Ali to mi je nekako u death metalu bas izrazeno...
Printable View
Ali to mi je nekako u death metalu bas izrazeno...
Ja baš u deathu nađem najviše dobrih stvari, eto :)
Poslusaj ono sto sam linkao na prosloj strani onda. :3
A ja inace i nisam neki ljubitelj death metala, nekako mi je 90% isto, i tu je onih 10% koji valjaju necemu tj. originalni su.
Ima toga u svim glazbenim žanrovima. Death još dobro i stoji nasprem goe.
Moram češće slušati ultraborisove preporuke.
:gitara: :gitara:
Evo jedan dobar bend:
Dosada :)
Baš me MILF Hunter danas podsjetio na ovaj bend, predivno disonantni, doomasti i masivni death metal. Destroyers of All mi je jedan od najboljih ovogodišnjih albuma.
Je, baš mi nekako svježe zvuče.
Ne uspijeva biti zanimljivo kroz cijelu pjesmu, ne paše mi. :(
Komad povijesti :D
Nekako mi ova pjesma donekle vraca nadu u ovaj bend,koji su stvarno u vrhuncu kreativnosti bili ono sto se zove doktor muzike,hirurzi u tehnikalijama.
Dobar Ulcerate, baš se danas pitam od kad nisam poslušao neki metal album, taman.
Ako želiš reći da su kopija Immolationa, moram se ne složit s tim. Jedina stvar koja ih povezuje je pokoji disonantni riff, i blastbeatovi. Po svemu ostalom nemogu biti različitiji, ne bi ih ni mogao slušati zaredom, potpuno različita raspoloženja mi zahtjevaju.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
A kod smo već kod Immolationa:
ZLO.
Ja mislim da je samo stavio link jer mu se sviđa, ali dobro :D
Slušam Darkthrone - Circle The Wagons već danima i sve mi bolje paše u cjelini, ludilo. Mislim da bi mogli izdati 10 ovakvih albuma i opet bi bilo zakon :D
Riffovski rat jebeni.
Da, Immolation mi se slučajno poklopio s Ulcerateom :)
Evo jednog benda kojeg sam valjda kroz čitavu srednju školu držao na mp3 playeru.
Test Drive 5 ftw! :)
Idemo još.
Koji album od Atheista da slusam?
Prva 3.
:P
Počni sa Unquestionable Presence.
Počni sa Piece of Time jer je prvi.
Nakon toga poslušaj Unquestionable Presence koji je drugi.
Kad to odradiš, Elements odslušaš i gg si.
Možeš eventualno poslušat i Jupiter, no bit će ti razočaranje nakon prethodna tri.
166
The number of the bitch!
Hot chat line is going on tonight!
Kako su nevjerovatno slusljivi, svaki put kad preslusam kao da je prvi put.
Upravo to, heliocentric je baš gg albun.
Lol na epitet :)= Citat =:
Izvorno postao System
Slušljivo bi značilo da su ok, podnošljivi :)
Pa ne znam, ja tako nikad nisam koristio, slusljivo mi je uvjek predstavljalo nesto sto se sa lakocom slusa.
A sto se tice ratinga to mi ide ovako nekako: Sranje (sto bi bilo neslusljivo), nak (neki prosjek, moze se slusati ali nije nista posebno), dobar, odlican i prefekcija (ovo je dobilo samo nekoliko albuma).
:)
Jesi to citao o John Gacyu u novom CKM-u? :)
Ma ne lol, nemam ja para za to. A i znao sam za njega odavno, pa reko da promjenim malo avatar. :D
Sad ti je 2 km ima vec par mjeseci, nije vise 5
Seks. Da mi nije mrsko izac napolje sutra bi otisao da kupim.