Lock, Stock, and Two Smoking Barrels. Taj je film, slican je Snatch-u, jednako dobar.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
EDIT: Ipak nije...
Printable View
Lock, Stock, and Two Smoking Barrels. Taj je film, slican je Snatch-u, jednako dobar.= Citat =:
EDIT: Ipak nije...
Jeli gledao tko?= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
= Citat =:
Trešast, al većina akcijskih filmova u prelazu s osamdesetih na devedesete ima taj prizvuk.
znam ali jeli barem zabavan trash?
Svi su ti filmovi odlični, Die Hard, Speed...
Film nit smrdi nit miriši kao i svaki film od Renny Harlin-a. Da ga je režirao Stallone bio bi određen , jasan i odličan . Harlin uvijek pretjera u naivnosti akcijskih scena do apsurda što jako kvari dojam .
ima takvo nesto u americkoj piti 3, pas pojede prsten, onda mu daje ovi laksativ da ga posere= Citat =:
Pogledao Full Metal Jacket, kakva filmcina.9/10
Sutra gledam snatch.
AKIRA
http://opisi.files.wordpress.com/200...over-akira.jpg
Nekako ti dođe žao kad vidiš u kakvo su se smeće pretvorili animei, nakon ovakve filmčine, koji je cijeli nacrtan rukom i prekrasno animiran, sa odličnom pričom, likovima i jednostavno ima dušu. Ako može preporuka nečeg sličnog, a da nije Ghost in a Shell...
E a da te pitam jesil skonto pricu u cjelosti, ono 100%, jer ja nisam, morao sam ga vise puta pogledati.
Bebop= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da, Akira je predivno nacrtan anime. Obožavam takve old skul stvari, samo to bi gledao. Baci oko također na Spriggan, Steamboy, The Sky Crawlers...
Mislim da sam skonto većinu....= Citat =:
Izvorno postao System
Hvala ljudi na savjetima, budem pogledao ove ostale Anime-e...
EDIT;Ono kad prolaze kroz dimnu zavjesu <3= Citat =:
Izvorno postao Aral
ja ne volim staru školu....= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa jel sam ti ja kaj rekao :) Anime je stekao popularnost samo zbog takvih filmova i animea, oni koji su se napravili tamo negdje do 1995, eventualno 2000.g. Naravno, ima i danas kvalitetnih naslova al u puno manjem broju. Ja iskreno volim i jedno i drugo al više sam za ove starije stvari, imaju bolju priču, bolju amosferu itd...imaju ono nešto.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
ne mora biti... postoji isto i danas anime-a sa odličnom pričom.... code geass(prva i druga sezona), ergo proxy, darker than black, death note, elfen lied, Mushishi, Majin Tantei Nougami Neuro, Mousou Dairinin, blood+ i filmovi poput Howl no Ugoku Shiro, Princess Mononoko, The Girl Who Leapt Through Time, Spirited Away i još hrpa drugih ima
Pa naravno, sve su to redom odlični naslovi. Mene jedino više hvata nostalgija za ovim starijim stvarima, niš drugo. Podjenako gledam i nove i stare; osim kaj se ovi stariji naslovi trebaju pogledat jer se, barem po meni, tako stekne šira slika o svemu tome.
Steamboy
http://drommarnasberg.files.wordpres...8/steamboy.jpg
Vrlo dobar anime film koji će se najviše sviđat fanovima akcije i avanture ili pak onima koji žele iskusit nešto drugačiji, steampunk svijet. Kao što spomenuh u anime temi... likovi su pomalo generični za taj žanr i negativci nekako nedorečeni te malo više character developementa nebi škodilo... osim toga, sve je na razini. Animacija i art su na razini Ghiblievih i Disney filmova, akcija mindblowing (rušenje londonskog tornja... isse), priča pomalo tipična ali paše, a zvuk lijepo uklopljen sa više-manje ok voiceactingom.
9/10
Dobar voicecast
Ja sam se nažalost dočepao japanske verzije. :(
Za sljedeće gledanje moram naći onu englesku.
Ovo sam čak i ja gledao. Rula
http://www.wildaboutmovies.com/image...oviePoster.jpg
2-3 zabavne scene i to bi bilo to.
5,5/10
Bas si bio velikodusan sto se tice ocjene.
Inace svaki film istrpim kakav god da bio ali ovaj mi je bio prvi gdje sam ubrzavao/preskakao radnju koliko mi je bilo dosadno.
I onda povrh svega kraj totalno ubije film.
Jel' tko gledao Woflmana? Valja li čemu?
Ne, film je smeće.
I kazu da je besramna kopija Twilighta
A Twatlaj je smeće pa smo opet na istom :roll:
EH sve manje i manje dobrih redatelja, režisera šta več.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Još najgore dok ljudi idu izmišljat ideje iz glave umjesto da rade filmove prema knjizi, jer takvi još najbolje ispadnu. Osim ako netko ne napiše fakat dobar scenarij, što je rijetkost danas... Specialni efekti i sranja.