Oko čega Hrvati brinu...= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Printable View
Oko čega Hrvati brinu...= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Double post, pa šta sada.
Nego, spoznao sam da vjerojatno neću noćas moći zaspati od smijeha nakon anegdote koju mi je ispričao prijatelj preko Skypea. Još mi idu suze na oči.
Spoznao sam da me je krenulo pisanje lyrica pjesama.
@cham3leon
Pričaj, kako, kada, gdje, što, zašto...
Ajmo šta se čeka, anegdotu na sunce, also fact o meni "When God said, "Let there be light", fear said, "say please." " 8)
Paper beats rock, rock beats scissors, and scissors beats paper, but GDra beats all 3 at the same time. 8)= Citat =:
Izvorno postao fear
Moje mi je nekak jače :) , also spoznao sam da ništa, dansa je bio baš siromašan dan, nimalo povoljan za spoznaje.
#1 Novi album Brkova je mucho gg.
#2 Mnogo bolje razumijem kemiju ako ju sam proucavam nego kada mi netko objasnjava (e.g. profa)
#3 Povezano s #2, to znaci da imam jos jedan razlog zasto mogu spavati na kemiji. Jos vise, that is. :)
Da nemam vremena za praksu koju nisam ni počela. I da mi fali 6 ects-a za uvjet za drugu godinu. Ee, da, baka se doselila kod mene na par dana -.-
Mislim da ne biste skužili... malo internog humora, a pogotovo zbog dijalekta.
Testiraj nas :rambo:
Spoznah da me čeka štrebanje od večeras...
Neshvaćam šta sam upravo pročito, al nvm.
Dijalekt :rotfl:
Raskomadao je ruter sa srafcigerom za ispitivanje struje dok ga je pokusavao resetirati? :)
:pray:
Yup. Neki se vode geslom, "ako neće milom, onda će silom", a neki se vode geslom "ići će silom".
Mislim, bocnuo ga je malo jače :>
Ček...ima ruter koji se inače raspolovi kad prođeš šarafcigerom kroz...ma, ne kontam :/? I,da...dijalekt :D
Sutra na ekskurziju
Dalmacija ftw :D
Da nocas necu spavati
ovo= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ni ja :(
A nista, otvaram Insomniu
FRUIT!
FRUIT EVERYWHERE!
Pregenijalan dan.
King Crimson i dalje proizvodi awesoem snove.
Katalizatori za isti daju epik rezultate.
Popravio komp posle 6 dana. (toliko mi je trbalo da nadjem bilokakav hard disk :( )
Posto sam bio gluv na oba uha, sada ponovo cujem. :D
Jos da pojebem nesto pa da kazem da mi je dobro prosao dan.
riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight.
"mIRC je jucer bio super i predobar. pravi party"
ne kuzim kako to jedan zagrebcanin moze reci kad je rujanfest u gradu...
Jej, boli me grlo i upitno je slavlje rođendana, prepostavljam da će mi se tokom sutrašnjeg dana razviti tumor, triput hura za tumor. Hi, hip hura!...
Ides na Šuput?:>= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
spoznao da odredjeni mod za deus ex owna sve :pray: :pray:
ne bas, al bit cu tamo negdje medu satorima. najvjerojatnije u sl kuci ko i inace= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
3k se blizi..postova tj
Danas je podosta neobican dan.
._.