@Arbiter
Koliko sam ja često tog lika razmrskal sa Bozarom :D
Moraš bit pametan da staneš ispred mene kad ja pucam :D
Printable View
@Arbiter
Koliko sam ja često tog lika razmrskal sa Bozarom :D
Moraš bit pametan da staneš ispred mene kad ja pucam :D
gledah sad live demo na gamespotu
i ono isti je demo koji je vec prozvakan 10 puta u zadnja 2 dana
Howard se cak nije ni potrudio ic drugim putem
za razliku od recimo Far Cry 2 demonstracije di likovi igraju isti demo na 10 demonstracija i uvjek idu drugom rutom tak da se ni ne skuzi da je rjec o istom levelu
i na kraju je lik pokusavo sam sebe ubit Fatmanom to mu je uspjelo tek nakon 3 il 4 granate jer je igro s hackovim
kaj drugo rec neg tuzno........
Ja bi barem pazio da mi se ne nađu ispred nišana kad raspalim, ali oni na mene k'o da me nema kad sam ispred njih, udri svime po meni (zato bi Sullik do tamo end-game završio sa nekim macom u rukama, sreća što se nisu mogle bacati jer bi dobio frakturu lubanje kao od šale). :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa svi igraju sa hackovima prezentacije koliko ja znam. I ja sam vidio taj video već neke pute al što ćeš. Ipak jako dobro izgleda.
Pa i gameplay od mirrors edgea su i grali s god modom,ali njima još to i piše u donjem lijevom kutu.
Ovo što sam vidio i što je prikazano je odlično. Vrlo dobra fizika, pretjerano nasilje...
Podsjeća me na stari fallout.. Kao npr. kada ga spržiš i od njega ostane samo pepel,
ili irokeza na kraju pa se raspadne... hahha to su povjesni trenutci...
Borba je napravljena pristojno. Više ću moći reći kada sam probam.
Jedina mi je zamjerka zato što nema tekstualnih opisa.. Itema,protivnika, te oni cinični komentari...
Glavne stvari su izostavili kao umjetnu inteligenciju,interakciju npc-a,dijalog...
Sve u svemu zasad se čini odličan po mom mišljenju,samo da još pokažu ovaj rpg dio igre.
zasad nista posebno,nazalost...
sad sam pogledao filmic sa gamespota i veli Todd da se nece moci vozila koristiti i da ce biti vatrenih maceva, omfg... i jos sam primjetio po meni veliku glupost da dok drka po pip boyu igra stane O.o
Vatrenih mačeva?
Pa koj qurac rade te budale?
Nije vatreni mač u pravom smislu riječi, nego metalna šipka kombinirana s benzinom i upaljačem.
To je još i OK, već sam se zabrinuo da bu lik vitlao samurajskim mačem kaj gori poput onih u Diablu 3.
Upravo zamišljam Fallout 3 u japanskom fantasy settingu.....:rotfl:
Tako je u jedinici i u dvojci. :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Ali jedinica i dvojka nisu u realnom vremenu i nisu u prvom licu... ako su se vec odlucili ovako prikazati pip boy, bilo bi realnije da igra ne stane.
U dvojci si mogel voziti auto. Samo si ga morao prvo osposobiti. Bez njega mi je Fallout ne zamisliv.
A u Fallout:Tactics si mogel voziti svakojaka vozila.
Ali zato ćeš imati "Oblivion rulezz mech konja." :(
Isse, onaj famozni bug se nastajućim autom i spremnik kojeg sam otkrio tek tjedan dana nakon što sam nabavio autio (mislim da sam se čak i kurvao da smanjim cijenu popravaka... ne sjećam se sada).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Taj gepek je zakon, ne znam kak bi bez njega. Moj osobni magarac.
Jeste si ikada tunirali auto? Da manje troši?
Sjecam se da je bio cjeli lanac questova vezan uz popravak tog auta,onda je bio onaj lik u Gecko gradu koji je imo taj part, ja sam ga uvjek propuco i uzo mu to jer mi se nisu dali obavljat questovi.
ah.....good times
De nemojte mi sad spoilat igru... jos nisam nit jedinicu do kraja presel... ... ne zalim sto sam tek sada zaigrao jedinicu... da sam prije zaigral, najvjerojatnije nebih skuzil kako je igra NENADJEBIVA!!!! :pray: :pray:
Care... samo se nadam da se žuriš.= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Tik tak, tik tak (oni koji su prošli 1. dio će shvatiti).
To jedino nisam volio u jedinici,questovi na vrijeme,općenito ne volim to u igrama.. Meni je dvojka bolja od jedinice,Tsumetai kad pređeš jedinicu,odmah na dvojku!
Meni isto, ali zanimljivo je kako se fanovi serijala (oni koji su gejmali kad sam se još igrao na ulici policajaca i pandura) svađaju oko toga da je Fallout 2 previše promijenio u odnosu na 1. dio i kako je podilazio publici brojnim RL referencama koje, po mišljenjima nekih, nemaju što tražiti u Fallout setingu.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ali odmah na 2. dio, apsolutno.
A ne... necu dvojku i tactics odigrat :pray: :pray:
Bez brige arbiter... naso sam chip tak brzo da mi se uopce nije ni isplatilo davat pare water merchantima da mi posalju vodu u moj vault...
Sad trenutno imam plasma rifle ili laser rifle (neka dugacka zelena puska, ispaljuje zelene metke), Powered armor i dvojcu npca... ja budala ubio onog cucka :cry: :cry:
EDIT: Licemjerno je od mene pricati ovdje o prijasnjim nastavcima, ali cu zato, cim napravim SS svog lika, napravit Fallout temu... moze slobodno i netko drugi...
Ima u Oldies tema posvećena Falloutu 1 i 2. :)
U Falloutu vrime uopce nije problem. Možete ga povecati određenim questom i kad rješite dio glavnog questa vrime vam je opet neograniceno. U globalu kad bi uspoređiva Fallout i Fallout 2 , duja mi se više sviđa samo zbog dužine, više gradova , oružja, perkova. Fallout 2 je unaprijeđeni Fallout al po prici i atmosferi to je jedna te ista igra. Fallout 3 ce bit nešto posve razlicito, ne nužno i lošije kako smatra vecina gamerske populacije. Zamjerit cu jedino ako se osjeti velika doza opasne bolesti zvane konzolitis.
thechosentwo, covjek ti je lijepo objasnio :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Za sve ovakoga mišljenja... Onda bi sve trebalo biti realno... I borba, i raspadanje tjela..= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Dajte je... ne govorimo ovdje o fifi ili need for speed-u...
pa dobro si rekao, ali pip boy nije u realnom vremenu nego ja velim da bi trebao bit, a za raspadanje tijela... to niti netreba posebno naglasavati jer to je najveca glupost koju sam igdje vidio (sniperom u mozak, a odleti mu desna ruku npr.), al ja se nadam da je to samo jos beta. Jos si rekao da borba nije u realnom vremenu, ha pa cuj u realnom je vremenu je, ali onaj VATS (mislim da se tak zove) jedino pauzira igru al to je opet je druga stvar...
Igra izlazi u listopadu, sad samo ostaje poliranje. Dok je VATS uključen, neprijatelji i dalje pucaju na tebe kad ti kreneš sa svojim headshotom recimo, samo rade minimalni damage.