Baš suprotno... Gojira je jedan od rijetkih preostalih zanimljivih bendova u žanru. Ostali žive na staroj slavi ili su se raspali, čast izuzecima. From Mars to Sirius i The Way of All Flesh su skoro savršeni albumi.
Printable View
Baš suprotno... Gojira je jedan od rijetkih preostalih zanimljivih bendova u žanru. Ostali žive na staroj slavi ili su se raspali, čast izuzecima. From Mars to Sirius i The Way of All Flesh su skoro savršeni albumi.
Pfff, albumi su prepunjeni dosadnih fillera, repetativnih i neinovativnih riffova koji su besramno razvuceni. Onako 2 riffa kroz pjesmu od 7 minuta baš i nije pohvalno. Albumi su prehajpani i izuzetno dosadni i beživotni.
Tvoje mišljenje, al' sumnjam da ga mnogo ljudi dijeli... Ne znam kako ti Gojira može biti dosadna i repetitivna, a onak, slušaš deathcore bendove koju su oličenje dosade i nemaštovitosti. Al' ajde...
Ne diraj mi Guđiru!
+1= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Gojira je awesome.
Also, sviđa mi se ova nova stvar.
Kako stvari stoje, ove godine novi Cynic, Mastodon i Gojira. Meni skroz paše.
Još dolazi novi Unexpect, Riverside i 2 nova Devin Townsenda. To sve u sljedecih par sedmica.
Usput, novi Opeth najavljen 20.09. zove se Heritage, cekace se.
Nemam pojma tko su ti, ali znam i da novi Gorguts stiže.
Trebam preporuku nečeg od Manowara, s čim da počnem?
Louder than Hell.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Hu ha.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
:gitara:
Kažeš dobra godina, a? :)
S 'remove torrent'.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Nah, tu sam prošarao da vidim ima li šta kvalitetno ali sam odustao nakon nekog vremena jer nisam našao ništa kako valja :(= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
[quote=MILF hunter]S 'remove torrent'.[/quote:1m2872dg]= Citat =:
Izvorno postao "hrčak":1m2872dg
Last.fm :roll:
Onda close window
Hail To England,Battle Hymns,Into Glory Ride,Sign Of The Hammer.Također si poslušaj bend Virgin Steele,vokal je dosta sličan Ericu Adamsu,mogli bi ti se svidjeti.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
MILF hunter,što ti imaš protiv Manowara?
Za hrcka:
S
S
Also pogledaj si : Earshshaker DVD( zbor i orkestar od 100 ljudi s njima., brutalan je i sve dijelove Hell on Earth/Wheels. I prezentacija Adamsove snage:
Moze li kulnije od ovoga?
Koristi spoiler tagove.
Usput, Morbid Angel novi kurcu ne valja
Naravno da može:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Orson Welles <3
Lol, koje mjerilo :(
Novi Blut Aus Nord:
Jako dobar.
Malo NWOBHM dragulja:
ima li više u ovoj temi rasprave o glazbi ili je samo nabacivanje linkova? Vjerojatno će ovaj post bit izgubljen u hrpi videa :/
Počeo ih odnedavno slušat. Ono, poslušao sam oko desetak pjesama i mogao bi ih uvrstit u top 5 melodic death izvođača. Gajde i violina :)
Komentari?
Oni nisu melodeath.
@ Toni, pa ono, šta te zanima :D
Jesu, tebe vjerojatno više vuče na folk jer ima nekih elemenata. Melodeath ipak prevladava.
Ne, nemaju strukturu melodic death pjesama niti muziciranje svodno tom žanru, jedino što asocira na melodeath je ovaj njihov užasan vokal koji je još megaisproduciran, niti bubnjevi nisu melodeathovski ni gitara koja je u folk metalu dosta vremena na drugom mjestu pored folk instrumenata što je i ovdje tako.
Evo jedan najklasicniji melodeath bend, imaju li ikakve slicnosti ?
Taj Eluveitie stvarno ima užasan vokal i užasnije riffove, ali jedan su mi od zabavnijih bendova zbog genijalnih folk melodija, baš zato što su izvučeni iz tradicionalnih skladbi, fora je ak se imalo kužite u celtic glazbu. Ali mogli su biti odlični da su se ostavili metala i svirali čisti folk, šteta je to.
Mislim, ovaj instrumental mi je savršen, uvijek se naježim. Da su im cijeli albumi takvi, majko moja.
Ajd malo inteligentnijeg metala!
ajmo!
ovo je najbolja pjesma u univerzumu
technical super mario death metal