Ne, dosada mi nijedan ranged dps nije zadavao probleme, do trenutka kada mi tristana zapravo može zaprijetiti svojim dpsom i ultom ja već imam tonu armora i neke iteme koji je vrlo lako čine beskorisnom i vrlo brzo mrtvom
Printable View
Ne, dosada mi nijedan ranged dps nije zadavao probleme, do trenutka kada mi tristana zapravo može zaprijetiti svojim dpsom i ultom ja već imam tonu armora i neke iteme koji je vrlo lako čine beskorisnom i vrlo brzo mrtvom
Igraš protiv noobova. Morde nije OP, ako ti protivnici znaju igrat.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ma morde je jak ali ne op. Glavna banana kod lola je to što ne znaš protiv čega igraš dok igra ne počne tako da sreća ima veću ulogu. Da je sustav recimo kao u doti/honu gdje gledaš recimo što drugi team picka komotno bi pukno counter mordu pa bi njegov teammate stavio counter za tebe and so on. Ako se mene pita lol bi trebao takav sustav (nisam siguran ali misli da je još davno u početku bete bila mogućnost gledana što je netko u protivničkom timu birao, možda sam si umislio ali bleh).
To mi je donekle i fora jer ne možeš jednostavno uzeti hard countera jednom heroju i samo njega silovati, moraš se prilagođavati kako situacija nalaže, srećom Mord to ne treba jer je awesome protiv svega :D :D :D
imas to za ranked, za casual play nebi ni trebala bit previse ozbiljna atmosfera.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
1848 RP na akauntu jea.
sada cu cekat champ rotation, pa vidit sta uzet :D
kolko si ti platio?= Citat =:
Izvorno postao Norther
Daj me nemoj jebat :pray: :pray: Ovo je na razini onog legendarnog Pro Anivia guidea, ako ne i bolje.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Ajde da sad ne pretražujem temu, možete svi koji igrate na USSserveru dat svoje nickove, da napokon odigram nekakav arranged match. Ili jednostavno dodajte mene: dukeofearl89 .
10 eura.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
sad cekam champ rotation da vidim sta bi jos mogo uzet, osim skina za nid koji sam uzeo ^^
i odma ga krstio sa 23 / 6 skorom ;D
@duke, trebao si na EU igrat, mi smo svaki svaki dan na tsu i igramo zajedno matcheve.
Ja sam Djoze sa svoijm gospodarom metala :D
Also, kako si mogao nabiti lvl 30 sa 36 sati ukupnog igranja?:)= Citat =:
Izvorno postao KICO123
http://eu.leagueoflegends.com/news/free ... ne-week-19
Woot, Nidalee je free. :)
A mogao bih i pokušati s Garenom ponovno.
@ mr ante pa kasnije sam aktivitro xf ... :roll:
Lol upravo sam igrao custom sa Nidalee a meni i dalje prikazuje champove od prošlog tjedna XD
kad ce doc novi champovi vec su trebali -.- :( :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:
ni za zivu glavu nemoj igrati s nama XD= Citat =:
Izvorno postao Norther
Opa, Garen free.. bas sam mislio na njega :D
:thumbs2:
katastrofa champovi.
enivej, time for me to pick another 6300 champ.
anivia, vlad, corki, blitz, mf, twitch, swain....wat do ^^
:) :D
God damn, ja uvijek potrosim IP-e prije nego sto dodem do 6300. Nekak nemam volje toliko cekat za champa :(
Ja sam se nadao annivii, baš bi je volio isprobati, ili eventualno Vladimiru, u biti bilo šta osim ovih, al nema veze, nastavljam trati sa Mordom da skupim taman za Irelie, zna li se koliko će koštati?
Edit:
Novi skinovi:
Warwick i Kog'Maw :pray: :pray: :pray:
E da, kupio sam warwicka, odlican je jungler, super heroj i sve, al jednostavno mi se cini da je previse "solo", mislim kasnije je prejak, ali opet cini mi se bolji za manje borbe tipa 3v3, a ne 5v5. neznam, vidit cu jos, ali nije bas kako sam ga zamisljao.
Jopaxe, koji build koristiš na Mordeu ? Ja sam danas odigrao prvu s njim, lagano sam fejlo, ali smo ipak izvukli pobjedu.
Vlad mi je drugi champ koji sam kupio i štedio sam na njega svaki IP :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Tak sam bio veseo kad sam ga kupio, al užitak je dok si izabereš nekog champa i samo za njega štediš :)
vlada sam i uzeo ^^
nelos si sa njim= Citat =:
Izvorno postao Norther
sa garenom sam owno, imo sam 3 sunfirea i bootse, onda su se predali :(
sa nidalee sam fejlo, neide me bas :D
i najdrazi su mi jajaja-eri na lol-u
"i have more life"
:rotfl:
odo spat, sutra probam siona :)
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
http://leaguecraft.com/strategies/guide ... olon.xhtml
Laganu modifikaciju tog guidea.Prvo idem na Randuina ili Force of Nature zavisno treba li mi više regen ili hp, nakon toga idem odmah na abbysal scepter i poslije mi je situacijski, Rylai je koristan za ekstra hp i ap, zhonya također ako te fokusiraju previše.Uglavnom upamti da trebaš igrati dosta agresivno, spammaj siphon kad god možeš, on te drži na životu, i skuži koliki dmg ti ult radi i bacaj ga čim vidiš da netko ima manje od toliko hpa, obično će raditi oko 40%, ako ga baciš negdje kad su na 50% onda samo izspamaj sve abilitiese i trebali bi umrijeti, također ga koristi za preživljavanje, ne moraš ih ubiti samo ga baci na nekoga sa dosta hpa da te heala :D
predobri novi skinovi.. mf <3 :P :P i Irelia isto ona na krovu =)
OK, ovako...
Nisam igrao od 6. 7. 2010. Ajmo, updateajte čika Boza...
Jel izašao bolji support carry od Ashe? Jel izašao bolji tank od Amumua? Jel ima neki novi bolji support od Sorake? Što je novo i zakon? Jel će mi se ekipa smijati ako kupim šuze na Tryndamereu za prvi item? Itd.
Soraku se bas i ne igra, Sona je najbolji suport i naj tier 1 heroj kao.. nerfat ce ju.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Nema bolji carry od Tryndea :D
Amumu .. galio je bolji meni, malphite.
nisu lose suze al bolje critical chance - brawler's gloves (+8%) za pocetak.