bump :)= Citat =:
Izvorno postao azuregos
Printable View
bump :)= Citat =:
Izvorno postao azuregos
google --> joana's horde leveling guide download ;)
ma evo sad ni neigram još original pa sam si sjebo polugodište (1.razred srednje) imam jedan komad zaključen, proči ču sa 3 mislim(do sada sve sa 5)....kada malo popravim odnose sa školom možda uzmem...= Citat =:
Izvorno postao Maze
http://rapidshare.com/files/77414356/jh.zip.html= Citat =:
Izvorno postao azuregos
Ilegala..
tuzi me ...
= Citat =:
Izvorno postao Volimgnomove
key logger 95% slucajeva :p
ty, svaka ti dala :pray:= Citat =:
Izvorno postao lizard
moze neko postat Jonatan's ally leveling guide?
8) :D
= Citat =:
Izvorno postao Invulnerable
http://www.google.comSon ako mu napišeš točno kaj očeš jednostavno sam morao to napraviti,takav post
A moj prcko da ti vidis kakav je taj server , uzas teski :D= Citat =:
Izvorno postao prcko
da istina korgall je mrtav server , ali ima nas par koji smo ostali vjerni korgallu pa jos uvik odrzajemo server sa samo jednom nogom u grobu
i da ekipa je tamo malo starija i da tamo je prezabavno ako si u toj ekipi
Milka ftw^^
Buraz moj na korgalu sam bio 2 godine.Znali su me skoro svi Hrvati i banda,i Suza u kojoj sam bio skoro 1 godinu i Eclipse iz koje sam pobjego u RL.Korgall je super server ja nemrem rec niš protiv njega zato što da sam i imo šta protiv vec bi se odselio na neki 2.Previše me ekipa zadrzavala i nisam mogo otic sa servera.PRCKO FTW!!!!= Citat =:
Izvorno postao Kasho
e buraz ja sam alta s tobom levelo ^^= Citat =:
Izvorno postao prcko
a kasho bas si srce.... :rotfl:
Milka dolazi za otprilike mjesec dana.. starce nagovaram da mi za božić kupe net :rotfl:
Milka peace 'n out
Daj kak ti se alt zove? mozda se sjecam.= Citat =:
Izvorno postao Kasho
ne virujen da se sjecas ali bio je undead warlock upoznali smo se kad sam ja bio na lvl 37 u stranglethorn valeu xD= Citat =:
Izvorno postao prcko
ime mu je bilo kasho
o milka duso moja prodana , jedva cekam da se vratis= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
Da li iti jedan igrač koji je išao samnom u instancu ima pravo polagati na item koji sam ja dobio?Npr danas u dm-u sam dobio jedan belt(ne treba mi ali eto imam druga koji je low lvl pa bi mu dobro došao) i nakon što mi je pukla konekcija nisam ni igrao do prije par sati,tek što sam se logirao dvojica likova su započeli toliki spamm(dvojica braće) tražeći da im dam taj belt,prijeteći da će me prijaviti blizzu da mi banna acc...ja sam sendao taj belt jer su mi likovi digli živce,ali čisto reda radi da znam,mogu li ja takve igrače da prijavim?Mogu li i imaju li pravo oni mene prijaviti??
Ovak ako te prijave nece ti bannat acc zbog takve gluposti i da imaju te pravo prijaviti.Ti njih imaš pravo prijaviti za uznemiravanje i gluposti,al tu ti je jedna caka ti si taj item htio uzet svom drugu,a to nije ispravno.Da si ti išo greed ko i svi ostali i da si dobio item to je tvoje,al da ti ideš need radi svog druga to baš i ne prolazi.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao prcko
e zato ne valja ići sa random grupama u instance nit pod koju cijenu, naletiš samo na balavce i klince
Tako je zato i postoje guilde da se vidi ko zna igrat,a ko nezna.A svi koji nemaju barem 15 godina nemaju to šta igrat jer je igra više za starije nego za mlade kikače koji neznaju ni engleski,a instance su za njih pravi ?.= Citat =:
Izvorno postao flander
a prcko znam ja ekipe koja owna a imaju 12-13 godina= Citat =:
Izvorno postao prcko
evo uzmi na primjer Zagreba , je da zna nekad bit dosadan ali ono
mislin samo da bi trialo razdvojit dicu po godinama i dicu po ponasanju , pola wow igraca se ponasa ko dica a recimo su 20+ ili tako nesto ...
ono lik iz gilde ima 35 godina i wajna zato sta nije dobia item :twisted: :twisted: :twisted: pa ti meni reci sta bi ja tria rec na ovo :kill: :rotfl:
dečki nemojte se quotat tolko, ružno izgleda, quotejte samo dio teksta na koji se odnosite
A znam,mozda ak znaš debeljka sa korgala ak on uopce još igra.Covjek je jako star i nezna jednostavno dobro igrat.Ja sam se s njim narazgovarao prek ventrila i dobar covjek,ali prestar za ovu igru ima spore pokrete,a hiler je.Zagreb :rotfl: mali je car,ali nema puno takvih.E daj mi ga pozdravi haha mali zajebant iss dok se toga sjetim majko mila :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kasho
@ prcko si mutav lol pa ne qvotaj tolko :D
A jebiga ja sam baš piso post kad je m4mut piso svoj post.Sry :)
Necu više :kill:
e debeljko to je onaj priest sa oko 60-tak godina xD kraljina
pozdravit cu zagreba mada ga nisan vidia dugo online , da istina nema puno takvih ali je carina je teska xD
Problem je što smo tom liku prepustili 90% itema,jer je tako i tražio,i na kraju meni je fino puko film jer sve što je tražio i dobio je a kada sam vidio ovaj item,jednostavno mi je palo na pamet da uzmem za frenda koji me zamolio za neke iteme...mislim umjesto da se zahvali lik što smo mu prepuštali iteme(mada kažem,ne trebaju mi tako da bih i inače prepustio) on tako...ffs
To su ti debili.Kazem ti random grupe su ti 50%,50% da ce bit dobre.Bolje ne riskirat nadji guildu i tam trazi :)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
upravo tako , najcesce ti se dogodi da pokupis debila u random partyu koji ti nida na item po kojeg ides misec dana :twisted: najbolje ti je upast u neku omanju gildu ili tako nesto pa se ravnat po onome sta ti tria itd itd itd , isplativije je :wink:= Citat =:
Izvorno postao prcko