Pogledao i ja Trigun. Odlican je, samo atmosfera mi se razlikuje od serije. U seriji je bio kao neki polu postapokalipticni svijet, dok ovdje to nije slucaj. Sledece moram da gledam Outlaw star posto DBZ ne smijem vise da gledam, kad gledam ne mogu da prestanem zbog brzine radnje.
14-01-2011, 18:20
Electromaster
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao System
U seriji je bio kao neki polu postapokalipticni svijet, dok ovdje to nije slucaj.
Kako misliš? U filmu je isto tako. Jedina je razlika što su u seriji stalno na putu i bogu iza nogu, dok su u filmu većinu vremena u jednoj većoj urbanoj sredini.
Jedina moguća zamjerka s moje strane jest što je u filmu na par mjesta tehnologija previše napredna ili dostupna, poput onih robota koje u jednoj sceni unište... Ako se dobro sjećam, u originalu se takva tehnologija pojavljivala samo u ostatcima onih brodova, i generalno je bila skrivena i nepoznata javnosti.
Iako, sasvim je moguće da ju je netko njegdje iskopao i kopirao...
14-01-2011, 19:21
Aral
U animeu je od početka atmosfera bila "veselija" a kasnije kak se priča razvijala je postajala sve tmurnija ajmo reć. Ova u filmu mi baš paše, ko da si tamo :)
@System: Pogledaj Outlaw Star, fenomenalan anime iz stare garde vrijedan svake minute.
14-01-2011, 22:51
Jopax
Evo pogledao Bebop film taman, jako dobar, na razini je sve kao i u seriji, posebno mi se sviđa glazba, valjda je rijetkost čuti pravi engleski u pjesmi XD
15-01-2011, 02:46
Electromaster
Pogledo epku 2 Yumekui Merry, malo slajsoflajf elemenata ali i dalje kulkul zanimljivo.
Pogledah i prvu epizodu Fractale... Izgleda fora, lagano lulwat. Blesavi trio je rofl. Pratiti ću pa da vidim što bude.
Nego, ne liči li ona žena na majku glavnog lika? I ane, bar nisam kad sam ugledo onu letjelicu na kojoj je došla pomislio "OMG Nausicaa?!". :)
OP je trip, ED je lijep. <3
Lulz na Horou Musuko reklamu na kraju.
15-01-2011, 23:29
Raz
Završio sa Shiki. Damn, postane prilično brutalno u zadnjih par epizoda. Čak ni Megumi koja je užasno iritantna i podmukla likica nije zaslužila
Double post de geso~
Pogledo novu epku Index II.
Comedy, slice of life, fanservice, comedy, slice of life, fa- WAIT WTF WAS THAT?! :O
...
Nice boats. :eyebrows:
Khm, izgleda da kreće novi [veći?]Sarc, seems shit just got real... Ili se bar nadam. Pitam se je li ovo uvod u cijelu WWIII priču.
Animacija je konačno na razini ovog puta, OP je isti ali novi ED je lijep:
Pogledao sam ja. Prati život lika koji nije zadovoljan svojim stilom života na fakultetu, a kamoli najboljim prijateljem koji mu zadaje nevolje. Na kraju svake epizode kaže nešto u stilu "da se bar ništa od ovoga nije dogodilo!" te se sve "premota" i u sljedećoj počinje iznova. Spada u komediju, no pred kraj počinje ličiti više na psihološku dramu (poput Welcome to the NHK). Odličan je, obavezno gledati.
17-01-2011, 10:09
System
Gleda li ko Beelzebub? Prije nekog vremena neko je stavio ovdje link za mangu, od tada sam citao nesto i potpuno zaboravio na to. Tek juce slucajno vidim da se radi i anime, vec su dvije epizpde izasle. Urnebes.
17-01-2011, 16:18
Aral
Ironman je predobar, dobra animacija, zvuk također, akcije kolko hoćeš...gledat će se. Nadam se da istim stopama ide i Wolverine.
17-01-2011, 17:02
Arbiter of Change
Ironman je naporan. Zodijak ratnici? Baš se pitam što će raditi idućih, hmmm, 12 epizoda. :)
17-01-2011, 18:45
Aral
Pa hm...Zodijak ratnici, svaki put drugi :)
17-01-2011, 18:47
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ironman je naporan. Zodijak ratnici? Baš se pitam što će raditi idućih, hmmm, 12 epizoda. :)
Ane ane. :)
... Neću ni govorit kako je sam Tony mutav ko drekec. Droppao sam to samo tak.
Što se tiče Wolverinea, citirat ću našeg frendača:
= Citat =:
Izvorno postao Unknown, negdje drugdje
A svi već znaju tko je wolverine, radnja animea wolverine u japanu. Pogledao prvu epizodu... Koji proser, jednog od najkul likova marvel universa oni pretvore u nekog lika kojemu da su napravili još par preinaka sitnih bio bi žensko... I onda ga neki stari prebije sa kendo štapom.... najobičniji čovjek, liku je cijeli skeleton napravljen od adamantija(najtvrđa stvar na svijetu) i ovaj ga namlati... wolverine može ići na hulka sam, tako da su ovo usrali posve.
-100000/10
Imam samo jednu rečenicu da kažem studiju koji je ovo animirao... GO FUCK YOURSELF!!!
... Nisam još pogledao, priznajem, ali bacio sam oko na epizodu i čini mi se da je ovaj dojam prilično točan.
17-01-2011, 20:48
Bikar
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao sam ja. Prati život lika koji nije zadovoljan svojim stilom života na fakultetu, a kamoli najboljim prijateljem koji mu zadaje nevolje. Na kraju svake epizode kaže nešto u stilu "da se bar ništa od ovoga nije dogodilo!" te se sve "premota" i u sljedećoj počinje iznova. Spada u komediju, no pred kraj počinje ličiti više na psihološku dramu (poput Welcome to the NHK). Odličan je, obavezno gledati.
puno hvala cini se da to bas meni odgovara
skidam vec RAW jooooj :) samo cekam da mi dođe opomena od t-coma
vec sam 300gb skinuo ovaj mjesec :)
17-01-2011, 20:54
Aral
Da da. Ajde odi gledat magical girl puri puri moe moe kyun transformations.