moraš biti posebna klasa ljudi kad komentiraš igru koja nije ni izašla kao da je već izašla. ( mislim na ljude koji je pljuju kao da je najveće smeće )
Printable View
moraš biti posebna klasa ljudi kad komentiraš igru koja nije ni izašla kao da je već izašla. ( mislim na ljude koji je pljuju kao da je najveće smeće )
Kažem, prestao sam to očekivati, ali ova sandbox FPS/RPG verzija mi je opeti ispala jako mlako.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ma ne bi niš rekao da su se bar potrudili popraviti Oblivionov "talking head sindrom", ali jedina stvar koju su promijenili je malo odmaknuta kamera od lika s kojim pričamo. NPCovi su i dalje ukočeni ko metle, nikakvih facijalnih animacija nema, ma pogledaj samo kad bomba eksplodira i Mr. Burke kaže: "Excellent!" pa onda puno glasnije ponovi "Excellent!" lice mu je potpuno bezizražajno iako glas odaje ushićenje. Ne moraju postići kvalitetu Mass Effecta ali u 2008.godini sve to već izgleda pomalo smiješno za jedan naslov tog kalibra.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Neka on prezentira, AI svejedno djeluje jako patetično a mjesec dana je do izlaska igre, ako to poprave svaka im dala. Naravno da mnoge druge imaju loš AI, ali to nije nikakva isprika. Ne moš mi 10 sekundi stajati ukopan u zemlju jedan metar od mutiranog škorpiona veličine medvjeda i gađat ga pištoljčićem dok te ne ubije.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Krivo sam se izrazio, mislio sam na ludu izmjenu kutova kamere dok pucaš u VATS-u, čudnu fiziku i naravno AI je zaslužan za opći loš dojam kod puškaranja.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Već su rekli da akoSbudu izdavali Construction Set, znači upitno je, to će biti neko vrijeme nakon izlaska igre, ne na njenom DVD-u.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije njegov glas loš, ali posudio ga je svim muškim vojnicima u Oblivionu, cijelom muškom dijelu Imperial rase i Lucienu LaChanceu, shvaćaš valjda da sam se zasitio već. Mogao je bar malo boju glasa promijeniti.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Atmosfera je dobra, ali kaubojski šeširi ukomponirani sa glazbom meni daju Divlji Zapad filing a to nema veze s postnuklearnom atmosferom prethodnika.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Megaton je odlično napravljen,istina. Jedino što me na Mad Maxa podsjetilo u Falloutu je Dogmeat i kožne jakne. On im nije bio bitan izvor iz kojeg su izvlačili inspiraciju.
Onaj hotel iznutra izgleda ko da je iz neke druge igre, mislim zar tebe ovo podsjeća na Fallout?
http://img98.imageshack.us/img98/605...cphpzj0.th.jpg
Glazba je odlična, ali mi se ne sviđa kako su je implementirali. Meni se puno izgubi na atmosferi ako usred wastelanda svira onakva glazba kamo god odem, makar me napadaju mutanti ili štatijaznam. Potpuno ukloni bilo kakav osjećaj opasnoti,strepnje dok lutam po tom uništenom svijetu gdje bi mi svaki encounter mogao biti zadnji.(isključit ću je,naravno)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I naprimjer, šuljam se nekome, a ono iz radija trešti glazba,wtf?? Ona himna koju je stavio da svira u jednom od prvih gameplay filmića mi isto ne paše, komadi tijela lete na sve strane a ono svira bože sačuvaj. Totalno ubije ugođaj. Pozadinska glazba je također dobra, ali previše "epic" za takav svijet, Mark Morgan je bio odradio savršen posao.
Bioshock ima radnju smještenu u to razdoblje, Fallout se događa stotinama godina kasnije i predstavlja budućnost kako su je zamišljali ljudi u 50-ima: roboti, laserski pištolji sa onim specifičnim zvukom kod pucanja itd dok se nisu pobili i sve uništili. Znači glazba iz 50-ih je tu, a nigdje traga futurističkim trackovima.
[/quote]= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Likovi su bolje modelirani nego u Oblivionu, voda je bolje napravljena, ali u cjelini je to dalekoooo od vrhunskog, preloš blur na sve strane, teksture stvarno jesu niske kvalitete zbog čega dosta toga izgleda jako plastično. Sjene gotovo ne postoje.
To si rekao svakom gejmeru na planetu jer nema nijednog koji nije komentirao, kritizirao ili pljuvao neku igru prije nego je izašla.= Citat =:
Izvorno postao narf
moram priznati da niti jedan full do jaja 3D rpg iz prvog lica ne smatram rpgom :D... niti nikad neću.. ja volim vidjet svojeg "čopleka" kak trčkara po ekranu... zato neću igrat fall3 niti divajn novi..niti će mi se ikad sviđat morrowind nit oblivion nit gothic.. odustajem od falla 3ce...
neznam,ali mi ovo ne liči na pravi rpg,više na fps.To vjerojatno znači da će RPG komponenta jako,ali jako patit.radije čekam STALKERA
pogledao sam sad one trailere i po mom misljenju sve ono sto ste vi rekli uopce nije istina da ce igra bit bezveze po meni je igra stvarno dobra i ugodno sam iznenaden, najbolji dio je onaj kad raznese onaj grad Megaton :rambo:
glazba je zakon.. kak ne kužiš ironiju? :D
Svijet je u ku***, a ti ubijaš slušajući Ellu Fitzgerald :D
definitivno su trebali napravit nes slicno zvukovima iz fallout 2 oni bubnjevi i fijuk vjetra je totalno nabrijavo atmosferu
ma ljudi ovo je stalker u washingtonu s nesto vise elementa rpga...
80 % rpg(ako bude kako kazu) i 20 % puchacina
I LIKE IT!
Da, šerif mi se odlično uklapa u setting, totalno daje ironičnu crtu situaciji. Crni šerif u havariji koja podsjeća na uvrnuti divlji zapad. Totalno predobro, daj se mravojed malo smiri od pljuvanja svega.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Megaton, ista stvar. Umjesto da grad sagrade parsto kilometara od bombe, oni nisu znali šta bi i prihvatili su tu bombu kao nekakvu sudbinu, i nagomilali smeće oko nje u zatvorenu cjelinu.
Mad Max je bila glavna inspiracija za izradu svih Fallouta. Jedino što fallout i fallout 2 više vuku na mad max 2, a trojka na mad max 3. Atmosferom.
Hotel me podsjeća na hotel iz pedesetih, tako da se odlično uklapa u setting.
Ako baš moraš tražiti referentnu igru, to bi bio bloodlines, a koliko se tek tamo uklapa?
Ne postoji futuristička glazba, vrijeme je stalo onoga trenutka kad su oni ušli u vaultove i sad se svijet vraća u normalu. Glazbeno, to je ona 1950.= Citat =:
A ovo za radio i pozadinsku glazbu reci GTA serijalu, a jel ti i tamo radio bio smeće koje ubija atmosferu?
E to moram vidjeti na svom računalu, a ne na lošoj kvaliteti gameplay filma.= Citat =:
Um ne, kompletno pogrešno, glavna inspiracija na kojoj se temelje je ona paranoja i strah od nuklearnog rata koje su ljudi osjećali tada, taman nedugo nakon završetka 2.svjetskog. Zatim vizija budućnosti kako su je ti ljudi zamišljali. I gdje si molim te u Mad Maxu imao laserske puške i pištolje, robote itd.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Već sam rekao da je Megaton dobar. Ideja o bombi je ok, ali u samom gameplayu je to opet izvedeno smotano.
-Čovjek koji želi dignuti u zrak cijeli faking grad nagovara totalnog stranca da to učini, i to ga još nagovara pred ljudima usred "krčme".
- Ljudi stoje kraj bombe, jedan se moli, igrač dođe pokraj bombe i namjesti je za detonaciju, niko ništa. :thumbs1:
I Divlji Zapad filing je blesav, igra se odvija u postapokaliptičnom svijetu. Činjenicu da je smještena skroz na ISTOČNU obalu SAD-a možemo zanemariti.
Pazi, nuklearni rat cijeli svijet pretvori u pustoš, i STOLJEĆIMA kasnije hotel je neoštećen, iznutra uređen kao da se nikad ništa nije ni dogodilo.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Zovi je kako želiš, stil pozadinske glazbe kakvu je skladao Mark Morgan je savršeno odgovarala, ne ova fantasy epska. Nemam niš protiv glazbe 50-ih, ali da je slušam na radiju dok "preživljavam u wastelandu", ne hvala. Da su je stavili na fiksna mjesta kao što je onaj bar, i u kuću koju dobiješ kao nagradu za spašavanje megatona, bilo bi sasvim ok.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
GTA ima radio stanice u VOZILIMA, ne trčiš s radijom u ruci.
I zanimljivo kako mi baš ti govoriš da pljujem previše, a s druge strane imaš reputaciju gejmera koji nađe lošu kritku za 90% igara koje su se komentirale na ovom forumu, a kao šlag na tortu nedavno si upravo ti otvorio Diablo 3 temu u pljuvačnici pljujući po igri.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Bre...meni se živo jebe za "fallout 3" ali ja očekujem od bethsede da commnityu Van Buren da ga zavrsi...
Pa rekli su da će ga dat,ali tek nakon izlaska Fallouta 3,jer se boje da ne bi oduzeo dio vjerne publike i kupaca Fallouta 3.
Mravojed, zakomplicirao si ga i sad već sitničariš. Čekaj, vidi, pljuj.
Nisam zakomplicirao, sve sam ti objasnio. Vidim da je AI očajan, vidim da je voice acting prosječan i da od obliviona nisu ništa naučili. Vidio sam davno još da to nije fallout. Sad vidim da nije ni kvalitetna igra, ne trebam čekati da izađe da bih to zaključio.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I još nešto, evo ti screenshotsi, ako je ovo grafički "vrh" 2008.godine onda stvarno..
http://img329.imageshack.us/img329/3...p121xw5.th.jpg
Gears of War je car prema ovome, a svi koji su ga igrali znaju koliko je "šaren" bio. Lik smeđe boje kože, smeđe brade, sa smeđim šeširom, smeđom odjećom, na sivoj cesti a u pozadini smeđe kućice. Primjeti "detaljnost" puške na leđima.
http://img511.imageshack.us/img511/3...p243kl3.th.jpg
next-gen do jaja, pogotovo detaljna eksplozija i model pištolja.
http://img295.imageshack.us/img295/5...hp12da1.th.jpg
još jedna prekrasna slika.
Ne mislim zabit glavu u zemlju i pretvarat se da Fallout 3 nije kraljevski podbacio u gotovo svim aspektima koje su prikazali. A uz to, vizualno također nije na razini na kakvoj je bio Oblivion u trenutku izlaska.
E da, eksplozije prethodno eksplodiranih automobila su apsurd samo takav. Hvala na shotu, već sam zaboravio. :)
Ima tu dosta stvari koje zbilja valjaju, ali kao da će ih potopiti ogromna plima loših dizajnerskih odluka.
Izlazi 28.10, a si vidio koliko bolesnih igara stiže od 9.mjeseca pa do Božića?
Zamisli da financijski ne prođe tako dobro kao što očekuju?
A da nisu oni screenovi u Low detaljima? :D
Nego, zna li netko koje su sve firme bile u utrci za Fallout licencu?
Znam da je bila i Troika...
Mozda Bioware?
Ono, nema smisla sada rastavljati postove vas dvojice (al' ste ga zakomplicirali) jer u biti predstavljate optimističan i pesimističan pogled na Fallout 3, nego ću se samo osvrnuti na ovu rečenicu s kojom se u potpunosti slažem:
Jednostavno mi nije jasno što Bethesda misli - očito je da se većini kompas nije svidio, ali oni ga opet vraćaju u Falloutu... zašto? Pojma nemam. Obratite pažnju na character creator (ono malo što se vidi) i vidite da je doslovno skinut u potpunostiSiz Obliviona (dovraga, čak i opet izlaziš kroz neku špilju i aktivacijom na vrata imaš priliku napraviti konačne modifikacije). Pardon, ovaj put imamo brade. Isto tako, nešto što nisu nigdje prikazali, ćemo vjerojatno imati "cell loading" zahvaljujući tome da se igra vrti na istom Gamebryo enginu.= Citat =:
Tako da... da.
Bethesda vec ima licencu i oni ce radit Fallout 3
samo da nabude na vec sad ocvalom oblivion engineu
? :D= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
kako misliš "će raditi", a igra prolazi kroz završna poliranja?
Stvarno kiklope, ne samo što su je skoro završili i pustili u prodaju, nego je i napravljena na ocvalom oblivion enđinu. :D
Kak se meni čini Fallout 3 je najobičnija pucačina s kakvim-takvim skill sistemom. Onaj VATS je nista drugo doli kombinacija slow time-a i nekakvog super-killa...A kak djelovi tijela otpadaju od udarca metaka nema apsolutno nikakve veze s realnom fizikom...jednostavno, ovaj fallout nema nikakve veze s proslim nastavcima, osim u imenu i donekle u atmosferi...
Sramim se priznati da nisam nikad presao Fallout, a niti Fallout 2...igrao ih jesam, i iz nekog nepoznatog razloga nisam niti jedan zavrsio...nije da mi je igra losa, al nije me tjerala naprijed, neznam zasto....pa stoga od Fallouta neocekujem nista posebno...
Al ova grafika je stvarno tuzna...ak ovo ljudi sa 5 godina starom konfom nece moci pokrenuti onda neka se upucaju kreatori...
A gle oni screenovi su sa xBoxa 360, nemrete usporedjivat grafiku konzola i PCa, xBoxu i PS3 je to vrh grafike (naravno sve sa puno blura, sto vise to bolja grafika) no to ne pali kod nas pisijasa ...
Istina da su podbacili u svemu, no ono sto nisu a to je atmosfera ... ono izlazenje iz vaulta kroz spilju, te prvi pogled na danje svijetlo (koje te zaslijepi par sekund), je segment koji me ipak naveo da probam igru.
I potpuno se slazem sa Wedranom (osim za Pulp Fiction)...
Samo karikiram uporabu istih glasova/glumaca. Inače su i groznica i šund odlični filmovi, a Đontra Volta vrlo dobar glumac.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Samo želim reći da je to najnormalnije u računalnom svijetu.
Najbolji glas ikada, preminuli Tony Jay, imao je široku igrografiju (novi izraz? :)), no nitko mu nije prigovorio radi glasa. Nikada.
http://www.imdb.com/name/nm0419645/
Mene boli briga za glasove zato što nisam igrao Fallout 1 i 2 niti Oblivion,tako da ću ove glasove prvi put čuti.
Još uvijek mislim isto. Namjerno daju low detalje tako da se moramo sami uvjerit da je Igra zapravo BOOM! :D= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Nećemo valjda Njega :pray: uspoređivati sa onima iz Obliviona? Tony Jay je za 4 klase iznad ekipe koju Bethesda reciklira stalno. Činjenica je da se mnogo ljudi bunilo na te glasove, čemu ih onda forsirati opet.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Flippy
To je čak pre retardirano za Bethsedu
Pusa :*
lol mislio sam na Fallout 4= Citat =:
Izvorno postao narf
Najvjerovatnije. To će vjerovatno nakon petog Scrollsa im biti priopritet.
Heh, ovo u slucaju glumca ce meni dobro doci sto Oblivion nisam igrao duze od 1h :rotfl: :)
Ni ja tako da mi neče smetat.
Al ova grafika je stvarno tuzna...ak ovo ljudi sa 5 godina starom konfom nece moci pokrenuti onda neka se upucaju kreatori...[/quote]
Neće moći pokrenuti jer će zahtjevati SM 3.0 minimum :rotfl:
Skidam si onih 5 HD filmića koje je Mravojed spomenuo na 69. stranici. Baš me zanima kak to zgleda. Je da bum potrošio cca 600MB, ali nije bad :|
Pa to je vjerovatno grafika na minimumu ili low. Kad to nama dođe bit će puno bolja.
Khm da, vidjeli smo kako su poboljšali Oblivion sa grafičke strane kad je došao na PC (LoD teksture, anyone?).
Jesi ikad otkad znaš za sebe vidio neku firmu da reklamira svoju igru na low ili još bolje, minimalnim grafičkim postavkama?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Nisam, ali tome se nadam, jer je ono preloše. Rekao sam vjerovatno, a ne siguran sam.