-
Re: The Lord of the Rings Online
Da, a svi znaju da su animacije spellova 90% igrivosti... gg
Ja sam odustao zbog sustava farmanja bodova i kupovanja quest packova, pošto sam u free trialu dotjerao champa do lvl 38,a onda je doso f2p pa mi se nije dalo farmat sa drugim charom bodove za questove, pošto nisam nista mogao bez kupljenih questova sa glavnim charom...
-
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Nisam ali nisam fenboj ko ti. Po meni igrivost odredjuje kvalitetu. Svatko ima svoj ukus , meni je neukusno , neigrivo. Zz
= Citat =:
Izvorno postao .
Sda ne bi bilo zabune, lotro mi je malo manje smeće nego wow.
gg dude.
-
Ajde ti kao iskusna figura mi preporuci nesmece od mmorpga
-
Đabe ti išta preporučivat ak ćeš pljuvat po zapravo vrlo dobrom MMO-u poput LOTRO-a zbog animacija...
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Đabe ti išta preporučivat ak ćeš pljuvat po zapravo vrlo dobrom MMO-u poput LOTRO-a zbog animacija...
Priča je dobra setting je dobar, ali mi je previše tupavo izvođenje spellova a to me mnogo odbija. Nije fluidno kao u wowu. Nego čeka 1-2 sekunde da zamane sjekirom dok mene jebeni pauk skine 10% hpa u to vrijeme
-
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Ajde ti kao iskusna figura mi preporuci nesmece od mmorpga
WAR/GW, s tim da WAR ima katastrofalan end game zahvaljujući EAu, a i gw ima svojih mana, jer ju prije svega limitira engine, al to će sve gw 2 ispravit.
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Priča je dobra setting je dobar, ali mi je previše tupavo izvođenje spellova a to me mnogo odbija. Nije fluidno kao u wowu. Nego čeka 1-2 sekunde da zamane sjekirom dok mene jebeni pauk skine 10% hpa u to vrijeme
priča je jedan od razloga zašto mi se lotro nesviđa, pogotovo onaj drugi dio shadows of angmara, cijela priča oko amarthiel je jadna i očita te spora u provedbi do bola, a to je čisto iz razloga što su primorani produživat igru na glupostima, jer moraju konstantno updateat, ako žele da im ljudi nastave plačat igru, to je bio jedan tip iz anet-a lijepo objasnio.
a za fluidnost nemam komentara, WoW ima gotovo isti combat system kao i lotro i gw. kad jednom probaš SWa u WARu sa skirmish speccom, sve ostalo će ti postat dosadno ^^
-
ja i stryder krečemo opet igrat, bar preko praznika sad, jel igra još ko na eu i kakvo je stanje? vidim da sad čak i daju 250 TPa zabadava na startu acca.
-
Mogo bih i ja,malo za zabavu,ak cete i vi. Server i dogovor oko klasa? Ja bih bio captain ili guardian po mogućnosti
-
umm krečemo sutra popodne, server eldar ak se ne varam, na tom su svi, na tom sam prije igro, neznam za njega.
onak lijepo markiram najgore sate u svemiru i još lagano po međuzemlju. totalno sam se napalio od onog hobbit video loga.
-
Lol. Al ajd reci,klase. Oćel barem jedan bit minstrel ili lore master?
-
e ja bi mogo minstrela nabacit, al ono igraj šta očeš, nije bitno, al ak čemo još bit u ovom gildu, imam dosta ljudi kojima sam pomago instance prije par mjeseci :D
-
Ok,kewl. Guardian me privlači, vjerojatno dmg speccan :P. Šta znaš o njima?
-
umm, dosadni su za igrat.
:3
-
Evo,započeo sam sa guardianom, nisu loši. Mnogi kažu da već na dvadesetim lvlima postaju nezaustavljive nemani :P
-
pa ono iz mog iskustva, u LOTROu su sve klase imba, s iznimkom da LMovi i burglari nisu baš za soliranje, no opet njih ni sam igro dalje od 20ish lvla.
-
Da,al ko što rekoh, burglari su jebački protiv bossova :P, opali mu stun od pol minuta,pa tuci
-
jup, al onda opet cooldowni. sve u svemu, kad dođeš na lotro s gwa, ko da si u vrtiću.
-
Ne bih znao,nisam igro gw :P
-
Jbt,tek sam sad skužio da imam 1600 bodova na računu :D
Mislim da ću nastavit igrat sa svojim champom :P
-
-
= Citat =:
Izvorno postao .
LMovi i burglari nisu baš za soliranje
Odakle ti to? :D
-
onako iz iskustva, al ko što rekoh nisam ih igro past lvl20
-
Lose ti je to tvoje iskustvo. Samo trebas naucit igrat sa svojom klasom.
-
Pod soloanje,brijem da su guardiani najjači... A ni champovi nisu daleko iza njih...
LM-ovi mogu jako dobro soloat,al samo pod uvjetom da znaju kako da im pet privuče maksimalno threata,inace su naježili...
-
Ljudi shvatite u lotru je samo vazno da znas igrati sa svojom klasom i da znas iskoristiti maksimum iz nje... druga najvaznija stvar je oprema. (makar sam i bez adekvatne opreme kikao esove)
Igrao sam sa lovcem, mincyem, burgom i lm... sa svima mi je bio isti kurac... jedino mi je sa mincyem najdraze igrat jer mi jednostavno leze takve klase...
-
true dat. al ipak svaka klasa ima svoj potencijal i normalna je stvar da neke lakše soliraju od drugih, to neznači da lm/burg nemre solirat.
anyway, kako mi se neda igrat ovog minstrela a nisam još ni iz celondima izašo :(
-
lol. Men fino ide sa champom, već sam 2 lvla dobio,uskoro ce 40. :P
Nego,na 39. sam dobio pismo od trainera nest vezano za legendu, prico,i sta sad? kako do legendary traitova,il ceg vec?
-
-
eu
što se tiče ovih legendary gluposti, to se nesječam, al ono sve bi ti trebalo lijepo pisat. valjda.
-
Minstreal je meni totalni šit bio, ono, užasno dosadna klasa : (