Hahahah, bome :D= Citat =:
Izvorno postao C
Printable View
Hahahah, bome :D= Citat =:
Izvorno postao C
Spoznao sam da je došao taj dan. :D
I spoznao sam da me zanima dal ima još uvijek onaj zakon prema kojem djeca sa 15 ili 16 godina smiju pit samo lake alkohole, vino i pivu.
ne.
a i pivo je prehrambeni proizvod kolko znam
Hrčak, sa 15 piješ samo bezalkoholno pivo......jel ima to hmelja?hmmm
I vino nije lak alkohol, ako je dobro, ubiješ se od čaše....
mislis ako je lose.
od dobrog vina ti nebi nakon 1 case nebi trebalo biti nista
Ne, mislim ako je dobro i skupo. Nakon jedne čaše si gotov (u pozitivnom smislu jel :D )= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Hrčak, drž se ti bezalkoholne pive, ne slušaj šta trkeljamo..
bezalkoholna piv je za picke, kreni odma sa jegerom/votkom
Jeger mi je dobar, to mi čak stara da da ponekad cugnem :D , vodka mi ništa nevalja osim onih kaj su od nekog voća i tak, ko neki jebeni sok, nijedna hrvatska piva mi ne valja osim velebitskog, a vina imamo na pretek i mogu potvrditi da sam probo najgore moguće vino ikada napravljeno, ravno iz podruma prijateljevog djede predstavljam sumpor.
jedan savjet iskusnog.
vocne votke nemoj piti. nikada. ne da ces immti sracku (ja sam imao)neg ono, imat ces je i vec ce te slijedeci dan tako glava pucati da ces misliti da te udario auto negdje dok si isao doma. to ti je najgore sta mos piti. to i razliciti likeri. cuda od kojih glava tako jako boli da je to nevjerojatno. rade si napravi juice/red-bull votku neg one vocne. doduse ona od zelene jabuke jej jako fina xD
l2p= Citat =:
Izvorno postao hrčak
learn 2 pivnica
Da ce mi ovjde biti kul studirati :D
Di, gdje, kaj/što/ča?= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ošo u Dubrovnik studirati Elektrotehniku i komunikacije u pomorstvu XD ono samo nas je 7mero na tom smjeru heh,a stan mi na Pilama 5 min od Starog Grada
Likeri nisu za opijanje, to je za uživanciju, pogotovo ako je neki fini od čokolade ili kruškovac, popiješ koju čašu i uživaš u okusu, ne ubijaš se, votka je za ubijanje.
Osim toga spoznao sam da će mi trebati dosta DVD-ova da spasim većinu podataka, oko 60 GB-a samo Animea imam (prokleti Bebop u HD-u), onda su tu filmovi, glazba i igre, veselo, također mi treba i koji stalak za već spržene stvari, imam dvije-tri manje kule svega i svačega.
@petey, ti si sad u Dubrovniku? Svrati par puta do Mostara :)
Also: OPET VAM JEBEM POSTANJE DOK POSTAM
nisu za opijanje, al to ne znaci da se nemos napiti od toga. probano, nazalost
@Jop-Hehe bum vidio jos se moram navici na ovo okruzenje :D
@Petey
Već si si našao nekakvu ekipu ili još uvijek tražiš, su cijene dole u Dubrovniku još uvijek visoke ili?
Spoznao sam da će nas Jopax ubit ne prestanemo li postat negdje prije nego on posta. :D
@Jopax
Daj ak možeš stavi neki završetak našim plemenima pošto je to krepalo.
Tek sam doso prije 3 dana,tek mi sljedeci tjedan pocinje faks pa ono jos nikog neznam a cijene su kaficima i restoranima su velike samo ako si u starom gradu ili blize,na Lapadu je jeftinije.
Ja mu pak preporučam da bilokakvu vodku nikad ne pije. Bilo šta žestoko, ali ne vodku.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
http://www.facebook.com/group.php?gid=5 ... all&ref=mf
:pray: :pray: :pray:
Psi gospe :pray: :pray: :pray: :pray:
O isusati :rotfl:
spoznao sam da vise niko ne prati FANFIC temu u 'umjetnici medju nama', a glavni lik mi je Predator :(
Spoznao sam da postoji Scumm za DS :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: !!!
EDIT:SAD MOGU SVE LUCAS ARTS AVANTURE IGRAT KUDGOD KRENEM :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: !!!
EDIT2:MOGU GLEDAT FILMOVE NA DS-U :pray: :pray: :pray:
Ova prijenosna konzola je neopisivo zakon.
da mi je ovo 1000 post :D
Spoznao sam da trebam u 8 sati pročitati lektiru od 300 str. i napisat esej o njoj. Juhu.
Kako ti fakin zavidim :(= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Spoznao sam da sam sve vreme imao majusnog pauka u salati. :yuck:
:shudder:
Isusati :pray: mom dedi je jednom bio majusni puz u salati, kad je vikno, cijelo selo se orilo :)
Spoznao sam da sam duzan Systemu za jednu preporuku :wink:
Spoznah da sam se vratio iz Danske, woo~
Također, da je ova tema u međuvremenu napunila previše stranica da bi mi se dalo sve ih pročitati.
Kako si se proveo?Imas brdo novih legica,jel.