Odmah sada odmah. Koji server? Javi se na ts grbavac jean!
Printable View
Odmah sada odmah. Koji server? Javi se na ts grbavac jean!
Alo vi iskusnjaci (il pak ako nekoga znate tko je) što kažete na ovaj PVP/PVE DPS build za palaša;
http://allodsbase.com/en/talents#-28x2m ... e20g4h4fh4
Lights guidance ne moras na rank 3 ako nisi holy build,a nisi. Bolje stavi u Penance r3. A u crusaders blow dolje lijevo si izbaci atonement i divine righteousness, i uz to možeš ili vindicationa 2 ili sword of just izbacit i bolje idi na Angelic Harbringer u Ret build,dolje desno. Vjeruj mi,vrijedno je.
A na koliko % da držim statse?
Nisam to vrlo dugo igrao i sve mi je šturo.
Ako ćeš pratiti šta sam ja reko,crit ti je dovoljan na 30%,al tek nakon što imaš barem +50% u ova dva za crit.
Finesse drži pozitivnu između 0 i 15%, a expertise ne bi trebao ici iznad 11%, ja volim imati i oko 8-9% ako koristim 2-h oružja. Str ideš što višlje dok god to ne šteti ostalima.
Nisam imao vremena danas pogledati no budem sutra, pa ako mi u kojem slučaju neš ne bude jasno..znam kome se obratiti : P
Oh da, hvala ti : D
Nema frke :P. Imam ja paladina lvl 30, pa sam naučio gradivo. :D
30 nije mnogo : P
; )
<3
U koliko sati se resetira fatigue?
..sve sam zaboravio a baš sam si lijen za ić tražiti po forumima il helpu u igri ^^
Kolko se ja sjećam u 5 a.m.
4 am.
Stiže Patch 2.0.02: Astral OdysseySi to 26.04. US stranica, ali pretpostavljam da stiže i za EU tu negdje.
http://allods.gpotato.com/news/2011/03/ ... ming-soon/
= Citat =:
S Level cap is raised to level 47, with new skills and new layers added to the talent tree
New PvE areas
New layers of the Astral that you will have to unlock via quests
The much requested mini map
A new innovative system to upgrade your items by merging them
Re-balanced raid and heroic instances
Change of incense mechanics following your feedback, stay tuned!
And much, much more
= Citat =:
No More Curse Upon Death
Last week, as some of you noticed, the Phylacteries of Passage were free in the boutique for a short time. We then had to remove them as there was a gold exploit linked to this - /slap us. We are happy to let you know that this exploit has been addressed and that you can now get as many Phylacteries of Passage as you wish for free in the Boutique for the foreseeable future. Happy PvP!
Volume 4 je jucer najavljen za EU i to 11.5.
ej ljudovi dal ima ko da jos igra i dal zna u koji guild mogu uci neki nas ako je mouce hehe evo uzeo ponovo net pa mogu igrat opet :)
Onaj prvi server, ISA, imaš kao i prije Toxic na Empire strani, te Šašava Družina na League strani.
Toxic je postao internacionalni guild tako da nije vise "nas".
hehe tnx ajd 1. cu sam malo odigrat pa cu onda u toxic probat uci... zna li neko zasto mi je konj gladan i kako ga nahranit??
Moras kupovat iz butika one vragove da ga nahranis
ok tnx sad imam malo vremena pa cu potrazit :)
iskreno jedno malo ulaganje od 20eu vam moze jako puno olaksat igru kupite maunta, povecate torbicu za vise od duplo i povecate max broj questova koje mozete uzet u isto vrijeme + ostane vam 350 bodova za kasnije :)
igra li ko od vas ljudovi??
Nop. Dopizdili su mi overpowered melee healeri i stalna briga o incensima i patronage blessingima....
sta ih nece sa novim patchom malo nerfat? ko zna mozda bude i bolje tad hehe :)
Pozdrav ljudi prvi put se cujemo. Igra se je jako popravila i sad 11.5. dolazi novi patch koji dize lvl cap na 47 i daje puno novog sadrzaja te oznacava sluzbeni relese igre. Sve vise ljudi igra Allods i jos vise ce ih doci sa novim patchom. Stoga pozivam sve koje se zele dobro zabavit i ne platit nista da dodu igrat Allods.
Guild SasavaDruzina je guild sastavljen od igraca iz drzava bivse juge i imamo jako puno aktivnih igraca. Nalazimo se na strani lige na ISA serveru i svakim smo danom sve jaci.
Za informacije o igri slobodno se obratite meni ili idite na sluzbenu stranicu europskog Allodsa:
http://en.allods.gpotato.eu/
Pozdrav i veslim se da vas vidim unutar igre.
Maxcool - guild leader SasaveDruzine
Hehe, Max, sad si ti glavni..tko je ostao od stare družine?
Uf ima puno starih, recimo Makiz, Assimilator, Jugbogdan, Stefisrbftw, Zloduh, Medasm, Nisde, Karishma, Sysy, Amelija(sad je Ladybutterfly), Bonfire, Headcutter, Plonheal... Al ima bas puno novih ljudi, imamo 50 lvl 38+ aktivnih ljudi.
Btw ko si ti?
Jao, pozdravi Jugu : )
Allodsa, epik full hiler xD
Oooo zz Allodsa, dodi malo da se igramo.
Igrao sam prije kojih 2 tjedna, da vidim kak je i to, no nisam stigao nikog uhvatiti on ^^
Ma samo uletis u novograd ispred tornja, uvijek je neko nas tamo pa ga whispaj.
jel ima nekih jako gadnih stvari u item mallu tu?
Mislis u cash shopu?
da
Pa iskreno je jako tesko igrat ikakav end game bez runa koje se jedino tamo moze dobit. Al se lagano igra sa lvl 4 runama koje je jako jednostavno nagrindat u igri. A za nesto vise ili odlucis platit ili dodes kod nas u guild pa ti mi kazemo kako dobit vece rune besplatno.
hahah vidi ga šta regrutuje :P= Citat =:
Izvorno postao Maxcool
A sta se mora mora se.
Ooo Mronki pa nisam te ni skuzio. Sta te nema vise? Samo si odjednom presto.
Ma vratit ću se ja opet (vjerojatno kad dođe novi patch), malo mi dojadila igra
Jel si uzeo rubyje iz GT-a?
jesam:) Jeste vi uspjeli počistit GT?
Ma jok, zapeli na Zalmaru.
Heh ajde potrudite se malo. Evo Toxic ima 2 raida, jedan cisti sve, a drugi do predzadnjeg bossa (gorluxor).
Btw Saturas ovdje :)
E max sad je vas red na devourera? Kad se spawnao posto ako ga niste ubili onda je nas sad.