Baš sam gledo onaj film Rockstar ili kako se već zove od izmišljenim hevi metalcima Steel Dragon, i nekom liku koji slučajno postane njihov novi vokal, i imaju par zakon pjesama...
Printable View
Baš sam gledo onaj film Rockstar ili kako se već zove od izmišljenim hevi metalcima Steel Dragon, i nekom liku koji slučajno postane njihov novi vokal, i imaju par zakon pjesama...
Taj bend inače postoji..= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Ili ne. Band je izmišljen, samo svirači su inače iz pravih bandova.
= Citat =:
Steel Dragon is the name of a fictitious heavy metal band featuring real musicians, created to appear in the Warner Bros movie Rock Star (2001), inclusively being responsible for the movie's original soundtrack. The members, especially the lead singers, had an over the top look and attitude similar to those seen in some famous hair bands of the 80s.
Ja njih zovem Gayowar.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Kako ja imam pjesme od Steel Dragona na kompu? :roll:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Soundtrack iz filma...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ko će znat šta ti imaš, odnosno nemaš...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ali Stand Up and Shout je Konza...
od metala slusam jedino korn i soad
system of a down nije metal, a korn je nu-metal ali sto se mene tice nu-metal ne spada u podvrste metala......o kornu bi se moglo malo duze pricati ali soad definitvno nije metal
Manje više se čak i slažem, d00d, a Anril može slobodno otić s ove teme, ima tema: Kvazimetal za pičke, pa tamo postajte...
uh, soad i korn su preloši
što se kvalitete same glazbe i sviranja tiće slažem se.... ko voli nek izvoli, ja nečem ;)= Citat =:
Izvorno postao paradajzo
e daj si slozi tagove za te pjesme, ovako malo gay/n00b izgleda 8)= Citat =:
Izvorno postao paradajzo
o neeeeee, screw that shit, prokleti lastfm, nece mi scroblat album od Nile, baca mi neki error!!!!
P.S. cini mi se da je netko rekao da je manowar jako muzevan band pa pogledajte malo ovu sliku http://www.ori0n.it/files/copertine/cov ... hology.jpg
S:pray:= Citat =:
Izvorno postao paradajzo
stvarno si originalan :?
AA d00d de smanji fakin sig..
Ne želim komentirat, ali korn je fakat smeće.
kak mislis da smanjim, spustim ili maknem nesto?
1. Makni taj ogroman last fm, jer nitko nema toliki
2. de te userbarse normalno stavi jedan ispod drugog. :? :? :?
a jbg sta se tice lastfma, stavio bi sad top5 ali ne mogu na njihovu stranicu :fof:
odgovor za "maze" (post ispod): ne kurčim se ja nista jer ako moze imati vecina taj sig zasto ja ne bi mogao, pa stavi i ti svoj sig!
Ajd necu spammat, mozes opusiti bann zbog siga. Makni to, kao da se moras kurcit sta slusas.
Ne,stvarno.
Miči taj sig prije nego li ja obavijestim wekyja I tad pobereš ban.
SMANJI TAJ SIG ILI TRAŽIM BAN!= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
e sad bi ja mogao zatraziti ban jer me tu samo spamate!
e sad bi te htio flamat ali mama mi je rekla da djceu sa downovim sindromom pustim na miru.
dobro da jos slusas sve sto ti mamica veli.....
pa imaš sreću što ju slušam jer bi sada gorio ;)
Upozoravam te, NEMOJ ga izazivat, NEMOJ se flejmat s njim, NEMOJ...nemoj...vidi sig, nije bezveze tamo...nemoj...a i je da si malo retardiran al dobro... :roll:= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
nemoj u flejm s njim,jer necu da ovaj topic sutra ima 150 stranica
I još jedan razlog da nejdeš u flejm s njim... Tražit ću ban za obojicu ako samo probate. uopće me ne dira. I ti AA kaksevećzoveš, SMANJI TAJ SIG VIŠE!
AA d00d i Pingvin, opomena. Još jednom i tražim ban. Neću da drugi ostanu bez teme jer se dvojica nezrelih tinejdžera moraju prepucavati.
ja stvarno ne mogu vjerovati ovo, ovo je najgori forum na kojem sam se ikad registrirao, ovo kao da je crkveni forum!!!!!! ovaj tu gore psiho napise da sam retardiran a njega slucajno nebi opomenuli a meni tu nesto serete i prijetite i onda sam ja tu jedan obicni teenager, pocistite malo u svom vrtu prije nego sto gledate u drugi.....i vec su mi prije govorili kako je ovo forum obicnih balavaca koji nemaju pojma o glavnoj temi (mislim na METAL forum)!! i ne trebate se truditi sto se tice bana jer brisem acc poslje ovog posta, DOVIĐENJA!
bye bye stari :wink:
pošto je ovo riješeno,natrag na metal
živa istina i ja pocinjem gubiti strpljenje= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
onda obriši acc i svi ćemo biti sretni
PA DOBRO, JEL BI SAD BILO DOSTA?!!!SZašto sam postove brisala? Offtopic, spamm, kao da si ti jedini koji je ostao bez pokojeg posta.
Mislim da je d00d u pravu, ovo s McPingvinovim flejmovima mi već fkt ide na živce, smiješno je smiješno, ali kad se pretjera...
narafno, ovo ne ide direkt na samog pingvina, već i na psiha i slične koji se "Klanjaju"...
E i da, meni Manowar vopće nisu gay, baš su mi konza bend... :)
moj flejm ide samo one niske inteligencije. ti nisi takav i nemam te namjeru flejmat.= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
ontopic: metal? hm... ne baš, eventualno nešto tipa brave new world.
jedan od najboljih maidenovih albuma i prvi njhivo album koji sam čuo :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
Ja fakat ne razumijem zašto ga proglašavaju najlošijim od ova 3 nova albuma. Meni je definitivno bolji od AMOLAD, a tu mi je negdje sa DoD.