Supač. Nije da je unknown to napisao.
Also, zbog čega misliš da je tvoje smeće imalo bolje?
Printable View
Supač. Nije da je unknown to napisao.
Also, zbog čega misliš da je tvoje smeće imalo bolje?
Pa dođe na isto.
Puru puru puru-rin~
Pi-piru piru piru pi-piru pi~
Nandemo dekichau batto, EXCALIBORGU!
Gle, sad govori i da je smeće? Ja za tvoje to nisam nikad rekao.
:P
Evo nam nešto, to nam je falilo.
:D
@Raz
Tiho tamo, nisi ju ni gledo. :)
@Aral
E, nemoj da idem tražit stare postove. :P
Inače, izašle nove epke Level E i Kore wa Zombie. Budem sad pogledao potonje, iako već znam da ću zažaliti. >_>
Nego, zna li itko što je ovo Lily, Frogs and Little Brother? Also, Raz, kakva je druga epka Madoka Magica? :3
Ali sam zato opening pogledao barem 20 puta! :)
Madoku još nisam gledao, danas ću. Druga sezona Kimi ni Todoke je počela vrlo dobro, btw.
Jao, pa kad sam to gledao :pray:
Mene Kore wa Zombie lagano podsjeća na to. :)
Enihau, pogledao drugu epku... Phew. Dobro, nije bilo krosdresanja ovaj puta.
... So a vampire ninja appears out of nowhere. Harem +1?
-"You disgusting piece of shit!"
Guess not. :D
Fajt je bio prilično fora. Umro sam kad ju je gađao rukom koju mu je odsjekla. xD
Flešbek dio je isto bio dobar. Brejkdens. :pray:
Overall najs epizoda.
http://img41.imageshack.us/img41/232/i84332.jpg
Autor: HIRANO Kouta
Zanr: Action Adventure Comedy Fantasy Historical Seinen
Status: Ongoing
Baka-updatesS
Story: Neki lik prebacuje povijesne ličnosti(drifterse) iz ovoga svijeta kada umru u taj fantasy gdje ima elfova i ostatak fantasy pakovanja... Sada zašto i kako to radi... na 18 chapteru je tek ali meni se jako sviđa... za sada uz glavnog lika (Shimazu Toyohisa) stoje još dva driftera Oda NobunagaSi
Nasu no Yoichii, pojavljuje se još i Hannibal,
Publius Cornelius Scipio Africanus, The Wild BunchSi naravno sa druge strane isto postoji neka ženska koja isto prebacuje samo što se njezini zovu Offscourings u koje spadaju glavni negativac The Black King i onda za njim sljede Hijikata Toshizō, Jeanne d'Arc, Anastasia Nikolaevna Romanova,
Minamoto no Yoshitsune,
Grigori Rasputin
Ovdje imate uglavnom sve objašnjeno detaljnije
wiki
Pročitajte, predobra je manga.. od lika koji je radio hellsing
O, Driftersi, vidio to već. Moglo bi se možda pratit, djeluje zanimljivo.
Nije da sam to već jedno pecto puta spomenuo otkad je počelo izlaziti. :)
Iako, već duže vrijeme nisam čitao, morat ću catch-upati malo~
Pogledo ep. 2 Madoka Magica.
I dalje trip. A good one tho.
+1= Citat =:
it was also brought to my attention that the german in this episode was a passage from faust by goethe.
Nego, i dalje brijem da će me oči zaboljeti kad Madoka počne stalno biti u rozom... >_>
Prošla epizoda Madoke mi je bila bolja, ova je bila previše slice of life izuzevši kraja sa drugom dimenzijom i brkatim stvorenjima.
Level E postaje sve bolji, humor mi je u ovoj epizodi bio odličan. :)
Idem se bacit na gledanje prave old skul klasike u trajanju od 52. epizode, Armored Fleet Dairugger XV, za amere poznatiji ali i podosta modificirani Voltron.
Zakon mi je bila 19. epizoda Samurai Champloo, sa grafitima. Samo neka deru što više takvih uleta iz hip-hop kulture, super su. :)
Baš sad čitam o anakronizmima iz serije: http://www.spookhouse.net/angelynx/comi ... nisms.html
Pogledao epku 2 Level E.
-"YO MAMA'S SO FAT!"
-"BUT YOU'VE NEVER SEEN HER!"
Good shit is good. :)
Also lul, nakon čuđenja nad subsima, tek sada skontao da se glavni lik actually zoveSBaka. :D
Kvragu i sve, pogledat ću Heromana, više nije ongoing, ima dobru animaciju, fajtove i tak, trenutno nemam volje niš drugo gledat pa nek ovo bude.
NEMOJ BOKTE. :scared:
Nije da imaš milion drugih stvari za pogledat. Gledaj Trigun ili neš. Kud si baš to smeće našo. >_>
Inače, lulz:
Haha, dobro je :) Ma Triguna i gledam, ovo ću poslije :)
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Yo mama's is so old, when god said let there be light she flipped the switch.
:rotfl:
najbolji yo mama's vic koji sam ikada čuo
Komentiraj onda nekaj. :@= Citat =:
Izvorno postao Aral
Na kojoj si epki?
Nego...
:))))))))))))))))))))))
Ma Heroman rula, treba mi malo flashy akcije. Puuuno flashy akcije i šarenih boja.
TTGL, do it nau. :)
Gledao već, dvaput. Al dobra ideja :)
Gledam Ichigo Mashimaro, simpatičan anime.
http://media.giantbomb.com/uploads/0...a_15_super.jpg
Presmiješno mi je koliko je već puta završila sa facom na podu, a tek sam na 3. epizodi. :)
I to ne samo jedna. :eyebrows:
Inače...
:rotfl:
Pogledaj OVA kad obiđe raj i pakao te ih trolla sve redom. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
One Piece chapter je vani ;)
Pogledao još par epizoda. Isse, Miu je ZLO! :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Na trenutke mi dođe da ju mrzim koliko je napasna, no opet ne mogu dok vidim da većinu toga napravi iz ljubomore. Nisu likovi ništa pretjerano originalno, ali postoji neka dobra kemija između njih što čini anime jako zaraznim. :)
Inače, izašle su druga epizoda Hourou Musuko i treća OVA epizoda Black Lagoon-a.