Cijene za reklame se kreću između 5 i 10 milja, a traju 30 sekundi maksimalno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Printable View
Cijene za reklame se kreću između 5 i 10 milja, a traju 30 sekundi maksimalno.= Citat =:
Izvorno postao Aral
A doktorima ne žele povećati plaće.
Dokaz u kakvom svijetu živimo.
Kakve veze naša javna uprava ima s američkim privatnim sektorom? :rotfl:
Imaginaruim of dr. Parnasuss
Vrlo dobar film, stil je unikatan i odmah se vidi da je Gilliamovo dijelo, priča je također zanimljiva i nije predvidljiva do kraja, dosta su mi se svidjeli dijelovi u ogledalu i kako svaki lik drukčije gleda Tonya i kako ga različiti glumci odrađuju, u početku i ne skužiš da je to druga osoba nego samo isti lik sa drugom maskom, jako dobro odrađeno
10/10
Chugoku no chojin (The bird people in China) - 10/10S Totalna suprotnost od ostalih Miike-ovih filmova, ali mi je nekako i njegov najdrazi do sada.
= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
Kad ćeš ti pogledati sve one silne filmove? :D
Prosao predmete koje sam mislio za ovaj mjesec pa eto imam vremena :>
Sunshine (6/10)S- A svidio mi se film, ali ipak koliko su ga hvalili ocekivao sam puno vise, film je tek prosjecan, izvalica ga zanimljiva tematika, potkopava ga zadnjih 20min filma, u pocetku sam ocekivao neku neocekivanu radnju, ali kasnije se sve svelo na vec previse puta vidjeno, likovi su donekle dobro osmisljeni, ali slabo prikazani, nije gluma impresionirala. A isplati se film pogledati, ali samo nevalja ocekivati puno kao i ja, pa se bespotrebno razocarati.
Enemy at the Gates (5/10)S- Tesko je ocekivato da ce film o jednom od najpoznatijih snajperista drugog svijetskog rata biti ovako los, od pocetka do kraja je dojam konstatno padao. Ali nije sve lose, mislim da je gluma bila solidna, dobro je oglumio izgubljenog uralskog seljaka koji zna dobro pucati. Ali film je preamericki, govor ubija u pojam, da su bar na naglasku poradili ako vec moraju pricati englenski, nego svabe, rusi i ameri svi skupa istim naglaskom i jezikom pricaju. On je ruski seljak koji veze nema ni ruski pisat, a prica s njemcem samo tako sve se razumiju, pa mislim stvaro. Onda nepotrebna ljubavna prica koja je tako narusila atmosferu da je to uzas, lose "srceparajuce" scene, sminka koja nikako nije na razini, itd. Sve u svemu, film se isplati pogledati samo radi teme koju obradjuje, iako nacin na koji ju obradjuje je ocajan, ako ocekivate neki povjesno tocan film, odustanite, sve sto dobijete je lose odradjenu americku romanticnu dramu s snajperistima u Staljingradu...
Meni su oba filma u samome vrhu .Moram se potruditi da im nađem mane.
Ovo je tako dobro da ne bih ni ja bolje opisao= Citat =:
Izvorno postao Wizard
a sad se preseravaš= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Slažem se s Wizardom... Na kitu mi to ide dok svi eng govore zbog retaja koji titlove ne znaju čitati. (Amere)
STALKER - 1979. god, odlican film, obavezno odgledati, igra je djelomično rađena po filmu, što se vidi iz naslova oba djela
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ker_poster.jpg
http://lookpic.com/i/783/LBuaGNDL.jpeg
Summer Wars
IMDB
ANN
Film je pobrao nagradu "Animation of The Year" na Tokyo International Anime Fair te još mnogobrojne druge nagrade, u biti prvak je tog izbora.
ajmo ljudi brzo preporuke filmova poput mortal kombata ili poput onoga sa van damom i likom koji se zove tong po ili poput onoga kao turniri između zemalja u nekom zabranjenom gradu.... nemam što za gledati, ajmo preporuke
The Book of Eli
http://www.yourmoviestuff.com/wp-con...-poste_290.jpg
Vrlo dobar film, neke scene bacaju na krajolike iz Fallout 3. Denzel Washington je ispao podosta badass (osim na kraju filma), a Mili Kunis je dobro pristala uloga, što nisam očekivao. Kraj mi se nije dopao, ali je prihvatljiv.
7,8/10
Bloodsport, Americki ninja, neki nastavak Kickboxer-a, neki s Bruce Lee-jem, ekranizacija Dead or Alive-a?= Citat =:
Izvorno postao unknown
http://www.thealmightyguru.com/Revie...BTTF-VHS-2.jpg
Prva polovica filma mi je bila dosadna i bezveze ali kasnije postoje fenomenalan.Sviđa mi se što možemo vidjeti scene iz orginalnog nastavka ali iz drugog kuta :pray:
8/10
Prvi Street Fighter za čisti gušt.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Novi Street Fighter i Dead or Alive za smeće.
Battle Royale za najveću boleštinu ikad.
Meteor 2009
1/10
Koji kurac?Film traje skoro 3 sata a a ja sam popizdio na 30 minuta filma..jednostavno nisam mogao više,stari se smijao na budalaštinu od filma.Poubijao bih ih nesposobnih....
Meteor
Sad baš završil na novoj.
:pray:
Film traje 3 sata i 15 min.
Pogledah ga cijeloga.
Film je američki.
Film je o asteroidima koji bombardiraju *pamparam* SAD.
Na pol filma unište glavni najveći asteroid s raketama ali jedna ženskica skuži da je to zapravo samo polovica. Hura!
Zatim 1 i pol sat besmislenog nateravanja (ljudi koji nemaju apsolutne veze s filmom) i klasični prizori iz američke vojne baze (znate ono hrpa ljudi u jednoj prostoriji, slušalice na ušima, sve znaju, "Hello Mr. President", "Yes, Mr. President"...).
Ok. Ženskica znači ima kod sebe laptop (sa prokleto izdržljivom baterijom) i uspijeva zračunati putanju i sve te gluposti. Naravno, nebre to javiti ovima tupsonima u bazu.
Da skratim, asteroid veličine, ma recimo 1/4 mjeseca ulazi brzinom nekih 30 km/h u atmosferu. Ozbiljno, točno tak izgleda.
Zadnju sekundu (!) ženskica uspijeva kontaktirati bazu i pogodite kak se rješavaju asteroida koji je več 14 put trebal probušiti Zemlju?
Ma naravno, gađaju s raketama ali ovog puta na takakv način da ga rakete u zraku zaustavljaju i odbijaju.
Pazite ovo: ODBIJAJU jebeni asteroid.
Ko da si hitil skočibabu na pod i ona se odbila.
Neznam, trenutno sam pod takvim dojmom da nebrem najti prave riječi za film. Mislim da bi film trebal dobiti nagradu najgoreg filma u povijesti. NE šalim se i potpuno sam ozbiljan.
Ocjena 10/10 samo zbog ODBIJANJA asteroida.
edit: ovo je bil jedan od rijetkih puta da na TV pogledam cijeli film.
Ma, već po naslovu vidiš da će bit smeće, još kad sam vidio najavu potrgao sam se od smijeha :pray:
Film se isplati gledati samo radi činjenice da vam bude svako malo išlo na smijeh.
E daaaaaaa, sad se sjetil najepik trenutaka:
Kad su padali manji komadi: Pazi padne gromada velićine manje auta u sruši pol kuće.
Ili tip trči kroz dvorište a oko njega na par metara komadi veličine lopte padaju i to bez da na zlu ostave bilo kakav trag.
Naravno da ne spominjem kak su scenu asteroida u svemiru kroz film prikazali, ma ima sigurno 20ak puta samo su nekad promjenili kut gledanja.
Neznam kak si netko ko ide snimat takav film može dopustiti takve scene.
Ne kužim jednostavno. Dijete od 5 - 6 godina vidi da to jednostavno nebre tak biti. Ali s druge strane, možda u Americi ne vrijede zakoni fizike koji su u ostatku svijeta. Ipak oni koriste inče i farenhajte...
Stvarno na koju sam totalno poludio je to da cura nikako nije mogla dospjet do jebenog telefona..uvjek neki jebeni problem...I ovo je teski ripoff jednog filma..nemogu se sad sjetit kako se zove....Samo sta je onaj jedn o 39.548 puta bolje napravljen..
ili kad je onaj rocket launcherom uništio komet 5 metara iznad zemlje i ništa ne bude dok u stvarnosti kada komet eksplodira par metara iznad zemlje desi se ovo
http://en.wikipedia.org/wiki/Tunguska_event
To je bila podzemna eksplozija plina onak.
To oni samo zele da tako mislimo
Imam feeling da su ovaj film svi gledali :)
Svi ste gledali to smeće, a na prvom bio Duel at Diablo. Dobar western.
@W3DR4N nije
i
strange wilderness.... jedan od najsmješnijih filmova ikada napravljenih 10/10
http://ultimatepichost.ultimate-caff...gq9noyj9yk.jpg