A čuj nemožeš ih kriviti, ipak je velika muka otići na wikipediju i pogledati kad izlazi za PC. :D
Printable View
A čuj nemožeš ih kriviti, ipak je velika muka otići na wikipediju i pogledati kad izlazi za PC. :D
Da jako teško. :(
Ili napisati u google gta 4 i pročitat...
cemu onda forumi...
Da se podjele mišljenja i dobivaju banovi xD.
bok ljudi :)
kada izlazi za pc? :o
Ne seri.= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
BTW. Ova će tema biti prebačen na GTA podforum jelte?
Ako podforum žaživi vjerovatno hoće.
kako to da se tako malo videa promovira o gameplayu na pc-u?
Naletili na Bugove?
Potpuno isti gameplay ko na konzolama?
Jedva ga čekam samo mi je malo bzvz kaj nema aviona i bildanja
sumnjam, ako ga ovako dugo skrivaju :D= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
pa baš ga zato i skrivaju. što ima bit drugačije pa ne čeka nas novi gta već konverzija. tako to još ide od trojke. igra nije usporedno pravljena za sve platforme već za konzole pa naknadno za pc. uostalom ne bunim se protiv istog gameplaya. na konzolama je pokupio maksimalne ocjene što bi trebalo sad da pc dobije 102 ocjenu ili tak nešto? ovo za bolju grafiku se podrazumijevalo, pa skoro i za multiplayer. morali su ubacit nešto novo tek tako da ne ispadne da su tih šest mjeseci sjedili na guzici i da nisu ništa radili.= Citat =:
Izvorno postao narf
Na IGN PS3 igru su ocjenili sa 10 Masterful. Ako se ispune očekivanja o tome da ćmo mi imati još bolju grafiku i MP te podršku za modove mi jemo dobiti Godlike igru.
Ma neće valjda biti min. hardverski zahtjevi jaki kao konfiguracija koja pokrene Krajsis na Very High...
Onda nitko ne bi igrao.
Iz tvojih usta u božje usi...Makar u recenzijama znaju ponekad i pretjerati...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Sigurno neće, zapravo vjerujem da će trebat slabija konfiguracija od Warheada
da znaju, ali ne i u gta slučaju. jer s obzirom na to koliko prosječnih igara dobije visoke ocjene, gta je svoju u potpunosti zaslužio.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
kad gta4 dođe u lijepu našu,ne očekujte me na forumu jedno godinu i pol. :D :D :D
ajd svašta. tko koga još očekuje na forumu pa nije ovo forum sajta gay.hr
gay.hr, hehehe, a kako ti znaš za taj sajt. Ja iskreno nisam znao za to dok nisam pročitao Snakeov post. Ali dobro kaže Cthulhu jer kada to dođe meni na PC on se neće gasiti.
prvi video da je GTA4 došao na PC
Pr1v2dki ... re=related
Heh, pa nije toliko bolja grafika ali je mjuza odlična. XD
reci da se zajebavaš... ma u biti, siguran sam da se zajebavaš, fali ti neki smajlić ili nekaj, ovak neko moze shvatiti da mislis ozbiljno... :)= Citat =:
Izvorno postao GeForce
rick astley :rotfl:
pa poanta i je da nestavim smajlić da ljudi misle da je ozbiljno.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
koji lik hahaha :pray: :rotfl:
A i tvoja poanta je :pray:
Šala bolan.
tak sam i ja mislil kad sam ga kupil za ps3, a kad ono, za tjedan i pol zavrsen...= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
koji je zadnji info o "kada dolazi na nasa racunala"???
18. studenog 2008.
Jedva čekam,ali mislim da ću odigrati radi reda jer po trailerima se i ne čini baš neka igretina,npr nema aviona ili padobrana:/
Jooooooooooooj, nema aviona! Ogromna katasrofa!!!........................NOT!!!!
Pa što će ti avioni kad je to samo jedan grad, helići su sasvim dovoljni.
erm,ponavljanje 11 rujna ? :D
nemate vi bolesne planove ko ja ^^
istina da... al to da nema padobrana mah...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
netrebaju ti avioni za rekreaciju 11 rujna ionako je koristen c4 tamo= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Taj dan cu otici u zagreb , kupiti si GTA 4 i vratiti cu se kuci..... ali onda tjedan dana me nema u skoli.... a 2 dana me sigurno nece biti nigdje bego pred compom !!! ;}= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Cuo sam da ima puno bazena :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI