Potpuno se slažem. Ti prvi.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Printable View
Potpuno se slažem. Ti prvi.= Citat =:
Izvorno postao Aral
ne naruto, one piece i više čitam nego gledam= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
PS. Korpse ovih prvih 50 epizoda je malo dosadno ali kada dođeš do alabasta arca onda ti zapravo kreće op
Opet sam našao čisto savršenstvo od anime, datira čak iz 1987, zove se Red Photon Zillion ili samo Zillion.
Predivna animacija, crtež i atmosfera, sve skupa upakirano u 31. epizodu.= Citat =:
Plot Summary: In 2387, Earth's most successful off-world colony is under siege by a savage race of warrior-cyborgs called "the Noza Empire". The Noza are seemingly invincible and the Marisian Defense Forces are severely outclassed. All hope seems lost when a trio of guns of immense power are found by the colonists and dubbed the "Zillion Weapon System" after the ancient civilization that created them and the substance "Zillium" that powers them. These guns are the only thing strong enough to destroy the Noza and are given to a team of three young colonists called "the White Naughts" whose members include J.J., Champ and Apple. They have been specially trained to use these weapons and are the last hope for survival for the Colonists.
Znam. Zajednički nazv: trakavice.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Enihau odoh gledati Level E...
Double post de geso~
Isuse umro sam. :rotfl: :pray:
Kami-sama, arigato~!
Alien sensei je lulz, princ je epic troll as always. :)
Also, this:
I oću ovu konzolu!= Citat =:
Nice timing :
-"What time is it?"
"-5:05"
And then I watched the episode duration... 5:05 / 24:24 !
http://i56.tinypic.com/zl3t1.jpg
nds i psp napravili fusion... zove se ndp= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Gledao još malo Dragon Crisis.
Klišejno, but as far as third episodes go... 'Twas pretty intense. :o
One thing tho...
"RYUUJI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! DAI~SUKI!
RYUUJI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! SUKI! DAI~SUKI!"
-_________________-
Došla nova Naruto manga, owna kao i obično. Kad taj dio jednog dana dođe u anime, to će bit nevjerojatno. I KONAČNO, došle su nove dvije epizode koje nisu filleri, već sam i zaboravio gdje je radnja stala kolko je prošlo vremena.
Oujeeeee! Nabavljam naruta odma sada odma!
Gledo sad novu epku Kore wa Zombie.
Nisam očekivao da će već otkriti ubojicu...
:)= Citat =:
Zombie-vampire-ninja-masou shoujo. Yep. End of the world.
Fanservice početak epke, ali nakon toga niec fajt. Završilo s klifhengerom, sljedeća epka bi trebala bit kul.
Xarabaše ti si gledao Death Note, jel? Kakvi su tvoji dojmovi?
Ok anime ali daleko precijenjen IMO
I ona djevojka sto je imala drugu knjigu je totalno nepotreban lik, samo ometa radnju i ne sluzi cak ni kao comedy relief.
Previse razvucen anime, pola epizoda se komotno moglo izbacit i dobili bi solidan uradak.
Od trenutka kad jedan od kljucnih likova bude ubijen (necu pisati tko jer mozda netko nije jos gledao) serijal postaje znatno razvodnjen, kao da gledas fillere do samog kraja
Ali daleko od toga da je los, dobar samo malo razvucen
Ako su u zadnjim epizodama bili fileri sta bi tek onda za naruta rekao?
Mislim jesu fileri, ali nije toliko strasno, jer ih nema puno niti dominiraju citavom epizodom.
Jedina stvar koja me smeta je to sto je glavni lik nije dovoljno pamaten da ubija ljude na različite načine, vec sve rijesava srčanim napadom.
Tek poslje se sjeti, ali onda je vec kasno.
Meni je anime bio dobar i zbilja se da odgledati jer nema previše epizoda.
Dobra je nova Madoka bila. Ma nije Kyubei zao uopće. :)
Ane bokte. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Also:
"I can't wait until I can get drunk with you, mom."
Good parenting, no? :friends:
Btw, ako je duša Puella Magi u Soul Gemu, možda je Mami još živa?
EDIT:
:)))))))))
Gledao sad i Yumekui Merry.
"I thought this would be relevant to your interests."
:)
Double post de geso~
Pogledao novu epizodu Index II.
SO. MUCH. MISAKA! <3
Also, mnogo lulz kad je Accelerator završio sa Index a Touma sa Last Order. :)
Uglavnom, fanservice epka, ali s nešto bekgraund informacija i tako to. Pitam se zašto je Styl puko...
Sljedeća epizoda izgleda awsum, Accelerator protiv onog ludog znanstvenika, can't wait! :3
Došao do 13. epizode Noeina, radnja jako lijepo za sada napreduje. Čak mi i slice of life/school drama trenutci ne smetaju budući da se upravo kroz njih upoznajemo i sa likovima iz alternativne dimenzije. That said, ovaj je fajt upravo zbog toga savršen.
Morao bi i ja to pogledati... Ali nikako da uhvatim vremena za completed animeje, uz sve airing stvari koje pratim. >_>
Iako, danas sam konačno stigao pogledati još jednu epku Gunslinger Girl 2... Bezveze. Previše me bodu u oči promjene u izgledu i glasovima likova, nemrem se vraga uživjeti u priču. ;(
Inače pogledao i novu epku Mitsudomoe II, epic rofl as always. Roditelji su svi luđaci. :pray:
A i kečapam lagano s Dragon Crisis, sviđa mi se ovaj arc, iako brijem da već znam kako će završiti~
Nabavljam cijeli Robotech, sve skupa 40gb-a. Hell yeah :pray:
bas sam vidio da ce uskoro Mononoke BD box doc
kak sam lud to mozda jos kupim
edit
ili ipak ne :-x u k.. i 1200kn,a bas bi htio kupit neki
neznam sta bi
Pogledao novu epizodu Kore wa Zombie.
...
...
... Jel neko možda rekao da je Madoka Magica krvava? :eyebrows:
Isuse Bože ono, ovo je gore samo takav. Mnogo kul fajt.
Doduše, od zvukova masarka motrokom umalo mi se okrenuo želudac. >_>
Also, lul:
"Secret sword technique... Untitled!"
:P
Da, svima nam se gleda dečke u lateksu. ;(
Kad je Gantz u pitanju onda da, jer Gantz je ipak must watch.
Inače, nabavio Transformers Prime, nije anime al baš me zanima o čemu se radi.
Gantz anime je loš u odnosu na mangu koja je obavezna za čitanje ako ste za taj tip mange.
Kako je Robotech dobar, iako je na eng, užitak ga je gledat svaku sekundu.
@AoC: Istina, al kome se neda čitat manga i anime je dobar.
Sad sam baš pogledao onu epizodu Samurai Champlooa s baseballom, e nikad me ni jedan anime nije ovako dobro nasmijao :pray:
Fora je epizoda, no osobno mi je mnogo smiješnija bila ona s grafitima. :)
Ma ovdje su mi prejaki ameri i sami njhovi glasovi i ponašanje, presmiješno mi zvuče. I onaj tajni inspektor mi je isto jebeni car.= Citat =:
Izvorno postao Raz