?
Printable View
?
Staro već jedno pola godine, mislim da ima tema na forumu pod vijesti, tako neš. Uglavnom, fora je al jako malo materijala ima osim ovog trailera. Ipak, dovoljno mi je i ovo da se ide pogledat xD
Pogledao novu epku Yumekui Merry, shit just got real!
... I onda cliffhanger. I to okrutan. >_>
Also, vidio sam Citroena u ovoj epki, lul.
Odoh gledat Fractale.
Pogledao zadnje dvije epizode Hourou Musuko, uobičajeno kvalitetne. :)
Hurr durr ja još nisam najnoviju. :(
Pogledah Fractale sad, vgg. I dalje mi nekak ima filing filma tho. ^^'
Double post de geso~
Pogledao novu epizodu Index II.
MISAKA OVERDOSE. (*o*)
The time for revolution has come.
:)))))))))))))
I u sljedećoj epki još toga. :3
Ako u nekoj sceni Kuroko ugleda Misaka klonove i Last Order to će biti najepic trenutak ikad. :)
Also, novi OP:
Kazu iz produkcije mozda bude gotovo do 2012 ali 2013 sigurno, tak da cemo se nacekati= Citat =:
Izvorno postao Aral
O Isuse sad još i Mitsudomoe izašao. @_@
Ubija me u pojam raspored izlaženja ove sezone, preko cijelog tjedna skoro ništa, a onda za vikend jedno 7-8 animea. >_>
Animeji koji izađu vikendom mi se taman otegnu kroz tjedan dok ih pogledam sve. :)
Ja pak pokušavam sve pogledati za vikend tak da tijekom tjedna gledam completed stvari. T_T
Enihau, pogledao Mitsudomoe.
"Y-You freak! You're eating dog crap now?!"
Isusamu umro sam. :)
Odlična epka overall, valjao sam se cijelo vrijeme. Samo hejtam Horrible subs jer se slika svako malo raspada.
Odoh gledat Hourou Musuko.
Odakle je ova djevojka?
EDIT
ova desno, jel :D
http://myanimelist.net/character/6/Rukia_Kuchiki
To je ta valjda.
Inače, pogledao prve dvije epizode Noein-a. Kako dobro! :pray:
Pogledaj si Noien, odličan je, ja sam ga gledao još davno al ostao mi je u stvarno dobrom sjećanju.
Pogledao novu epku Madoka Magica, kulnes.
Malo rofl na ljude koji briju da Madoka nikad neće postati mahou shojo... Iako i sam brijem da će postati tek na samom kraju, when real shit hits the fan.
Doduše, da stvarno ne postane, to bi bio epic troll. :)
:oops:
Double post BLAAAAARGH!
Nego, jel gledao ovo itko?
Naravno. Pitam se tko još nije :)
Naletio sam na jedan komentar na nekom forumu, lik rece da mu ima najbolji ED od animea (po njegovom misljenju, jel) pa cisto da malo istrazim. Pogledacu prvu pa ako mi se svidi nastavljam dalje
Pogledaj si, odličan je, to je od lika koji je radio na animeima poput Eureka Seven, Spirited Away, Blood+ i sl.
K-ON! Manga Restarting
WAT. :o
Nije da mi je krivo, ali nisu li one onak... Završile školu and all that? >_>
Želim samo ako bude hot yuri akcije.
pogledao Golden Boy-a :D predobro
sad mi se Onizuka gleda ponovo hihi
Nisam. Jel ima krvi, hladnog oružja i slično? Ako nema, neČu!= Citat =:
Izvorno postao Aral
samo nemoj mangu početi čitati postane toliko sranje da potpuno usere ove ove= Citat =:
Izvorno postao Bikar
So liek, konačno sam popustio znatiželji i pogledao prvu epizodu Dragon Crisis.
... Izgleda kao neka Index-like šema, samo što cura u naslovu može biti puno više badass... Ali je zato i duplo više glupavi airhead. >_>
Animacija nije baš fluidna, ali dajem zasad ovome još par epki zbog kul akcije i fast paced radnje.
OP je somewhat kul, a ED je lulzy.
predator je anime slut.. nema nikakvih standarda XD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Gledam One Piece, vidit ćemo dokle ću izdržati, jedini animei koje sam pogledao do kraja su Hellsing i Elfen Lied. Došao sam do 31. epizode i samo ću reći NAMI JE KURVA.
Odgledao Trigun: Badlands Rumble. Odličan je film, Wolfwood car k'o i uvijek 8)
Ej. EJ. Ti gledaš Naruto pobogu. http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif= Citat =:
Izvorno postao unknown
Also, nije da sam reko "dajem još par epki", meaning "budem još čekiro, al brijem da ću droppat".
Inače, evo ti pa fepaj:
Lol, a tvoja količina duoble-triple-quadro-five-six-seven postova za redom ti puno govori o tome kolko se ljudi suzdržavaju da ne komentiraju i ovo malo jada kaj nitko živ ne gleda osim tebe. Prijeđi preko bilo kakvih komentara i komentiraj svoje, ti i svi ostali. Nemorate još i ovu temu pretvorit u pametovanje.
Inače, nisam gledao niti jedan jedini anime već tjedan dana, damn. Moram već jednom taj Gundam Wing pogledat do kraja ^^