Meni osobno boguje, apsolutno ga pogledaj, vrijedan je toga.
Printable View
Meni osobno boguje, apsolutno ga pogledaj, vrijedan je toga.
Meni je bio odličan, sve je zavidnom nivou osim eventualno glume koja bi mogla biti nešto uvjerljivija od strane sporednih glumaca. Definitivno se isplati pogledati.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Imaš 2 struje za Shutter Island, pa se ti odluči. Jedni misle da je film jako loš (kao ja), ne po svemu, ali reći ću ti po kojim dijelovima, a drugi misle da je film savršeno mističan i baš kako treba biti.
Ide ti ovako, priča i ideja su super, ja sam baš uživao u prvih pola sata filma, zatim sve počinje ići tako glupo šablonizirano i bez ikakvog tempa i mozga, PREPREPREPREPREČESTO mu se pojavljivaju vizije koje su najdosadniji i najnegledljiviji dio filma, a baš kada misliš da će se nešto dogoditi ili odmotati malo radnje opet se pojavi vizija i baci te u jedan veliki: " Ajd u pi#$u materinu! ". Ja sam ga gledao sa 4 prijatelja, i dok sam ja kao iskusni fimofil odmah shvatio poantu filma i odgonetnuo kako će se radnja odvijati, njih 3. nisu mogli ni pratiti priču, a kamoli shvatiti zamršenost radnje.
Da, dok sam pisao ovaj post shvatio sam, oni koji se prije nisu susreli sa ovakvim tipom filma voljeti će ga, jer će im biti nešto novo i originalno, ali meni koji sam pogledao puno ovakvih mističnih trilera koji uglavnom uvijek ispadnu glupog kraja i bezveznog raspleta općenito, film se normalno nije svidio, ali najviše su me odvratile od filma definitivno one glupe dosadne vizije, tako neritimično i bezobzirno ti ulijeću kada film postane dobar...
Riječ!
hahahahahhahaah dobra dobra
RIJEČ! hahahaha
New Police Story
Film dobro počne, malo neočekivano (mislio sam da će biti neka standardna Chanova komedija).
Ono dok mu sređuju ekipu, pa je kasnije pijan,... to je ok.
Ali nadao sam se da će onda on krenuti u pohod, pronalaziti ih i tamaniti jednog po jednog.
Nažalost, nije takav tip filma.
Ali je ok.
7/10
Silent Hill
http://oldschool.wizarduniverse.com/...ilent_hill.jpg
3/5
@ovi gore: oke. bumo vidli :) sada barem znam da valja :D
Kaj ste gledali ovaj Silent Hill na HRT-u jučer, odnosno danas?
Meni je taj Silent Hill odlično sjeo, super je film. (gledao sam ga davno)
Moze li mi netko preporuciti par komedija. I molio bih da izbacite sve one "parodije" drugih filmova. I nemoraju biti nove.
Monty Python and the Holy Grail, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Les visiteurs, Friday, Airplane!= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Sex Drive Unrated Edition
Strange Wilderness.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Nemoj se uopće obazirati na ocjene na imdbu i činjenici da ga dosta ljudi smatra jednom od najgorih komedija u zadnjih par godina. Samo ga pogledaj s ekipom i po mogućnosti uz opijat radi kojeg su i stvorena ovakva dijela, film je predodređen za takve situacije.
Bad Santa
Jedina komedija na koju sam se smijao doslovno tokom čitavog trajanja filma, i još petnaest minuta kasnije. Recept za gledanje isti kao i za Strange Wilderness.
Još jedna preporuka za bad santa :thumbs2:
Momci volim vas.Fala <3
Pogledaj i malo poznate klasike Super TroopersSi Grandma's Boy.
Komedije koje se OBAVEZNO moraju pogledati su Me, Myself & IreneS, Clerks IIS, Dumb & DumberS, The HangoverS, ZombielandS, i možda najbolja ikada Groundhog DayS.
Groundhog day pogledao opet jučer, ma da nema Bill Murraya ne znam kakav bi film ispao. Samo znam da je ovako legendaran. Ako hoćeš još nekakvih komedija ne znam, pogledaj Rocky ili Rambo III...
gledao sam ga prije nekih mjesec dana i ostavio me je bez teksta,= Citat =:
Izvorno postao Torpedo
jos kada se uzme u obzir da je snimljen prema istinitom dogadaju, pogledati :thumbs2:
New Moon -0/10 :(
http://blissfullydomestic.com/wp-con...y_story_31.jpg
Od sad službeno mrzim pixar.
8,5/10
Sutra se ide na Sorcerer's Apprentice, jedva čekam :pray: Zašto o zašto nema više filmova sa mađijom :(
Sphere
Solidan SF film .Zanimljiva priča ali u nekim trenucima previše razvučen.Ne mogu se oteti dojmu da bi jedan Kubrick od ovog materijala napravio remek djelo .
Ja ću isto otići na Sorcerer's Apprentice, ali iz puke zajebancije, jer kada poslije određenog vremena, no wait, oduvijek film sa Nicholas Cageom znači "mediocre crap" :).
Aj dobro sivio mi se Lord of war...
jea rajt, a ne, ček, ti si filmofil, onda si u pravu
Ja idem zbog mađije, veselio bi se pa makar Seagal glumio :D
jednostavno si ne mogu pomoći :(= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Huh? :D= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Zar nije dobar? Svi ga slave :D
Ja bih rekao da čovjek mrzi Pixar jer jednostavno rade predobre filmove :). Toy Story 3 stvarno jest čudesno dobar, uživao sam u svakom trenutku.
pogledao leona profesionalca,
nije los film, samo ima onaj... lolita efekt :oops:
[quote=Aerial_51]Huh? :D= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":35hlx89v
Zar nije dobar? Svi ga slave :D[/quote:35hlx89v]
jednostavno su preemotivni u zadnje vrijeme :/ Jedva sam pogledao prvih 10 minuta od Up-a.
Toy Story 3 je stvarno odličan, zabavan, smiješan, napet ali cijeli dan sam u depresiji zbog nostalgije koju je prouzročio :D
"Crtići" su jedino što valja u zadnje vrijeme!!
Definitivno, više me nasmiju oni nego neke "komedije"
djeca
Kad smo kod "crtića"...
Valja.
Kakav je ovajSfilm?
Pogledao The Devil's RejectsSna telki. Koje smeće, jedina dobra je bila Sheri Moon Zombie, žena Roba Zombiea.
Heh, meni je film bio baš dobar.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mislim, ništ pametno, ali zabavno.
Žao mi šerifa bilo, i wtf je onaj ružni wannabe-fredikruger tip :?