Naravno da hoće.
Printable View
Naravno da hoće.
Očekuj ga već sutra.
Ako je tako, vjerojatnije je da će biti već večeras, ako ćemo biti realni o veličini broja fanova TES serijala (ili samo Obliviona).
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html
Sad gledajte! :P
EDIT: Evo bio video...jebote :D
Animacije su NAPOKON odlične, hodanje, trčanje, mlaćenje iz trećeg lica!
Grafika je lijepa, ne vidi se baš super zbog kvalitete videa, ali lijepa je.
Zmajevi su kul, pomlatio se s 2.
Navodno će bit 30 minuta gempleja ne E3, valjda ćemo i to vidjeti. Zasad se čini jako dobro, bar ovo prikazano.
Nisu baš puno pokazali, ali mi se svidjelo.
Borbe sa zmajevima su odlične, sviđa mi se što su toliko random.
Izgleda solidno. Ono kad zazove oluju je impresivno, ali UI im je užas čisto sa estetskog stajališta.
Dragonfight was awesome -_-
Uploadano na Youtube
Sve je to lijepo i krasno, no ovo kaj smo do sada vidjeli je u principu samo grafički nabrijani oblivion. Kad će više prikazati neku dubinu u toj igri?
I da, što reče arby, interface je minimalizam do bola, a i nekak mi ne paše u fantasy.
Što bi ti u 5 minuta pokazao? Razgovor sa smetlarom? :/ Normalno da će pokazati borbu i to i borbu protiv zmaja (na zmajevima su radili čitave 2 godine na kraju krajeva).
To je nešto za očekivati u 30min demou, ne nešto u 5-minutnome.
Nikad neš za prvi gemplej trailer vidjet di se razgovara, trguje, crafta itd. Uvijek najviše privuku s grafikom i borbom, uvijek.
Imaju 30-minutni demo na E3-ju koji je privatan, možda neš iscuri od tamo.
Jedino što mi smetalo je ogromna poruka ala F3 - you discoverd bla bla bla, može malo manji font ako je zaista potrebno..
Sam interfejs je fora, nema health bara ni niš dok ne počne borba.
EDIT: evo Akul istu stvar napisao :D
U svakom slučaju, ide mi na živce davanje info-a na kapaljku, i onda je to još onaj info koji mene toliko ne zanima xD. Tko mi je kriv kad idem igru pratit 9 mjeseci prije izlaska. D3da i ne spominjemo...
Meni su zmajevi dali flashback na Cliff Racere u Morrowindu, nadam se da neće biti jednako iritantni (mada sumnjam, trebali bi učiti iz prijašnjih pogrešaka, kako su developeri i sami rekli)
Cliff Raceri su bili gamad koje je bilo posvuda i koja te uvijek napadala.
Zmajevi nisu uvijek agresivni i Radiant Story ih baci na tebe tek kad zaključi da već dosta vrijeme nisi sreo zmaja tako da sumnjam da će biti toliko iritantni. A sada, biti će onih kojima će biti iritantni, ne sumnjam uopće u to -_-;
4:00 ragdoll fizika ?
Nah, to je samo super atletični div spreman da se dočeka na noge. Acrobatics mu je na 100 vidiš...
...no wait, Acrobatics više nije skill... forget what I said then :P R.I.P. Frost Giant
Jel to ljudi napokon padaju nakon jedne strijele? Zakon 8)
Borba jako lijepo izgleda, dinamičan svijet, fina grafika, mamuti... Ovo ću sigurno igrati (za razliku od Obliviona -_- ).
Strijele su sad puno jače nego su bile u OB-u... ali dodadni su i hendikapi: na primjer, ne možeš koristiti taktiku "Trči unatrag i pucaj" jer će ti se ne samo tjelo tresti previše već ne možeš ni trčati dok napišnješ luk... mada će jedan Perk (koji vjerojatno nije nisko an stablu) olakšati taj hendikep tako da se uspori vrijeme kad se napne luk i time omogući igraču da lakše nacilja.
Pošto baš i ne pratim vijesti: hoće li biti realnog metabolizma? (potrebno redovito spavanje, žeđ, glad itd)
Izgleda krasno, pogotovo zmajevi koji se pojavljuju spontano. Do want!
Primijetite klasično loš AI kad lik skine jednog neprijatelja s lukom, a njegov drugar samo stoji pored i zuri u prazno.
U šoku je.
Navrli mu PTSP flešbekovi iz Obliviona. Možda ima veze što ga je player pogodio dok je bio skriven u sjeni.
Izgleda odlično, naročito bitka sa zmajevima.
Samo se nadam da igra neće imati onako užasan level scaling kao što ga je imao Oblivion.
Izgleda doslovno isto kao Oblivion (ne mislim na kvalitetu grafike), samo kaj možeš imati 2 stvari u rukama, i zmajevi lijepo lete.
Neznam. Igrat ću, ali jel će bit dobro, neznam.
Izgleda bijedno i s nula epičnosti u usporedbi s posljednjim trailerom za Dark Souls.
Mene malo vuče na to da če ova igra imati lošu priču, neznam zakaj ali mi se čini.
Nadam li se nadam, da će AI postat gadan,
Da nakon svakog NPC-a kojeg diram, moram da se brzo skrivam.
Još samo fali da vidim loše i jednolične dijaloge.
Zar je toliko teško spojiti Witchera sa Oblivionom?
Baš me zanima hoće li se taj šugavi AI več jednom pomaknuti sa mjesta.
Glavno da se grafika nabrijava do ibera, a ovo ostalo čemo unaprijediti ako stignemo...
Aj budem pričekao još koji trailer, ali što se ponašanja NPC-a tiče ovaj nije bio dobar.
Men' super.
Boli me krastavac za ponašanje NPC-a, svrha im je ionako da popiju moju sjekiru u leđa, a za to ne trebaju rješavati zadatke iz nuklearne fizike dok ih naganjam po livadi.
Nek stave intrigantnu priču i sve ok.
To bi bilo previše za jednu TES igru.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Da, taj nedostatak reakcije NPC-a mi je upao u oko. Bilo bi ok bar da se počne okretat oko sebe i tražit.
Pa, izgleda ok, nadam se bolje od Obliviona u svakom slučaju. Nisam baš nikakav fan fantasy igara al ovo ću odigrat, ipak je to TES.
Koji to dio, osim činjenice da su obje igre TES, i da im je koncept sličan.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Loš gameplay, loš AI, trome animacije pokreta (osim zmaja koji je u redu), jednoličan level design... govorim samo o viđenih 5 minuta.
Možda bude bolje.
Sori ali pretjeruješ abnormalno, toliko da već počinjem mislit da trollaš.
Loš gemplej? Čovjek je prošao brdskom stazom, pokazao biljke, lisica je protrčala ispred, zamahnuo par puta mačem (otkrivši JEBENI napredak od Obliviona što se animacija tiče), nastavio par sekundi trčat na snijegu, ušao u dungeon i pomlatio par undeadova, ( bacao faking vatru iz ruke, jako dobar spell u usporedbi s OB spellovima), zatim nastavio trčat po podzemnom potočiću, zatim hodao malo uz mamuta i lupio ga.
Onda je jebeni zmaj sletio i odnio diva u zrak, zatim ide borba sa zmajem koja je cijela odlična, ako tako i ostane u igri.
AI je 'loš' koliko i svaki drugi AI u svim drugim igrama pri stealth napucavanju. Tako da me zaboli više, ako preživjeli lik ne preskače zapreke i sakriva se iza stijena u TES igri nakon stealth killa, ne sjećam se igre koja nije takva u tim situacijama. Od starog Deus Exa, Oblivona, novog Deus Exa i svih Thiefova.
Kad budu mirno stajali i gledali u nebo, dok ih ti mlatiš s pol metra, onda je to problem.
Koji dio 'gempleja' je tu loš? Ne, zaista?
Nisi vidio ni usrane dijaloge ala Oblivion, nisi vidio ni da te nakon jedne ispucane strijele dok si u stealthu drugi neprijatelji automatski vide i trče prema tebi, nisi vidio loše animacije,loš voice acting, nisi vidio craftanje, gradove, questove, skillove, u biti nisi vidio NIŠTA osim 5 minuta razgledavanja i borbe koja je svjetlosnim godinama ispred Morrowinda i Obliviona.
Kako onda, ako si vidio 1% igre, može bit identično kao oblivion? ako ne znaš kako sve ovo nabrojano izgleda? samo ti znaš. :toilet:
EDIT: jednoličan level dizajn? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
KOLIKO raznovrsno može bit u 5 minuta prikazanog??? Vidio si špilju, kriptu, tundru, šumu, snijeg. u pet minuta.
Potvrđeno je da je Skyrimov Level Scaling sličan kao F3-ev. A nisam čuo da se itko buni na F3-ev tako da sumnjam da ćete imati problema s njime.= Citat =:
Samo se nadam da igra neće imati onako užasan level scaling kao što ga je imao Oblivion.
Da budemo iskreni, grafički pomak je sasvim jadan... što je za očekivati jer je ista generacija konzola u pitanju.= Citat =:
Glavno da se grafika nabrijava do ibera, a ovo ostalo čemo unaprijediti ako stignemo...
I fakat, grafiku jedva i promoviraju ako usporedimo OB-ov advertising (koji je bio jako fokusiran na grafiku... samo da bi ispalo da su morali JAKO smanjiti grafičku kvalitetu radi konzola ^_^;).
A da i spomenemo i svima voljeni Morrowind. Iz nekog razloga ljudi sami sebi stvaraju iluziju da je grafika bila nevažna u developmentu MW-a kad je u stvarnosti bila njen najveći adut: u vremenu kad je MW izdan, iz grafičarske perspektive, MW je najbolja stvar na tržištu. U usporedbi s mnogim igrama te godine, MW je izgledao kao nešto iz budućnosti i očito je da su developeri dali ogromnu pozornost tome... svakako manju nego što sad daju Skyrimu.
Tako da zaista, takvi komentari su u najmanju ruku pafetični.
mravojed speaks the truth once more :3= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Dac vaj vi lov him. Ja se još dan danas pronalazim kako nenamjerno quote-am ono njegovo zašto je Fallout 3 loš ako si volio Fallout 1 i 2, svojim frendovima koji vole Fallout 3 :)
Inače on-topic, grafički možda i nije savršena, ali ima hrpu sitnih grafičkih detalja koji su prebolesni. Tipa nelinearni tok vode, prizivanje one oluje i više manje svi dosad prikazani shoutovi su grafički jako impresivni, a jedna od najboljih stvari mi je kad se onaj ice dragon sruši pa vidiš tamo di je klizio po zemlji je napravio kraterić i pogulio bilje. I ne samo to nego su rekli da ce padanje snijega i hvatanje snijega na povrsinu biti nelinearno, tako da ono vrag je u detaljima, a detalja ima za popizdit.
Kod grafike ja volim te detalje puno više od neznam astronomske razlučivosti textura ili gazilijon poligona po liku, detalji, detalji. Nije da sam graphic-whore, nego samo odgovaram ovom tipu koji izgleda nije prezadovoljan grafikom...
Quotaj to ovdje (ili na PM), zanima me. :)
Eto :)= Citat =:
Izvorno postao mravojed20