Hvala Petey :**
Printable View
Hvala Petey :**
[quote=Sgt. Bull]Heretic[/quote:1wyompap]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":1wyompap
Stvar je u suludo dobrim cijenama. Ostajem zauvijek žestoki neprijatelj Ubisoft-style DRM-a. :)
Ubo Crysis paket, sad čekam dodatno sniženje Dawn of War 2 Gold Edicije. Ako ne bude do 2.1., uzimam u pola cijene kako je. :)
Jebemu, opet sam rastrosan :(
Jel ima neka dobra duša da mi kupi Rome Total War Gold :oops: (http://store.steampowered.com/app/4760/)
Moj profil je ivica121, igra košta 7,49e.
Biću vječno zahvalan toj osobi.
Kupio i ja Krizu, sad od oka imam blizu 0 kuna na kartici, a akcija traje još 4 dana :(
Crysis je IMO dosad najbolja akcija ovog božića.
Što je to Crysis Wars? Za to prvi put čujem. Meni je najbolja akcija Witcher EE, samo što sam njega kupio se automatski čitava Božićna akcija isplatila.
Multiplayer dio Crysis: Warheada.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nije danas baš neka akcija, eventualno HoI3 ako ste fan koji je čekao da Paradox koliko-toliko naštima igru.
A ne nisam uzeo Amnesiu za 3,60 <3
Sniper Ghost Warrior = 7,5€ :pray: A kažeš da nema ništa :pray:
EDIT: Amnesia je 5,10€!?!?
snajpera nebi uzeo ni da oni meni plate,puj puj smece!
Šališ se? Dead Space za 5,10€, kompletni Brothers in Arms za 8,74€.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Meni je odlična ova stvar Soldiers & Swords.
Dead Space (meni) nije vrijedan toga.
Ako imaš neku Penumbru onda je 3,60 :rambo:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Dao mi stari karticu da si kupim igru, ali sam odustao, vartio sam mu kakrticu i ja sam sebi naručio verziju u kutiji, jbga nevolim kad nemam kutije nije mi to to, i još sam si naručio expazniju za M2TW Kingdoms. Sve lijepo s kutijom.
Volim i ja, al nemam mjesta u stanu za 100+ kutija :oops:
Also, imam F3 retail, I TREBAM IMAT DVD UNUTRA DOK IGRAM, WAT :kill:
Danas je neloša ponuda. Razmišljam da uzmem BiA Complete Pack, ali već sam ih sve odigrao, i Hell's Highway imam boxed. Ali opet, samo 9 € za tri izvrsne igre. Dead Space također razmišljam da uzmem, pošto ga nisam odigrao i pošto je samo 5,10 €, ali s obzirom na komentare koje sam čuo što se tiče repetativnosti, well... ne znam. Amnesiu bi rado uzeo, ali siguran sam da ne bi odigrao niti 1/3 igre, tako da bi to bilo uzaludno trošenje novaca.
Ja bi da sam na tvom mjestu uzeo BIA pack. Odlične igre.
Neke igre seru sa online cd-keyem. Ne preporučujem ovu rasprodaju preko steama... barem ne za online.
Koje to konkretno igre?
Mene iz ovog današnjeg packa zanima Kane & Lynch 2 kojeg već imam na steamu te Amnesia The Dark Descent koju također imam, kupujte Amnesiu ljudi, nećete požaliti.
Odustao sam od toga da uzmem BiA Complete Pack, ali sam zato uzeo Dead Space. Eto, valjda se neću razočarati.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Nema problema :D= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Katastrofa ponuda danas :( Jedino što je možda zanimljivo je GTA IV koji nije dostupan u našoj regiji :( Ostalo je ili loše ili pre skupo...
Oblivion sam skoro kupio al ono..10 eura mogu i bolje potrositi na nesto drugo :/.I zbog nekog razloga mi je rezo oblivion na ovom laptopu.
Da, uključuje GTA IV i EFLC. U Americi košta pišljivih 10 dolara.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Iritira me što EU3 Complete nije ni blizu Complete verzije.
Ae, L4D je oke, al to svi već imaju pa pfff. Al da, razočaran sam danas :<
Morao uzeti Oblivion GOTY, to je jače od mene :(.
Inače jebem im mater sa ovim Rockstarsovim igrama, treba im netko pisati na forumu, Vedrane ajde ti ionako nemaš pametnijeg posla.