Ne, ali oba su jednako netalentirana.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Ne, ali oba su jednako netalentirana.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Može, podsjeća na Ultima Black Gate kutiju. :)= Citat =:
Izvorno postao GDra
Fenomenalna muzika, i pirates i elder scrolls. Idem si pogledat još jednom trailer, nemogu se nadivit dosta.
Čekaj, čekaj...
Bila je jednom rubrika u PC Playu o glazbi u igrama, ako se sjećam.. i skladateljima...
hmmmm... da mi se bar sjetiti tko je to pisao...
Ah ček! Gle! Pa imam ta dva broja tu na polici!
Now, let's see...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MOSTRA TAAAAA!!!!!!!!!! Mislim da bi ovo moglo zaminiti "This is SPARTAA" na ljestvici najboljih bojnih usklika :)
Wedran :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Haha di si ga našao majku ti :pray: :pray:
Klanjam ti se :pray:
Onak, dobro jutro svima.
Svatko s 2 grama mozga u glavi bi dosad povezao da ga odredjeni clanovi administracije podsticu na trollanje ne bi li digao posjecenost forumu. Boli njega kurac za Apple, ovde na forumu prica jedno a za VIDI pise drugo. Poenta je u tome da cijeli VIDI, skupa s njim, ne zna nikako dici posjecenost foruma pa ni casopisa nego ovako umjetno.
Dajte opametite se sad ubuduce i nemojte mu uopste odgovarati ffs, niste od juce na forumu pa da ga shvatate zaozbiljno.
IMO vece ste vi budale sto uopste vodite diskusiju s njim nego on sto trolla.
Da me ne bi krivo shvatio, meni je Weki car, i trollao on ili ne, ali u određenim stvarima se s njime slažem (govorim generalno, ne o ovoj temi). Samo eto, kad već postoji ovako savršena prilika za ironiziranje, zašto ne... :D
Smiješne su mi te spike da je to zavjera proizvedena od admina foruma. Lik voli zajebavati i trolati, to je sve.
Možda griješim ali mislim da on uopće ne trola . Promijenio je mišljenje od onda , na to ima svatko pravo .Nova iskustva , novo mišljenje .Ali najvjerojatnije si na forumu daje oduška i piše što misli dok u časopisu piše što se očekuje.
Stari, da znas ono sto ja znam, vidio bi koliko je cijela prica jadna i tuzna istovremeno= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
To nije njegovo mišljenje kad kontru nabija svakome. Frajer vas zajebava i trolla. Trolling makes him happy, dont forget about that. gg.
Dodajte "t" svaki put kad Fred Durst kaze "rollin´"
Qurac Weki trolla, ja mislim da zbilja je panj :D Mada, uspješan troll i je onaj za kojega misliš da je ozbiljan :|
Dovoljno vam je da kljiknete na moj potpis i uvjerite koliko mi je zapravo glazba u igri važna, nerijetko puta se desilo da igri nisam ni prismrdio, ali zato sam cijeli OST odslušao n-puta.
+1= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Najbolje je kad ljudi imaju osjecaj.. :hangin:
Drzite osjecaje za sebe..
Ako i bude,bit ce dobra igra :)= Citat =:
Izvorno postao Pomet
Instalirao sam Oblivion. So it begins...
Kažu onda dva seljaka u analizi trailera da ona vatra u kojoj onaj barbarian stoji, da je to dio fire spella, pitam se na koji način kad je to vatra koju je zmajček izbljuvao. Možda i budu takvi spellovi bili, al ovo kaj su oni rekli definitivno nije to.
Još jednom pogledao trailer, još je bolji od prijašnja 867 puta kaj sam gledao.
Rekli su da je zapaljivost okoliša feature fire spellova.
Također, ta vatra jest kinda spell: zmajevi koriste Dragon Shoutove a vatra je jedan od Shoutova.
Bit će to još samo jedan od bethesdinih poluproizvoda... tak da se uopće ne uzbuđujem, ali ću svejedno bacit oko kad izađe da vidim dali su se možda promjenili.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Takve izjave ovde nisu pozeljne. :( Svi smo fanovi.= Citat =:
Bit će to još samo jedan od bethesdinih poluproizvoda
Na temelju cega to zakljucujes? Vidovit si ili wekijeva ulizica?= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Tocno tako.. ovdje se ipak govori pozitovno.. Ako se pljuje po nekoj igri, otvori se nova tema sa takvim nazivom.. :yuck:
Pa nije ovo "Hvalionica" tu treba iznosit iskrene ćinjenice o igri bez fanbojizma.