Hehe.
Printable View
Hehe.
Stojiš ispred nje, prerežeš joj vrat i kažeš "Alah je velik!"= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nije teško.
Posrao sam ekstra veliko govno i osjećam se 3 kile lakši.
can confirm= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Slusam jednu finu pjesmu po stoti put. Necu je prestat slusat dok ju ne zamrzim.
Hey Mickey?
:))
Da je ima na netu linkao bih.
Tino netko misli na tebe.
I bolje joj je.
Zujim na poslu i baš mi je super :P
Osposobio Netflix. Ceka me mjesec dana bez socijalnog zivota.
Trenutno se okrece 4a pecenka. Vruce za popizdit.
Razmišljam o tome koliko sam sretan i osjećam se divno na najjače jer nosim svoje najudobnije gaće.
Male stvari čine razliku i mijenjaju životnu sliku. Krava je sretna dok travu pase, moj susjed je sretan dok kolje prase, a ja dok mu kradem šunke i kobase. Divno je kad ti kava sjedne k'o budali šamar, pa pomisliš da si dabar i pojedeš stari ormar. Zašto tol'ko random kenjam to mnogima nije jasno, kad ne bude više rano onda fakat bit će kasno. Sretan Božić svima vama i nemojte jesti masno.
Ova tema je preglupa i stvorena da se spama. Ništa u njoj smisla nema, Severina nije dama. Sere mi se od portala što guraju kvazi vijesti, već sam pomalo i gladan, mogao bih ići jesti.
Što za kraj da izaserem iz pametne glave svoje. Burek hladan nije dobar, ljudima se noge znoje.
#kraj
Bestowing the gifts of gaben.
Tenksić <3
Uranio doma s posla, sad cuclam smoothie i neznam kaj bi radio, life is good :P
Jesam ja jedini koji se vise raduje sherlocku nego novoj god?
Niko :pray:
Nevalja ovo hansi.
Krenula čitat nešto o oružjima koje koristi Homura, pa završila nekako na MIRVovima i atomskim bombama.
Sad mi se igra Supreme Commander. Al apparently niko od ljudi koje imam na Stimu ga nema da igramo multi. Fegeti. :(
PANIC MODE, ne radi pc, umrijet ćuuuuu, imam deadline za posao, imam meč u nedjelju, nemam love za što god crklo, baaaaaaaaaah :'((((((((((((((((((
RECITE MARIJANOVIĆU DA POGLEDA INBOOOOX
FML
Kako ćeš mu platit, ako nemaš para?
Duhovito. Nemam mu šta platiti, pitala sam ga za savjet ne da mi dođe popraviti nešto.
Napravis si Twitch acc, streamas Lol ili Dotu sa sugestivnom oblekom, puknes paypal link za donaciju negdje sa strane i samo gledas kako se pare slivaju
the perfect crime
Ne dotu, necemo te prihvatit.
Ne bi igrala takve igre na fors ni da dolaze sa osiguranjem, stanom i bazenom. Nije stvar u lovi, nego u poslu koji moram odraditi i dijagnostici kompa koju ne znam eto sama rješit.
edit: paran0a, mi smo barem imali halloween event :*