Jel ima neko preporuke za nešto slično triler/hororima od Polanskog , moze i neki neo noir ?
Printable View
Jel ima neko preporuke za nešto slično triler/hororima od Polanskog , moze i neki neo noir ?
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Od njega su mi najbolji Frantic i The Pianist .Oba filma su obavezna lektira.
Evo pogledao Avatara. ZAKON. Da, klišejan je akcić, ali stvarno me zaboli, totalno sam se uživio u Na'vije i njihovu potpunu povezanost sa prirodom. Ne sjećam se kad sam zadnji put gledajući film toliko navijao za neku stranu. Jako me podsjetilo na Dune sa radnjom u kojoj potpuni stranac zavlada plemenom, a to je samo plus.
U kinu ili skoro sad kod kuce?
U kinu. Nije bilo 3D, ali i ovako me je impresionirao film. Valjda prvi akcijski film od kojega sam jedva uspijevao treptati. :)
Sad treba nastavak u kojemu Na'vi pokore cijelu ljudsku rasu. :)
Sada se lijepo vrati i pogledaj u 3D jerbo nudi jedno 30x bolji doživljaj filma. Nešto neviđeno :D
PS: Gledao sam u kinu i 2D i 3D, tako da kužim razliku :D
A gledah sve.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
IMO Chinatown>sve
Nema tu toga, siromašni smo, ni kina nemamo.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E jebiga, šteta :( Ako se nađeš u ZG-u, isplati se pogledati Avatar 3D pošto je potpuno novo iskustvo. Nema onih glupih scena di ti lete koplja u facu već je čitav film u 3D tehnici. Baš sam uživao na 3D-u i čitavo vrijeme se divio koliko genijalno sve to izgleda dok dobije dubinu.
Pitanje je koliko ce to dugo biti u ZG= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
EJ NEMOJ TAKO!! Treba taj Avatar mene dočekat. Mrzim ispite. Mrzim ljude. Mrzim Avatar.
Eden Lake
odličan!
atmosfera je odlična, podsjeća na Funny Games i malo na Descent
krvavo i daje osjećaj neugode koji traje kroz cijeli film i poslije :pray:
7.5/10
Evo sad ce biti neka zajebancija od filma na RTL-u,pa ko nije gledao...
Pogledao onaj novi Star Trek film... Svašta. Štajaznam ono, okej je film sam po sebi, ali nije to onaj Star Trek kojeg sam ja gledao kao klinjo. Jej. :I
Also, pička im alternativna svemirska.
Nije se ni meni bogzna sta svidio...
Filmu ništa ne fali. Zabavan je, to je bitno. E i shiny je.
Da, actually, u nekim trenutcima i previše shiny. :)
NIJE TO KIRKOV ENTERPRAJZ! :@
;(
Uopste,nije to onaj Star Trek feeling ako cemo pravo...bar meni
Apple-store most Enterprajza je vrlo nalik mostu Enterprajza koji nikad nije bio, za nikad doživljenu drugu seriju TOSa...
Upravo što kaže Onion, Star Trek više ne može biti ofucana niskobudžetna glupost kao nekad.
Film rula previše.
Plus, fun fact. Znate da je novi Star Trek, uz Pixarov Up, službeni Appleov prezentacijski film.
Sta znaci kad je neki film Appleov prezentacijski?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
znaci da ces na svim video prezentacijama iphonea/ipada/imaca vidjet upravo scenu iz star treka ili upa na ekranu uređaja.
Pogledao Shoot 'em up.Prva liga film za ubit kasne vecernje sate.Situacija bolesnijih nego u transporteru na pretek:)Bezumlje i akcija.Sljedeci je Face off.
Okej, zaboravimo fensi šmensi look, što je sa samom pričom?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Za početak, Red Matter... Da ne spominjem to da izgleda kao lopta za pilates u tubi, inovativnost imena im je isusovska. Vjerojatno bičam previše, ali u seriji bi se bar potrudili izmisliti kul neizgovorljive nazive za takve stvari. :)
Uglavnom... Ako mu je trebala samo jedna mala kapljica, zašto je pobogu Spock na brodu nosio cijelu goddamn kuglu te materije? Ili pak,
Neću ni počinjati o vremenskim paradoksima i ostalom...
Crvena tvar ima određene dodirne točke sa određenim teorijama o tamnoj tvari i tamnoj energiji. Gravitacijska sila iz ničega, elektromagnetna sila itd. Zbog to dvoje, nije posve nemoguće da bi, kad bi bila kondenzirana i učinjena vidljivom i vjerojatno crnom, tamna tvar rezultirala lokalnim crvenim pomakom. Trebalo mi je više od jedne kapljice, ipak je trebao cijelo sunce u stanju supernove neutralizirati. Furao je još puno više jer su Vulkanci, koji su smislili način dobivanja crvene tvari, rekli da više neće istraživati na njoj jer se može koristiti kao oružje bla bla bla, pa su mu dali sve što su imali. Moguće je da je učinkovitost crvene tvari u stvaranju crne rupe ovisna o drugim izvorima gravitacije ili mase, stoga je par čajnih žličica dovoljno za planet, ali u svemiru punom ničega je potrebno malo više za isti učinak.
Ili to samo ja brijem...
Vi se uspalili oko crvene materije, a frajeri furaju BADASS MOTHERFUCKING BUŠILICU ZA PLANETE na brodu. :pray:
A božja čestica i/ili antimaterija??? Božja čestica bi bila po nekim teorijama gravitacioni ''objekt'' koji prema sebi privlači čestice na koje ne djeluje sila teža (Gravitacijska sila iz ničega) znate ono što sad istražuju u CERNU di se boje da ce nastat crna rupa, a antimaterija znate što je ,protumaterija neke tvari koja je nabijena s puno više energije. Kombinacija to dvoje bi definitivno stvorila neke neželjene crvene kapljice koje mogu progutat galaksije. Heheheh= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Meni je to sve bilo uredu samo mi je malo čudno, pobogu koliko su crnih rupa napravili debili, i na kraju svi sretni, nema logike(ništa više nego sve ostalo u serijama i filmovima) da bar neki random planet ne nastrada i neko se naljuti.Također, trebaju napraviti jedan sa borgom, baš me zanima kako bi izgledali oni odrađeni modernijim metodama :D
Božja čestica je Higgsov bozon, i, ako je vjerovati standardnom modelu, on je sastavni dio svega materijalnog. Antimaterija nije nabijena sa ništa više energije. Jesi ti pratio SciFiTech kolumnu? :p
*shameless self-plug*