Jel valja Star Wars: The Clone Wars animirana serija iz 2008 godine?
http://www.imdb.com/title/tt0458290/
Printable View
Jel valja Star Wars: The Clone Wars animirana serija iz 2008 godine?
http://www.imdb.com/title/tt0458290/
Ako gutaš sve šta star wars ima za ponuditi onda se serija ne propušta. Ako baš i nisi neki sw fan onda preskoci :)
Fringe je prije pocetka emitiranja bio opisivan kao miks The X-Filesa, Altered Statesa, The Twilight Zonea i Dark Angela. Dijelovi slicni X-Filesima - FBI koji rjesava neobicne slucajeve i struktura serije koja se sastoji od monster of the week i main story-arc epizoda. Ostalo je naravno razlicito.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ima tema u SW podforumu za više informacija, ali valja. Klonovi su badass, a Anakin je onakav kakav je trebao biti, ne samo whiny balavac.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Horny Devil:
Problem je upravo u tome što je miks svega pa treba pribjegavati jeftinom "oh, to je globalna urota!" triku koje je u, npr, X-filesima PUNO bolje izveden.
Daj ne seri, postoji SW podforum :o
No uglavnom, 2 glasa su mi dovoljan razlog da si ih nabavim. Ovih dana gledam sa curom svih 6 nastavaka filma, trenutno smo stali na petom nastavku i nahypo sam se na SW. Ovo je prvi put da gledam SW sagu :pray:
Hvala AoC i whiskey :friends:
Lost - neloše
Treme - baš mi paše, muzika je savršena, jedva čekam da se radnja malo razvije
Ova epizoda Losta mi se činila kao čisti set-up za sljedeću, ali svjedno sasvim solidnom. Sad pauza od tjedan dana :(
A za Treme sam odlučio da ću pogledat kad završi prva sezona, tak da mogu sve u šusu.
Slažem se za Lost i tugujem s tobom. .(
Da malo je teže ovako pratit Treme jer je radnja dosta spora. Ne mogu si zamislit gledati The Wire svakih tjedan dana, umro bi od znatiželje.
Al gledat ću Treme jer mi je muzika predobra, a i nemam što drugo gledati...
Pogledah novu epizodu Fringe-a. Not bad. Bas me zanima tko je Mr. Secretary.
Mnogi misle da je alter Walter= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Walternate :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
ugly americans je super.
Odgledao sam i treću sezonu Officea, definitivno najbolja sezona, svaka epizoda ima pun k urnebesnih scena i fora, jednostavno legendarno :pray:
Uspio nabavit sve sezone Battlestar Galactice, bluray, konačno ću moć pogledat to čudo jer nikad nisam to gledao :)
Meni su Malcom,Heroji iz strasti,Kako sam upoznao vašu majku,Raymond i Cobra 11
super,kreni sa gledanjem sto prije,serija je remekdjelo.= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
serija je neživo sranje.... nemoj jednostavno gledati... samo ćeš izgubiti vrijeme uzalud
Subjektivnost FTW!!!
STFU :D= Citat =:
Izvorno postao unknown
Najbolja serija ikad! :*
Babylon 5, watch it.
Vjerojatno jedna od najbolje napisanih serija ikada, posebno u SF žanru.
True, true.
:O= Citat =:
Izvorno postao unknown
Ne slusaj ga,serija je bozanstvena,a i on se vjerovatno zajebava,nadam se.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao prvu epizodu. Cini se dobrom.
This.= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Čak mi je i na avataru najbolji lik Galactice.
Nauči koristiti spoiler tag jer, makar je sve napisano na "humorističan" način, post ti sadrži ogromne količine spoilera vezanih uz miniseriju.
I ne shvaćam svrhu tvog posta. Jesi htio "dokazati" da je Galactica loša jednostavnim banaliziranjem radnje ili nešto drugo?
Isto se može napraviti za bilo koju seriju i na taj se način "dokazati" kako je loša.
Moraš nastaviti gledati da bi uvidio superiornost serije u odnosu na sve druge jer ćeš kasnije vidjeti kako su pametno kroz serije postavljene plot hooks i općenito kako se povezuju story arcovi dobro.= Citat =:
Izvorno postao System
Kak mislis superiornost?
A je tesko biti superioran kad ti je jedina konkurencija Star Trek, 40 godina duga trash sapunica.
Čisto mali heads up, Star Trek nema konkurencije. Što je bilo bilo je, prošao vlak.
A što se tiće Galactice i sličnih, u startu več osječam odbojnost jer sam previše naviknut na Star Trek :) Babylona se sjećam kad sam ga gledao na otv-u mislim, klasik.
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao Aral