Np :P
Printable View
Np :P
Upomoc.. Sta cu sad??? Kupio sam Wow original naravno(enGb verzija) dosao kuci i ubacio cd1 sve je glatko islo dok nism stavio cd 2.. i nece da kopira....corupted(ostecen cd) kaze... Nasao sam brdo ljudi na offical forumu koji imaju slican problem.. Pokusao sam da kopiram cd na HD ali nista opet nece.. tio je bila blizzardova preporuka.Zna li neko odakle mogu skinuti taj installer tome 2. mpq??
Upomoc.. Sta cu sad??? Kupio sam Wow original naravno(enGb verzija) dosao kuci i ubacio cd1 sve je glatko islo dok nism stavio cd 2.. i nece da kopira....corupted(ostecen cd) kaze... Nasao sam brdo ljudi na offical forumu koji imaju slican problem.. Pokusao sam da kopiram cd na HD ali nista opet nece.. tio je bila blizzardova preporuka.Zna li neko odakle mogu skinuti taj installer tome 2. mpq??
zamjeni igru-najlakse rijesenje..
danas ti praktički ni netrebaju wow , tbc cd-ovi, napraviš acc i moš skinit igru sa korisničkog panela, to sa dsl-om nije problem, pogotovo ako imaš flat...= Citat =:
Izvorno postao Lepro
meni je tbc cd 2 oštećen, a nema nikakvih vidiljivih oštećenja na njemu pa sam morao skidat 2-3gb sa neta
sjebo sam se :D sorry
jel mi tko može reći na kojem serveru ima najviše hrvatske škvadre
od horde brijem kor'gall imas dosta hrv a i hrv guildi (suza u oku [okuplja= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
neke membere ]S, bandazlihbureka i huravat ehilaku su poceli zajedno
raidati , a imas i ovih low lvl guilda isto i dosta hrv u stranim guildama , a od alija imas guild Uskoci i Pimpeki koliko znam )
Ovak ko je na korgalu dajte mi pozdravite ekipu marsha,picoskopa,medisu
a neces da se javis na msn jel prckurisu ?
pozdravim ti ih...
a fara ?
Ma znaš sve one koje sam poznavo pozdravi nisam se mogo sjetit svih
može li mi netko objasniti kako se loginovati u wow armory. neće da mi se prijavi a sve sam pravilno upisao
možda im je server u qurcu, vidiš da je još beta, mada i meni zna srat, spora mi je dosta, a kolko vidim sad sve dela kako treba
šteta baš sam vam htio pokazati moj bad ass blood elf warlocka lvl 6 xD= Citat =:
Izvorno postao flander
ajde dajte preporućite mi neku muziku koju mogu slušat do igram wow
Na armoryu dobiješ profil tek od 10-og lvla.. preporučam ti cajke, lepu brenu, super je..= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Ma kakave cajke techno sandstorm i takve brije to te uzbudi,di ceš cajke :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Maze
pa šta ti misliš da ja sada slušam. one glupe deračine :rotfl: . ma zajebajem se. iako sam cajkaš ne idu mi cajke dok igram wow.= Citat =:
Izvorno postao prcko
zaboravih napisat /sarkazam= Citat =:
Izvorno postao prcko
cajke sakaju kok bokte.
cajke su strava za napit se i potuc se :D
ma neki lagani rok ili nesto od prodiđija stavis da ti digne atmosferu u igri :rotfl:
ja stavim sve pjesme u vinamp i na rendom pa koja pjesma dojde ;)
Za PvP nabij neke badass Thompsonove pjesme.
:rotfl: pa de si kaciga covjece koji cvjetas u proljece :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kaciga
Evo me :)= Citat =:
Izvorno postao prcko
Long time no spam kaciga :D bar si se vratia xD= Citat =:
Izvorno postao Kaciga
lol sry na ot al kaciga sad moras puno zganaca papati i puno postova postati da bi bio spammer kakav si bio :D :D
slazem se sa kacigom thompson pvp ...slazem se s nekim i da su cajke ludilo sa opit se a inace znan i na pvp opalit Linkin Park a tak to al cajke uz wow ne idu bas al za u birtiju ono neka neka :friends:
ima beaster jedan filmic s polucajkom nekom..! fora film uglavnom...
wRHU6-SBTL8= Citat =:
Izvorno postao lizard
ja i petlare u nooblet danima :pray:
to je dj krmak, nije bas neka cajka
rekoh polucajka..
Da vas pitam, čisto informativno..
da moj frend radi wow sajt.. ima domenu i hosting i sve.. i frend aktivno igra wow..
jel bi vi bili voljni odrzavati sajt aktivnim? ono kad bi bilo , pisale bi se novosti, onak, kao cro wow portal (kao onaj gamer hr, sam bi ovaj vald bio aktivniji)
ja i smeagoul bi valjda bili zainteresirani :D= Citat =:
Izvorno postao Maze
You have my sword!= Citat =:
Izvorno postao Maze
u have my axe (ork axe not fuking dorf axe :D )= Citat =:
Izvorno postao Maze
Jebemti Beaster,prvo ide sword,pa bow,pa axe ^^.
huntard nisam :D al biti ću= Citat =:
Izvorno postao Kaciga
Ja ću biti badass Belf warlock :D.
Kada se kreće,i na kojem serveru? Ja bih htio RPPVP ^^
U have my staff (iako trenutno imam dagger i offhand)
A ja cu ukoro imat badass 2h sword koji sjece sve pred sobom, tankat cu s 2h swordom i nik mi nis ne moze :D
Tenkat sa 2h,jedva čekam SM runove :))
fak yea...= Citat =:
Izvorno postao Kaciga