Hm, kad svi hvalite Trigun film, morat ću ga i ja odgledat =)
Printable View
Hm, kad svi hvalite Trigun film, morat ću ga i ja odgledat =)
Op op op!
Došla još jedna porcija novih animea- prve epizode Level E, Kore wa Zombie desu ka i Dragon Crisis!
Hm...Level E bi trebalo čekirati, iako sam još malo sumnjičav oko njega.
Što se tiče Zombie... Nevjerojatno mi je lulz kako ima praktički potpuno isti synopsis kao Princess Resurrection, čak i glavna likica u oba naslova ima čejnsov pobogu. Na početku sam brijao da je to sve isti anime ono. Mislio sam ranije čekirati al sad me nešto nije volja. PV mu nije loš, doduše:
A Dragon Crisis... On mi je od početka izgledao ko neka debilana al sad mi se odjednom gleda. Eh. >_>
Ali ajd, PV mu izgleda najs:
O, danas je dosta toga došlo. Budem provjerio Level E.
Ova tema potpuno o animeu, a niš o mangi :)
Nego, više ne čitam mangu na kompu, jer neki dan- čitam ti ja lijepo GitS, i uleti stari u sobu, i to taman kad je bila otvorena ona stranica kad su cure bile na brodu. Golotinja, jel.
Nema više mange za mene. :(
Potajno čitaj i osluškuj korake po kući. :P
Oh lol.
Enihau, usprkos onom što sam napisao, čekirah Kore wa Zombie.
This about sums it up:
Oh, wait, there's also this:
MY EYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS- :scared:
Brzinski sam projurio kroz epizodu... čini se kao jedan od onih "toliko loše da je dobro" animea. :)
Mda, moglo bi se tako reći... Podsjetilo me malo na Dokuro-chan. :)
Still, ako u svakoj epki budem moro gledat glavnog lika u rozim gaćama... No way man.
Radije pogledam Princess Resurrection TV seriju.
Omg kakve pizdarije xD
Napredujem sa Baccanom lagano, na 5. epki sam. Sviđa mi se zasad!
So lajk... Jel itko čekirao Level E?
Danas falabogu nema nikakvih novih animea, inače bi umro. >_>
Pa ti to gledas na dnevnoj bazi svaki dan kako izadje nesto?
Level E je začudo solidan. Treba pogledati još par epizoda.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a što ružno onaj izgleda
Yup yup. Ako mi se skupe zaostatci, tek sam se onda stvarno zasro.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Baš to. Ali i ovo ću kao i ostalo gledat kad završi, sad imam bolje stvari za gledat a i ne stignem sve.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledah epizodu 3 GSG: Il Teatrino.
Otkad to Hirscher flertuje s Trielom pobogu. >_>
I lol, bar nije Triela lajk, duplo veća neg u prvoj sezoni.
Nije mi bilo kul vidjet kad je ona izgubila svoj kul, iako ima razloga za razliku od drugih emo žena. :(
Lajkam priču i tako to, koliko god animacija sakala.
EDIT: Ekšueli, sad kad pročitah ovo:
Hm. :I
Ja si sad lijepo switcham između gledanja Samurai Champloo i Baka to test Shokanju, oba su sve bolja svakom epizodom. :thumbs2:
Baka to test me pogotovo iznenadio, jer uzima totalno stereotipne likove i pravi od njih genijalnu komediju. Hideyoshi je recimo totalno specifičan trap, jer zapravo i nije trap :)
A tek dežurni camera pervert...
SC je zasad savršen sa svojim epizodnim pričama, po tome mi je bolji i od Cowboy Bebopa, baš svaka priča do kraja epizode ispadne napeta koliko i komična, gg.
http://mangastream.com/read/one_piece/74136489/1
napokon se vraća na staro... ovaj arc će biti predobar, najbolja stranica ovog chapptera koja me nabrijala nakon dugog vremena... čini se da ću se ponovno početi ponašati kao ovisnik o cracku :rotfl: a taman sam se oporavio malo, upao u vezu nakon dužeg vremena(bila već godina od zadnje) i čini mi se da ću sve to raskinuti kada oda ovaj arc ubaci u brzinu
http://mangastream.com/read/one_piece/74136489/16
J..... ja one piece konstantno mi život uništava :(
Pročitao :) Ali, ipak čekam Naruto chapter, već je prošlo dosta vremena od kad je zadnji došao zbog blagdana. Valjda bude uskoro...
Pogledo prvu epku Level E.
ŠTA JE OVO KAKAV JE OVO ANIME GDJE SU KAWAII CURE?! :@
... Oh, izgleda da glavni lik pokušava ličit na jednu. Valjda je to popularno u zadnje vrije- oh wait actually je gadan ko kurac HEHE. ;D
On a serious note, izgleda interesantan anime, pratićese. Jedina veća zamjerka ide na scenu s lutkama od koje su me oči zabolile. Kako fail CGI, pobogu...
Also, uvodna sekvenca podsjetila me na Tetsuwan Birdy, sad mi se to rewatcha, damn. :)
EDIT:
:))))))))))))))))))))))= Citat =:
Anyone tried watching Level-C ?
Također pogledao Level E. Dobar početak, nemam nekih većih zamjerki... pa čak ni za CGI. Pratit će se.
Došao Naruto chapter, kako savršeno, Seven Swordsmen of the Mist :pray:
Da riješimo pitanje Hellsing Ultimate OVA VIII. Dolazi u proljeće 2011.
Preporučam da stišate video jer je zvuk očajan, ali bar se vidi off-screen trailer za OVA VIII.
Isusbog. :pray:
It can't come soon enough. Lulz na HOTD Hirano Kouta sprdanciju. To drugo bila je reklama za HOTD OVA pretpostavljam?
Also, Love and Peace, wut? :)
Nego, dajem virtualni keksić ako pogodite tko je na ovoj slici:
:P
nebi se htio kladit,ali lici mi na azu-nyan
Noup, guess again. :P
E, izašao je Fractale! :3
... Ma jok, samo 360p, ne može. :yuck:
http://myanimelist.net/forum/?topicid=280228= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Netko si je dao truda.
Tek sad primjetio da su Hourou Musuko i Fractale smiješteni u noitaminA timeslot. Znači da bi čak mogli biti dobri. :)
Damn, I've actually read that. :)
Uglavnom, sounds nice. Moj naočekivaniji anime sezone actually ima pwnerski pedigree, kao i Horou Musuko. :3
*otaku intuicija win* (H)
Hoće li još netko pogađati tko je na slici gore? :P
Da odgovorim tu: Tek sad sam malo poslušao stvari iz Spice & Wolf OST-a kojeg je Raz stavio. ISUSE KAKO DOBRO :(
Ubićeš me Raz, već neznam što da prvo gledam.