Kad se nema para za to bogte XD budem poslije ispita otiso na otok da uzmem malo vina od dede :P pa cu cuvati za sljedece traume
Printable View
Kad se nema para za to bogte XD budem poslije ispita otiso na otok da uzmem malo vina od dede :P pa cu cuvati za sljedece traume
Znao sam ja da si ti kao i ostali. :D
Tražim od admina da Zamijene : D za xD, jer mi značenje :D smajla paše više xD-u nego : D-u
:P to bi bila dobra ideja..i ipak radim :P..im just multitasking.
Jel ima neki forum ovako da je sličan PCPlayu al bolji? Mislim, otišo Hellboy, ReiKo, sada C, da se još dogodi da ode Bartuc, Neven, Kaciga ili još neko od kvalitetnijih forumaša ja praktički nemam šta radit ovdje.
gamer.hr?
hcl?
C je otišao????= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
W-w-w-w-wwut?!?!??! Otišao? S kim ću vodit rasprave o konfama??? I nemoj mi ti otići, NE OSTAVLJAJ ME SAMOGAAAAA!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da ja odem vi to ne bi ni primetili huh?
:(
Tebe nema svako malo :D= Citat =:
Izvorno postao Forengner
ono niko ne primjecuje da je c inace slika i prilika pseta u neformalnom nonhardware izdanju. gg hardver i pomaganje al to mu ne daje imunitet.
Trebalo bi, jedan njegov post pridonosi 10 puta više nego ijedan post većine trollova na ovom forumu. Reci što god hoćeš, kiss-ass, kako god, ali brisanje njegovih accountova bi bio ogroman gubitak za ovaj forum i početak njegova pada. Savjetujem adminima da ne žure sa brisanjem.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
OH NE PAD SVEMIRA NEMA CETA
LOL
sad se govori o tome kak je pomago i sve, 6 godina neplacenih boo hoo. mislim ak si se prijavio na forum u namjeri da zaradis pare na savjetima debil si. iskreno me boli briga za to sto je pomago i njegovu reputaciju i stajaznam sta kad je sve to narusio debilnim i neodgovornim ponasanjem. ja dosta stvari kazem na forumu i krsim pravila al ne do te mjere da postam viruse i promoviram malicioznan software, i svaki put kad dobijem ban "odsluzim" ga i vratim se natrag. ne shvacam to ozbiljno i nisam cry baby (osim zadnji put kad sam dobio skroz bezveze :@) ko c sad. omg omg otjerali smo c-a, otjero se sam imho.
Da je pretjerao sa postom? Da. Da treba otići? NE. Da li ti trebaš otići? NE. Da li bi bio pad svemira? NE, ali pad foruma bi. Nemam nikakvih problema da iskreno kažem da je od svih ljudi na ovom forumu, on jedan od nekolicine koja je zavrijedila ban, pa čak i ako se njegov post kosi pravilima foruma. C je ovdje jedan od idejnih forumaša, a ta boo hoo sranja i plačem zato što sam debil mu ne zamjeram, jer barem ih on smije upotrebljavati, ako baš nitko.
Koliko ja znam, nitko ga ne tjera sa foruma.
dobio je sto je zasluzio.
tjedan dana je i premalo.
i nije otisao.
banali su ga.
fyi
Haha, forum će past zbog toga jer C odlazi zato jer stavlja viruse na forum.
Ironija much?
http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/game...31080_main.jpg= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Prokleti inbox mi treba čišćenje.
select all->delete
@Nee Joe - Na forumu sam već skoro 5 godina i ljudi su tisuću puta predvidjeli propast foruma.
Čak sam i ja bio jedan od njih i otvorio dvije attention whoring teme vezane uz to.
No forum je i dalje tu.
A ono što Chameleon kaže:
Hellboy - ispao je idiot koji je svakome skidao majku (iako je to radio i dok je bio na "vrhuncu" slave i ljudi ga štovali kao boga) dok nije došao jedan čovjek kojemu je umrla majka.
Odlična stvar i genijalan karakter. Mislim općenito ljudima jebat mater je vrlo inteligentno.
Nakon toga nije prihvatio šalu kao kao svaki normalni član već je popizdio, govorio o propasti foruma (rofl) i napravio svoj vrlo ambiciozni site koji je... propao.
U međuvremenu je editirao svoje stare postove i stavljao warez linkove u njih. Opet dokaz karakterne genijalnosti.
I onda opet nije prihvatio šalu i rpijetio se Cyber policijom. Rofl
Reiko - ok, čovjek je zbilja znao pomoć i sve je to super, ali uzalud ti to kada frajer počne otvoreno pričati i promovirati teške droge uz "ako krećete s nečim, idite s tim do kraja!" postove, te nakon toga negirajući da je to napisao.
Općenito je čovjek volio pisati stvari neprimjerene za "obiteljski forum" i vrijeđati druge forumaše, samo da bi nakon toga nijekao isto.
Čovjek je dobio ban zbog razumljivih razloga i uvjet za skidanje istog je isprika administratoru.
Niti jedan drugi administrator (recimo Viking) se nije pobunio protiv Pingivnove odluke, tako da ne bi bilo da je Reiko banan samo zato jer ga Pingvin ne voli.
Čovjek je zaslužio ban i to je to.
Hellboy je bio kulan, ne znam što mu se dogodilo. :(
Za one nadobudne, kliknite Continue za startanje download virusa zbog kojeg sam bannan:
[center:14759qr0]HTTP://LIX.IN/-952C19
HTTP://LIX.IN/-952C19[/center:14759qr0]
MC Pingvin, loš si administrator, banaš na svoju ruku bez ikakvog razloga ili zato što su te trollovi i spammeri nagovorili na to.
Sve jedno, kada admin bana bez razloga nekoga, i to svjesno, znajući da nema razloga za ban, kakav je to admin? Bot? Uz to ignorira sva vrijeđanja koja su upućena meni i koja se protive pravilima ovog foruma.
@Ne smiju me postaviti za administratora, jer znaju kakav sam, znaju da bi očistio forum od svih spammera, trollova, nadobudnih botova i loših administratora, koji banaju bez razloga, jer mise da su Bogovi ovdje.
nijem u se svidilo to sto je pingvin postao admin
pun kurac flejma
mjenjao svoje postove u warez linkove (zato sad imamo ovu debilnu restrikciju od 45min za edit postova)
napravio pc riders sa jos par clanova foruma i taetralno oso tamo.
nisam ni cuo ni vidio za njega otkada je riders propo
@C?
bez razloga? sinko moj, ljudi su perma banani zbog manjih stvari od sirenja virusa.= Citat =:
Izvorno postao C
kolko sam skuzio, samo su ti maknul i mod ovlasti. nazalost
Imam osjećaj da početna strana foruma izgleda drugačije nego inače. :?
Virusa? Al' si nadobudan. Vjerojatno nisi u toku, pa da te uvedem:
-Nije bilo nikakvog virusa.
-Nisu mi maknuli moderatorski rank na mojim forumima.
-Nisu me bannali.
Bannan sam zato što ste ti (lord ragnarok), pimp, terabajt i paranoa rekli Pingvinu da me banna i skine mi mod status. A ostali spammeri i trolleri su to podržali.
Ako imaš nešto u svoju obranu, reci mi razlog zašto sam bannan (bio)?
Nemaš ništa za reći sigurno. Bannan sam bez razloga.
Ali ironija je što je ovo već drugi put da sam bannan zbog ničega.
Koje drame. Nekako mi se čini da je jednostavno ovako nešto potrebno svako malo da forum živne. Žalost.
Btw. nikad neću zaboravit ban na dva tjedna zbog pitanja da mi netko pošalje invite za privatni torrent site.
Nijedan warn nisam imao (nemam ni sad), i puf, odmah sam ban popio. Svaka čast. Žalost.
Događaju se čude stvari na forumu, a koje ja ne rauimijem.
ej bok diste
radim u 6 30 a nemogu zaspat
predobro
kaj radis?
hranim ovce
Odoh spavat, ustajem za sat vremena
lol :(
I tebe ubrajam pod ovo "kvalitetniji forumaši" :>= Citat =:
Izvorno postao Forengner
12, ovo je samo test. Kada smo gladni trebamo jest
Baš nije super izbor kao jedini forumaš za upoznati RL, jelda :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
sta mi je :(
masakriraju mi se ljudi, prividaju mi se nosorozi sa crno zelenom pozadinom :(
jebote i kava i koka kula i nespavanje 50 sati i radenje 30, sad spavam al mi se ne spava :(
niko imas 10000 postova
Rasturio sam vježbe iz Algoritama. 10 faking bodova. Sad ću vjerojatno moći i izać na ispit iz toga.
FAK JEA!
Ma tooo, znao sam da možeš :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Presao sam u 10000+ kategoriju. Nemrem bolivit!
Cek ti ponovno dajes link na to kao dokaz da nije nista?= Citat =:
Izvorno postao C
Postoji li mozda mogucnost da si sada dao neku drugu stvar u linku koja nije virus. Uostalom ne znam zasto si rekao ono " to je zapravo virus i htio sam kazniti hakere na gareni blabla.." Ako to nije virus.
I nisam ja nikoga isao zicat da bude banan.Samo sam otvorio temu jer sam zelio vidjeti kako je takva budala kao ti na mod poziciji. Da se razumijemo ja te ne zelim protjerat sa foruma.Niti to mogu. No smatram da jedna osoba kao ti ne bi smjela odlucivati sto ce drugi pisati .
Po mojem, forum je propao otkad ste razdvojili Hardware podforum :S