Pa ono dvoje od toga sigurno jesam. Ta otaku kultura manje vise. Ne znam mozda budem i pogledao drugu epizodu, ali samo ako ne budu pricali o hrani 70% epizode...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Pa ono dvoje od toga sigurno jesam. Ta otaku kultura manje vise. Ne znam mozda budem i pogledao drugu epizodu, ali samo ako ne budu pricali o hrani 70% epizode...= Citat =:
Što, MMO fan i gejmer? :P
Bez da si pogledao/upoznat s tonom totalno različitih animea, neće ići. :)
Druga epizoda je uglavnom o učenju za ispite i tak to. :)
Daj mu šansu, ja inače ne volim takav tip anime previše al ovdje se nađe za svakog po nešto. Kolko god da je glupo, tjeralo me gledat :)= Citat =:
Izvorno postao System
Inače, bacio se malo na OAV pa odlučio pogledat Parasite Dolls.
ma netreba neg to je meni neka isprika da ga odgodim :)= Citat =:
BDMV od Kemono no Souja Erin nevalja tj
reza od 1080p ima neke crte po sebi
ocito los upscale (kada ga encodiram u 720p onda je odlicno tj onak kak i treba bit)
Ane bokte. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače Raz, što si ti dosad pogledao? Dojmovi?
Ja budem valjda danas čekirao GoSick, ali prioritet mi je gledanje Shiki i Bakemonogatari atm...
Pa svi su trenutno vani najgori, al tu je pisalo da ima neke meche pa sam pomislio da kaj vrijedi...al ništa, sve kaj je došlo niš nebum gledao :( Vraćam se ja Heat Guyu.
Lucky Star je smiješan shvatio ti fore ili ne, zato je tak genijalan.
Zapravo poslije 10. epizode ti kreće pravo, počinje imati nekakav plot i uvode se novi likovi.
E al treba doć do tamo.
To si ti loša osoba pa si spor. Mogao bih rewatchat 5 puta dok ti ne odgledaš jednom.
E, jel itko gledao Cyber City Oedo 808?
Naravno kad piše sažetak za svaku epizodu. :eyebrows:
Ja sam ga htio danas nabavit i pogledat al skidam 20gb pr0na pa ću malo odgodit.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:)))))))))))))))))
Enihau... Izašla je prva epizoda Mitsudomoe Zouryuochuu! :3
Toliko o tome. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao...
Yumekui MerryS- Vizualno lijepo izgleda, setting je zanimljiv, fajtovi su bili zakon, likovi su za sada čist OK... gledat će se.
GosickS- Ili bolje reći... wannabe Umineko? Od viktorijanskog settinga smo za sad vidjeli samo knjižnicu (i gradski trg na par sekundi) tako da meh. Likovi su iritantni, tko je ubojica je bilo lako za otkriti, a iako se ništa posebno nije dogodilo u ovoj epizodi, način na koji se upoznamo sa likovima se čini previše fast-paced. Uglavnom, nisam impresioniran. Ne gledam ukoliko se do sljedeće epizode ne poprave.
Mahou Shoujo Madoka★MagicaS- Oči su mi zasuzile od čiste količine awesomenessa. Ovo će biti najbolji magical girl anime ikada! SHAFT! <3 <3
Dakle... Ako ih Shaft pravi, čak i loli mahou shoujo animeji vrijede? :)
Ajd ajd, budem čekirao...
Ono, u prvoj minuti odmah imaš scenu smještenu u nekom razrušenom gradu koji LEBDI U ZRAKU. Sljedeće što vidiš je kako jedna gromada zgrade leti u drugu... WHAM! :pray:
A tek soundtrack :pray:
Damn, previše sam zabrijao. :)
Ja pogledah prvu epizodu Gachi Ran- ovaj, Mitsudomoe 2. :)
"No one realizes that above 30 meters in the sky lies that secret stronghold of justice, the Gachi base!"
Isusati umro sam. Uspjeli su napraviti Rejnđere čak mutavije od pravih. xD
Other than that, lajkam lagane season 1 reference u ED-u. Gachi Green!S :)
xD= Citat =:
Izvorno postao Aral
Za šta tebi žena služi? :eyebrows:
Pogledao i ja Shaftov mahou shojo anime. Damn. Good shit is good. Kraj epke je bio epicly trippy. Dat moustache!
Still, uzevši u obzir žanr o kojem se radi, i dalje sam na oprezu. Ne gleda mi se Stardust Witch Meruru, a ovo može postati upravo to anytime.
Also, we could get Shafted liek with Loli Bund-
OP je secks. Hoping for sum yuri undertones in the future episodes. :eyebrows:
Nego, zaboravih spomenuti gore, Mitsudomoe još fura sprdanciju oko male stope nataliteta u Japanu... :)
A in other news... Izašla je i prva epizoda ovosezonskog brocon animea neizgovorljivog i predugog imena. Čekiram sutra.
[quote=Sonic_Moronic]xD= Citat =:
Izvorno postao Aral
Za šta tebi žena služi? :eyebrows:[/quote:35130v39]
Gledamo zajedno :) Zezam se, treba mi da si nabijem ratio.
Pogledao. Tematika Kiss x Sis-a, tip humora poput onog iz B Gata H Kei, mnogo fanservicea, nešto cenzuriranja i tako... da se pogledati ako voliš taj tip animeja.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Doduše, hajp je naglo splasnuo nakon što su (opet) našli izliku za to da nisu blood related. Ubije pola zabave. :(
True dat. :)
Nisam još pogledao tho, ubijam se u pojam prevođenjem P&S. Prokleti amerikanizirani titlovi...
Sažeo sam nekih ~80 minuta u 15 i bacio pogled na nove uratke... generalno loša sezona.
Mitsudomoe 2 nastavlja čini se istim tempom i ovaj novi magical girl anime bi mogao ispasti dobar ako Shaft baci svoj spin.
Yup, prilično loš početak sezone. Većina je naslova srednja žalost.
True dat too, ali još ima dosta toga za izaći pa bumo vidjeli.
Enihau, pogledah epizodu 2 druge sezone Gunslinger Girl.
JEBOTE MAČAK, bar nisu toliko likove izmjenili da nikog osim glavnih cura nisam prepozno. A i njih jedva. Koji im je vrag s magičnim mijenjanjem boje kose?
Izuzev toga, malo čudan filing vidjeti gotovo cijelu epizodu bez glavnih likova... Ali hej, to valjda znači da će konačno biti nekakav pošteni arc, pa se ne žalim.
Pinokijo ima da umre.
Kak srednja žalost a sve gledate od reda i hvalite :) Il sam stekao takav dojam ^^ Uglavnom, nisam našao niš pametno, šteta.
U biti, bacio sam pogled na onah Shaftov anime, al čim sam vidio one magical transformacije, laganini sam odustao. Animacija izgleda ok, al sve ostalo je childish.
Pa nije baš da hvalimo. Yumekui Merry je prilično OK, Shaftov magical girl anime je dosta eksperimentalan što mi se sviđa, Mitsudomoe nastavlja tamo gdje je prva sezona stala, a Kimi ni Todoke još nisam provijerio, no vjerojatno je dobar poput prve sezone... ostalo je bleh. :)
Da, bogme je eksperimentalan. Neznam, nek prođe još par epizoda pa ću vidjet, zasad imam kaj gledat. Kad smo kod toga, nisam još pogledao Trigun film :)
Tsk tsk. :)
Nego, izašla je prva epizoda Wolverinea... Tko će biti žrtveno janje i čekirati za nas ostale? :P
Budem ja, al nakon kaj pogledam Trigun film, upravo ga sad gledam i fenomenalan je :pray:
Pogledao Trigun film, kako je brutalan, prezadovoljan sam, sad ću opet reprizirat cijeli serijal.
Također, pogledao sam i Wolverine i zadovoljan sam, animacije je dobra, ima akcije, onak je malo više dark i tako to; samo neću pratit epizodu po epizodu nego kad sve izađe.