VERY MUCH= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
BTW. abbadon owna isusa
Printable View
VERY MUCH= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
BTW. abbadon owna isusa
Pa da, banana je sa svih tourova, cak kazu da techies sa branchom>bristleback sa 5 hot-a xd= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Inace, necru se radi hot i nakon aghe, a ne vidim kojeg ce mu kurca skadi al npnp.
Necro ides ili prvi item radiance ili bot-agha-dagger-hot/guinsoo-refresher
a za sileta je necro preuber item, radi ga se i kad nemas rikia i takve debile u protivnickom timu, ali dok igras u publicu radi mu i mantu ako oces...
slazem se,necro owna na siletu iako moram priznati da ja baš ne prakticiram to nisam ga dugo igrao :p,a za necra ima puuuno buildova,ja preferiram dva nulla,bot,guinsoo,dagger,hot ili aghanim= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
A vidi ko je doshao ^^
ala stari dobrog nicka, vidis ga na ulici i vices govnaruuuuuuuuu
btw to je iz onog westerna c.eastwooda di su jos hackman i freeman right? :D
E jel može neko reć iteme za Enigmu i Nerubian weawera, ali mortal talk, ne te kratice od kojih me glava boli :D
enigma-dager of escape,refresher orb,boots of travel,guinsoo,skadi
nerubian weaver-power threads(il boots of travel),buriza,radiance,mounty king bar,heart of tarr,
haha,cuo sam da ima i tamo,ali nisam otamo pokupio,nego od vinkovackog umjetnika/strio-crtaca/pjevaca matakovica= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
enigma - bot-guinso-skadi-aganim= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
waever - pt ili bot - mkb-hot-butter
Avg thx
Empty :?
Najbolje ^^= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
+butter na weaweru xd
sta :? jel ti znas koliko uopce treba para da skupis sve ono sta ti je avg rekao= Citat =:
Izvorno postao Jopax
A za tvoje treba kao puno manje :E= Citat =:
Izvorno postao Empty
od mojih ce ako je malo veci skiller skupit 3,5 od 4= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Da je "malo veci skiller" nebi pitao za build...
covjek je htjeo da mu kazemo neke iteme za enigmu i weavera i ja sam mu reko najbolji build i btw na enigmi se odma ide na dager i onda gg a sto ti radis 1 dmg item na weaveru pa ides hp to nije moj prob
EDIT:naravno da nece nafarmat sve one iteme koje sam mu ja reko-_- u nekoj norm partiji to niko nebi mogo al napiso sam neke dobre iteme za njega
koja je najnovija dota AI?i di je se moze skinit?
Inace fulao si topik, imash topik ovdje= Link= Citat =:
Izvorno postao johnterry-26
Pazi malo gdje shta postash, al evo ti link za AI.
http://forums.dota-allstars.com/index.php?showforum=499
zakaj ste stali sa postovima?
kaj ste sve heroje presli?
ili vam se neda vise pisati?
pa ak tebe neki heroj zanima ja ti kazem imba iteme i gameplay jer ipak sam ja imba dota player xD
sgh xD= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
nisi loš..al ipak sam ja bolji xD
Ok, molio bih ekipu koji su igrali s novim herojima (onaj puck ili tako nekako, pa nadalje) da nešto kaže o njima! Nisam igrao DotA-u dugo vremena pa me zanima! A i sad trenutno nisam u stanju zaigrati jer nemam instaliran w3 na kompu tu u zg-u (i bolje jer bi samo dotu prašio i nikad učio)!
ja n00b! ja znam heroje ko mali prst na ruci.
igram ju cilo vreme, znam sve.
Puck-fearie dragon!
nice heroj pogotovo za easy pwn
moj build
leveli
1.> 3 , 2.>1 , 3.>1 ,4.>2 ,5.>1 ,6.>ult, 7.>1, 8>10. 2, 11.>ult, 12>14. >3, 15>bonus, 16>ult, 17>25 bonus
to je kaj se tice lvl-a
item build
napocetku na Guinsoo, BoT i 1 null
onda EoS i Asoult Curias
i za kraj buriza
a ako se skupi vremena onda Mkb umjesto null-a
null kosta 500, a ti bi umjesto njega mkb xD= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Rofl, a sta je najsmjesnije nisam nigdje vidio da ga je neko nazvao noobom (ispravite me ak nadjete taj post), a sad se malo osramotio :D
Pa nema slotova dosta pa mora izbaciti null :P
@Teon- Istina :)
ono što mi smeta kod balkanaca....ako napraviš neku grešku, odmah si nub, nubina, majmun, debil, nacist i tako dalje :X= Citat =:
Izvorno postao Teon
True true= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Nego mene zanima (nije mi se dalo scrollat po postovima) kakva je Templar Assasin --> Dark Templar (oduvijek sam volio StarCraft heroje, poput Venomancera --> Hydralisk) ?
Nisam igrao jos s njom, ne znam sta bih kako bih?
ma Dazzle prelud... sa njim ne mozes racunati na neke overkilleve ali svaki put kad tebe neko ubije, iskusan igrac ce sa dazzleom povuc i ovoga za sobom.... prelood je heroj ima sve aktivne spellove i samo prvi ofanzivni (poison, slab je bez 3.), drugi pluofanzivni (heala tvoje i dmguje neprijatelje koji su u blizini unita koje heala) treci curse koji mu manjuje def, ulti kad casta na nekog od alliesa ili sebe omogucuje mu kad umre da ne gubi pare, revivea se 40% brze i na lv3 pwna onog koga je ubio sa 400 mensecini dmga.... jednom sa sa njim skino tidehunteru (overpowered je bio) skoro sav healt metodom udri i povuci se dok me nije zakovao al ga je zato moj ulti pwno zauzvrat... i da kad ga na taj nacin ubije to se tebi ne broji kao kill ja mislim.....
sumirano: support/kamikaze heroj.....