http://soundcloud.com/jobsounds/a-psalm ... ast-refuge
Jedina pjesma s nekog obskurnog EP-a. Funeral doom nešto. Lijepo je.
Printable View
http://soundcloud.com/jobsounds/a-psalm ... ast-refuge
Jedina pjesma s nekog obskurnog EP-a. Funeral doom nešto. Lijepo je.
http://www.theprp.com/2011/08/15/news/m ... -revealed/
Ovo je... Neočekivano, blago rečeno :)
Ali totalno mi rula.
Ima dosta negativnih komentara, kao radio friendly je ovo ono ali jebiga, kak se ono kaže, it's just a curl of the burl.
Neznam, preloša mi je stvar. Ali baš jako.
Evo videa. Loš je. U međuvremenu sam poslušao stvar par puta i dojam je postao još gori :( Ovaj komentar je pogodio u središte:
"It sounds to me like the worst of Ozzy-era Sabbath, eg something off Technical Ecstasy or Never Say Die."
Ne znači da će cijeli album bit loš, onaj prošli singl je bio ok, ali bit će mi čudno preskakat stvar na albumu Mastodona :(
Da, i meni je video malo bezveze. U zadnje vrijeme imam osjećaj da im je novi art team nedavno otkrio mirror opciju pa sad forsiraju kad god stignu :)
Ali kaj se same pjesme tiče - ne kužim kaj se točno ljudima ne sviđa? Da, nije teška poput nečeg s Remssiona ili Leviathana, nije progresivna poput nečeg s Crack the Skyea, ali je uhu ugodna.
Ekipa se isto masovno žalila na Crack the Skye kad je izašao da nije bio dovoljno heavy i brütalan, da Oblivion i Divinations imaju "jednostavne i primitivne strukture" i kaj ja znam kaj sve ne.
Na kraju jedan od najboljih metal albuma desetljeća :)
Bumo vidli ^^
Progressive <3
Kakva kita od benda.
OMG DA= Citat =:
Izvorno postao System
Pa i ne zvuči loše.= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Meni je slušljivo, i to što je mi je original pjesma jedna od najdražih pjesama ikad. :D
jer editiranje kvotova je najjaci argument koji mozes smislit= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Bolje je stavit meme. Slika govori 1000 rijeci, kazu
[quote=Kid A]jer editiranje kvotova je najjaci argument koji mozes smislit[/quote:1opdc1go]= Citat =:
Izvorno postao "Nee Joe":1opdc1go
Prvo nisam ni procitao quote i nasmijao sam se jer mi je "reko", onda sam procitao tvoj post i vidio da je prepravio quote. :(
Sta bi ja njemu mogao odgovoriti da mi je rekao samo "Da bas tako sto ti kazes". Ovako ga mogu napljuvati sto je retardiran i glup jer ne moze nista pametnije reci nego da prepravi quote. Kako neki ljudi nemaju smisla da odgovore. I da, meme ;_;
Nego da idemo na topik
Malo retromodernog metala.
odličan album...
nego, Opeth, nju tjun!
nema kaj, i dalje opethovski progresivno. full mi se osjeti da je producentsku palicu opet preuzeo steven wilson, jej!
nek i ostatak albuma bude dosljedan ovome, i možda neki novi still life na vidiku : )
+ lajkam cover.
Zanemarit ću apsolutno ikakve načine svađe i hejtanja jer je to potrebno isto kao i stavljanje kite u kantu žileta.
Opeth :pray: :pray: Akerfeldt je kralj
OT:
ti tvoji heroji su progresivni ko HČSP. fakat.
haha, dobra :) PTH nema veze s progresivom (makar na internetu piše da ima), samo su dobro tehnički potkovani.
Blago chessy death metal s SF tematikom, ali svejedno jako rulaju.
Kad smo kod progresive...
Iz vremena prije nego što je prog metal postao sinonim za DT klonove i besmisleno izdrkavanje.
U zadnje vrijeme sam nekako podložan nostalgiji, pa vrtim Korn, Disturbed, MH, Devildriver... Ne znam jesam li to trebao napisati ovdje ili pod guilty pleasure :oops:
Ovdje.
Trebam neki teški doom/sludge sa skullfuck riffažom i da je onako fino dronast, ali da ima clean vokal.
o jebem te boze
Šta se ti javljaš. Sviram imaginarnu muziku u glavi i tražim nešto slično, svako malo to radim :D
Bokte specifikacije... Skitkid će te obezbjediti.
Dotad nešto vako:
Prog nikad nije bio sinonim za navedeno. Navedi bend koji je DT klon a da je los. :wink:= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Progresiva kao i svaki podzanr ima 2 ili 3 jaka benda i ostale kojima su oni uzori,to je normalno. A DT je davno(od Train of thought albuma) prestao biti uzor i poceo besmisleno "liciti" Symphony x. Sto i nije cudno,oni toliko ideja prospu u jednoj pesmi da bi to prosjecan metal bend razvodnio i napravio lead melodiju za pola albuma.
Pa i nisu neke specifikacije lol, samo da je teška rasturačina i ima clean vokal. Electric Wizard je dobar primjer, da.
Ne znam.. Probaj Shrinebuilder, Witch, Neurosis--
@Sonik, meni jedno od boljih izdanja ove godine.