Nije, daleko od toga. Stavljati ga u rang sa Twilightom je ludost.:eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Printable View
Nije, daleko od toga. Stavljati ga u rang sa Twilightom je ludost.:eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
film je meni bio odličan, Benicio Del Toro i Anthony Hopkins su odlično odradili svoje uloge.
PS. nemojte govoriti da je film kopija twilighta ako ga niste gledali nego idete na ono rekla-kazala
Mislim da se zajebavaju zbog ovoga:= Citat =:
Izvorno postao unknown
Taylor Lautner Fan Letter To Universal: Your Wolfman Ripped Off Twilight
O bokte, koji idiot, ne mogu vjerovati ahahahah :rotfl: :pray:
Gledala sam Avatar 3d
Nezaboravno iskustvo, savršeni efekti, 3D doživljaj, savršene boje i dizajni prirode i životinja, jednostavno poželim da napravim izložbu vizualnih medija/slika Avatar...
Brijem da bi mi trebalo puno para, za to šta već zamišljam...Hmmm.. (:
The Taking of Pelham 1 2 3 - ugasio nakon 50-tak minuta, bio mi je dosadnjikav.
komentar jednog lika mi je lud= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
"And people wonder why other countries want to blow us up. "
:rotfl:
pogledao Religulous .odličan dokumentarac o religiji od Bill Mahera. svakako pogledati! ocjena:9/10
Predobar dokumentarac
Dobar je od Mahera i stand up novi. Im Not Wrong
Pogledao Snatch. Prejebeno slozen film,sa odlicnom glumackom ekipom. 8/10
http://www.coverbrowser.com/image/es...vies/309-1.jpg
Ocekivao sam da ce bit bolji.
8/10
Green Street Hooligans
Volim ovakve filmove tako da ću mu dat 8/10
Ima još koji ilm u stilu ovog da mi preporučite.
Football Fatory ti je na taj fazon.
Ma to je ko dokumentarac
Zeitgeist,Zeitgeist 2 . jedan od ajboljih dokumentarca koje sam gledo jednostavno nemam zamjerki ocjena 10/10
apsolutna preporuka,dokumentarac koji u 2 sata uspije razotkriti sve tajne,korupcije,manipulacije koje se dogadaju u svijetu do dan danas.govori o religiji,politici,ekonomiji,medijima kao najvecim manipulatorima ikad.obvezno pogledati!
...zar na ovom svijetu i dalje postoje ljudi koji vjeruju u ijednu minutu sranja iz cajtgajsta?= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Daj, ono, odi kopat tunele za hipersoničke ultravlakove. Besplatno.
Pirati s Kariba: 3 komada
Konačno pogledal sva tri dijela kak spada. Zadovoljan sam. Jako.
Kad porastem bit ću Đoni Dep.
THE BOZ,ovako ne samo da vjerujem u jednu minutu nego u 2 jebena sata kolko traje film tj. 4 sta posto prvi također traje 2h.apsolutno ne kuzim tvoj komentar jer neznam u sta bi se tu uopce trebalo vjerovt posto jednstavno u filmu govore kako je ..kako stvari stoje u ovom priglupom svijetu u kojem je 50 % ljudi gladno i bez krova nad glavom dok se ostali razbacuju i kupaju u lovi ne kuzim dali ti u to moras vjerovat to ti je istina i to je ovdje..ili mozda moras vjerovat da je cilj banki da se zaduzis do krla da ostanes bez icega jer oni jedino od duga profitiraju,nezznam osim ako nisi neki imucni bogatasic kojeg boli kurac zapitaj svoje foma kolko su duzni pa mi reci dali jos ne vjerujes u to..ili da ne govorim za religiju i bez njihovog dokumentarca sam znao da je najobicnija hrpa sranja u koju ljudi vjeruju vec stoljecima a proizvedena je za manipulaciju.daj pogledaj koliko se ratova vodilo do sada zbog religije i koliko jos umire ljudi radi iste te.stvarno me zanima u sta ti imas vjerovat ovdje.sto se tice tvog jedinog komentara o nekakvom kopanju koji nije argument za nista najbolji je komentar da ne komentiram,,,
Pogledo sam film Kralj LavoVa.
@Bob Dylan
Nije sve istina što je prikazano u Zeitgeistu,ali većina je točna tako da se većinom slažem s tobom. :thumbs2:
kraLJ lava je kul i SPUŽVA BOB JE KUL VI MISLITE DA NIJE
Pretpostavljam da je to kod tebe izazvalo enormnu količinu sreće.Mislim na caps lock :D
Znamo mi da je on kul, on lozi vatru pod vodom - eeeeeeeeee!= Citat =:
Izvorno postao monster hunter
kakav je The Time Traveler's Wife?
dobar= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Dokumentarac tacno zna sta nas napaljuje i to nam i servira.= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
I svi se ponasaju nakon gledanja kao da im je promenio zivot.
Glupo mi je tako razmisljati.
dobar kao gg film ili kao ok film?= Citat =:
Izvorno postao unknown
Da, banke zarađuju na kamatama. Za to ti je trebao kvazi dokumentarac? Mene su to naučili u osnovnoj školi. Boz je daleko od bogatašića, a i zašto bi svaka obitelj morala biti zadužena?= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Zeitgeist je točno ono što je Karabaš rekao - alat za napaliti mase. Isto kao religija koju si tako prekrasno ocrnio.
Zeitgeist je fun fiction onak. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan