http://www.index.hr/sport/clanak/dolaza ... 63705.aspx
Ide tko? Danas sam kartu ugrabio.
Printable View
http://www.index.hr/sport/clanak/dolaza ... 63705.aspx
Ide tko? Danas sam kartu ugrabio.
uuu nisam znao da i Badr dolazi, odlicno.
istekao mi edit ali evo za masu jedan video o talijanima :-x
Ček čime ju je onda zaustavio?Bradom? Kut je očajan. Cijela obrana je stala, svi komentatori na al jazeeri,foxu su rekli da je ruka i izgleda kao ruka. Treba vidjeti sa druge strane zoomiran snimak, meni i dalje izgleda kao ruka. Ako nije, ja se ispričavam.
u glavu ga je udarila lopta, meni se isto cinilo da je ruka ali bilo mi je cudno da sudac nije nista sudio jel se iz drugog kuta vidi kako tocno gleda u tom pravcu.
Jučer bih se kladio da je bila ruka, ali po ovome mi izgleda kao da ipak nije. Ali čak i da je ruka, dalo bi se diskutirati da li je pogodak regularan ili ne. Pravilo ruke je gray area u nogometu.
i bez tog su poduvali pa kaj sad
Je, samo što sa jednim golom prednosti ići Barceloni u goste ne znači baš nešto, dok se sa dva već da disat.
Onaj Alexis Sanchez mi se čini kao najlošiji igrač Barcelone. Svaki put kad ga gledam je među najlošijim igračima na terenu, a razarao je u Italiji. Čini se da mu je Barca ipak preveliki zalogaj.
Meni nije jasno zašto ga uopće uvodi u igru, nije da nema drugih opcija.
najbolja opcija nije bila ni na klupi :D
Skupo su ga platili, a nije ni da su druge opcije za tu poziciju nešto kvalitetne, a i mogu si priuštit da igra gotovo bilo ko tu.
Je, bome su si mogli to priuštiti protiv Milana.
Nije lik imao priliku da se pokaze. Ne prorade odma svi... Messi je u desetak utakmica protiv talijana dao 2 gola cini mi se i to iz onih standardnih "uefalona" penala i to su mu ujedno bili i jedini kontakti sa loptom na tim utakmicama. Prevelik zalogaj za njega bi bila ta liga? Nastojis na sve nacine da izdizes taj tim da je to smijesno. Henry-u je takodje Barcelona bila prevelik zalogaj. Ibrahimovicu takodje itd...= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Takodje.
Samo što je Henry igrao dobro na poziciji krilnog napadača, Alexis ne igra, a to mu je prirodna pozicija. Ne znam šta je točno tu za raspravu kad je činjenica da ni u drugoj sezoni ne pokazuje napredak, čak je lošiji nego prošle godine. Kakve to jebene veze ima s mojim uzdizanjem Barcelone? Alexis vrlo vjerojatno i neće proraditi jer ne može, ili bolje rečeno, ne smije biti "svoj" i igrati kako je navikao u sadašnjem sistemu Barce. Uostalom, ne znam kakve veze s time imaju Messi i Ibra. Jedan je najbolji igrač današnjice, drugi je solidan napadač za slabije europske lige poput serie a, a ni jedan ni drugi ne utječu na igre koje pokazuje Sanchez.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
solidan napadač za slabije lige tipa serie a...
hahahahahha
Dobro si me sjetio, dobar je i u prijateljskim utakmicama.
Alexisu nije prirodna pozicija krilni napadac i dok je igrao krilnog napadaca u Udinese-u bio je za kurac, a o slabijim ligama kao seria-a smo sve vidjeli nekidan, gdje messi nije mogo prdnut, i to protiv cetvrtog tima serie a, a tamo nekim getafeima i slicnim pizdunima daje po 5 komada.
Nije bio za kurac, dobro se sjećam da sam ga pratio neko vrijeme dok se povezivao s Unitedom. Igrao je i više nego dobro na krilu i nerijetko bio asistent.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Što se Milana tiče, i Chelsea je napravio istu stvar Barci pa su i dalje kurac od momčadi. To što je Barca naivna u svojem pristupu tako postavljenim ekipama nema nikakve veze s jačinom liga iz koje te ekipe dolaze jer je to nešto što se već godinama ponavlja. Man. Utd., Chelsea, Inter, Chelsea, neki dan Milan, pa i Nizozemska u finalu svjetskog prvenstva protiv Španjolaca. Taktika protiv Barce/Španjolaca je uvijek ista. Nekad prođe, nekad ne. Milan je i dalje klub iz 4. europske lige za kojeg je upitno hoće li se uopće kvalificirati u lp iduće sezone, ne mijenja ta utakmica ništa. Štoviše, pričekajmo uzvrat da vidimo može li Milan ponoviti takvu izvedbu u obrani.
Jedna tekma ne mora znaciti nista,to je tacno. Ali deset tekmi u kojima "najbolji igrac ikad,vanzemaljac ili sta sve ne" postigne tako zalosne rezultate protiv timova iz cetvrte lige ne znaci nista naravno? :) 30 golova bi bio max Messija u toj ligi. Stotinu postize u spaniji...= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Ibra jer najmocniji napadac unazad deceniju i dalje a tebi je solidan? Solidan? Nevjerovatno sta sve neces izvaliti :pray:
Naravno da znači nešto, ali nogomet razumijem dovoljno dobro da mi je posve logično da jedini istinski napadač Barcelone bude slabiji u gostujućoj utakmici lige prvaka kod Milana/Chelseaja čiji su svi igrači iza lopte nego protiv Levantea. Al' eto, tebi je to očito vrijedno dubljeg razmišljanja :)
Ono za Ibru je očito bio prc, kao što se nadam da je i tvoja izjava šala...
Nije sala,Ibrahimovic je glup,neozbiljan,nezainteresovan za nogomet i jos stosta. Ali i pored toga lik je najbolji i najkompletniji napadac unazad duugo godina i to ubjedljivo. To je izjava iza koje ne moram stojati vec je tako jebeno ocita kao i ona da Messi uprkos istinski vanserijskoj kvaliteti preko 30 golova po sezoni ne bi postizao sigurno da se Barca premjesti u italiju a ne samo on.Toliko je Ronaldo debeli postizao u vrhuncu karijere a on je bas bio el fenomeno...
Mene nogometna lekcija koju je Milan ocitao Barceloni nije iznenadila poput tebe kao i mnoge druge koji seriu a smatrate slabom. Slabija je nego ikada,ali nije nista slabija od bilo koje druge lige. Ma kako se neko nabrijao pred neki mec,mora imati ekvivalentan kvalitet toj zelji. Milan je pokazao da ima oboje i nisu pobijedili zato sto je Barca imala los dan.
I da igraju jos deset puta protiv Milana ili Intera Barcelona zagarantovano ne bi imala "svoj dan" i debelo bi se namucila za svaki gol. A jos nije igrala sa najjacim timom u italiji trenutno koji je zabio 50 golova sa prvim strijelcem koji je postigao samo 6,a realno nemaju postenog napadaca a kamoli nekoga ko je svjetska klasa. Nadam se da ce ga dobiti u Llorenteu. U spaniji jedina stvarna konkurencija Barceloni je Real kog redovno nabiju u dupe. Ako zelis vjerovati da je spanska liga jaca od talijanske samo izvoli,imas pravo biti u krivu.
Da je ovaj Juve u Primeri borio bi se za Kup Uefa. Činjenica.
Dakako, da je ova Barcelona u Seriji A borila bi se za opstanak. Činjenica.
Edit: Jel tribalo biti seriji, serii, serie il nešto četvrto?
Serie A
Po čemu je on točno najbolji? Eventualno je fizički jači od većine drugih napadača, šta s time? U Europi nevidljiv, u međunarodnom nogometu ga nema nigdje, u engleskoj ligi nije igrao, u Barci je ispao promašaj... Sve što je osvojio, a da vrijedi nekog kurca, osvojio je u serie a u kojoj se prvak 5 godina u nizu znao još i prije početka prvenstva zbog izbacivanja Juventusa u drugu ligu i minus bodova za konkurenciju. Što je najbolje, čak i u takvim okolnostima je samo jednom uspio biti najbolji strijelac lige. "Najmoćniji napadači decenije i dalje" dižu razinu igre kluba i ne ispadaju najveći chokeri i najslabije karike u najbitnijim utakmicama knockout faze europskih natjecanja. Klubovi bi po nekoj logici trebali nazadovati odlaskom takvih igrača, a ne osvajati ligu prvaka odmah potom. Al' eto, ima tehniku 20 u football manageru pa mora da je najbolji. Jebeno.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
I najžalosnije od svega, meni zamjeraš uzdizanje Messija, a tebi je Ibra najbolji. Lolčina.
Na
http://www.zaslike.com/files/p6nfwrfk3oa1wk862qa9.png
:fof:
vjerojatno sam to već jednom napisao, al ibra je dominirao još i u juventusu, iako nije toliko puno zabijao, onda je bio možda i ponajbolji igrač na svijetu... a barci se isplatio, ako niš, jer je u jednoj tekmi ušao i zabio protiv reala za pobjedu 1:0
Uvijek je on bio ponajbolji na svijetu. To je ona skupina igrača u koju spadaju i Eto'o, Rooney, Drogba, David Villa i takvi... Jedino što sve njih jebe je što postoje Messi i Ronaldo koji su pojam konstante digli na neku drugu razinu.