Pola ljudi u ovom topicu ne koristi zdrav razum. Bez obzira na to sto si napisao ocekuj bar jos 5-6 "hoce li ovo ikad izac za PC" iduceg tjedna= Citat =:
Izvorno postao dugi
Printable View
Pola ljudi u ovom topicu ne koristi zdrav razum. Bez obzira na to sto si napisao ocekuj bar jos 5-6 "hoce li ovo ikad izac za PC" iduceg tjedna= Citat =:
Izvorno postao dugi
Zasto ne potvrde odmah onda ? :?
Čekaju da još koji Aral kupi igru i konzolu :wink: .= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Ajde na bug forum u GTA V temu i zgražaj se , tamo od 250 strana je valjda 200 strana, "AE OĆE DOĆ TO NA PC!?!?!!?", a "HEHE JA IMAM PS3 I VEĆ IGRAM GTA V GLUPI PCIJAŠI" itd.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pa da ju odigram na konzoli ne bih kupio jos jednu i za PC.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Ali ipak bolje zarađaju na konzolaškim verzijama pa čekaju da se taj segment zasiti. Tada idu na red puno manje impulzivniji potrošači na PC platformi kojima puno teže možeš precijeniti neki komad softvera.
zasto RDR ne portaju ?
Jer je kod igre navodno zbrda-zdola. Kolko sam pročitao.
= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Možda zato jer dobivaju dodatnu lovu od Sony/Microsft za ekskluzivnost. Možda zato jer je to ipak bio novi IP pa im je bilo riskantno ulagati u PC verziju. Samo oni znaju zašto.
263kn iliti 47$ na g2playu, dobra cijena :)
Ane.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Mislim, svaki GTA do sada je izašao na PC-u. I Rockstar uvijek prvo izdaje igru za konzole (X360, PS3), a zatim za PC - to je nekakva politika firme (koja očito ima svrhu ako pogledamo primjer Arala). U slučaju GTA 4-ke to je bilo nekih 7 mjeseci razlike, kod LA Noirea 6 mjeseci, dok je Max Payne 3 stigao 2 tjedna kasnije.
Na njemačkom Amazonu također su dostupne informacije o PC verzije igre. Službena najava je samo pitanje vremena.
Ako se ne varam zarada je veća na PC-u jer se ne plaća nikakav danak Sonyju i Microsoftu, a navodno Steam od prodaje uzme koliko i retail trgovine.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Aralov primjer nije razlog zbog kojeg prvo izdaju na konzole jer publisher/developer nema apsolutno ništa od prodaje konzole.
Pravi razlozi su poznati samo njima, ostali mogu jedino nagađati.
Glavno da su smećasti LA Noire portali.
@ Aral kaj nisu u tom bundlu i slušalice ?
Pa budu i ovo, koji vam je kurac ;(= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Da, i debilno je staviti igru na prodaju koje nema, nije jos ni napravljena, portana, najavljena whatever. Jos i cijenu naprave.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
sad vidim da igra ima malo problema sa učitavanjem teksturama, dok recimo kad letim helićem iznat grada, sve lijepo krasno, bez itijedne greške
kad recimo nagarite kvazi "ferrari" po brzoj cesti, onda dojde do slućaja da se igra nemože tolko brzo učitat
jucer sam gario tak po autocest i zbrejkalo mi se, a nisam sejvo =(
btw uložio 100k u iFruit dionice i popušio =((
hehe
Odnosilo se na RDR, ovo znam da budu.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Na dionicama ćeš moć fino zaradit kad krenu assassination misije.= Citat =:
Izvorno postao flander
Steam uzme manje; 30% je daleko najmanja marža u industriji.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
PA dobro, sumnjam da dućan uzme veću maržu?
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ma krneule su i temisije, sa Lesterom...to sam skužio da...
sad sam prešal misiju sa Trevorom kad ukradem onaj Jambo Jet, pa ga obore dva MiGa :D
odma sam se sjetio Uncharted 3 ^^
Wat, pa ak si tek pred 2 sata obavio to sa iFruitom, kak si već sad riješio Jambo Jet?
I da, također sam imao Uncharted 3 flashback.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
pa neam pojma, bio sam uložio u iFruit kad su dionice bile u plusu, i kad sam išal provjerit bio u minusu i to dost hehe
Ako su igre za ps3/x360 skuplje od pc igara onda im tu dođe extra zarade. Također je moguće da će neki vlasnici i konzola i pc-a prvo kupiti ps3/x360 verziju radi nestrpljivosti i onda možda opet pc verziju radi raznih modova, bolje grafike i čega već.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Napravit će oni još i za xbone i ps4 pa će neki likovi triput kupovat.
Cak je i zavvi stavio preorder za PC hahaha
Šta je tu čudno?
random event kad pijani par morate otpeljat nazat u hotel sa njihovim autom, a otpeljate ih u nekakav kult logor i prodate ih za sitnu paru :D
ili recimo random event gdje spasite kćer poznatog mafijaša koju su htijeli zakopat živu neka dva random frajera, i kad je spasite ženska vas kasnije nazove i veli vam da je na vaš račun uplačen iznos kao znak zahvalnosti njena oca :D tocnije 60k dolara :D
Ma kakvi bolesnici , serijske ubojice i sadisti u igrama, najveći luđaci žive u pravom svijetu oko nas...
http://kotaku.com/mentally-challenged-m ... 1368478082
(Nepojmljivo mi je da dvije osobe mogu imati isti mentani sklop u glavi...) Nije ni čudo da su zajedno....
Nakon 30 sati igre, mogu slobodno napisati da je vožnja daleko razvijenija, realnija i dotjeranija u odnosu na GTA 4. Za razliku od charm3leona, koji je pogledao 5 minuta gameplaya na Youtubeu. Lol.
Stvar je u tome da je cham3leon gledao Franklinovu vožnju u gradu i na tome generalizirao vožnju u cijeloj igri. A cijela igra je nešto sasvim drugo. Za razliku od GTA 4, tu na mehaniku vožnje utječe puno više parametara. Radi se o kombinaciji: vrsta terena, brzina/težina/veličina/tip vozila, skill lika u vožnji, vremenskih uvjeta i puno drugih stvari. Gradska vožnja je omekšana jer se radi o asfaltu, a Rockstar je napravio puno veću razliku između terena. Tim više, charm3leon je vidio Franklinovu vožnju koji od početka ima visok driving skill, dok je s Trevorom puno teže voziti.
Recimo, vožnja se drastično mijenja kad se vozi po pustinji dok pada kiša. Auto se teško upravlja. Na glatkim terenima prokliziva. Još su dodani neki fini sitni detalji. Ako se vozi sportski auto s niskim ovjesom po neravnom terenu, kod jakog udarca je lako oštetiti ovjes i onda auto zanaša u stranu. Isto vrijedi kad pukne guma.
Vožnja je uživancija, pogotovo kad se po vozi s kabrioletom po obilaznici. Dolazi jutro, sunce izbija na horizontu, spušta se krov i uživa u Johnny Cashu na country radio postaji. Savšena atmosfera i ugođaj.
Ja sam gledao kad je lik sa Trevorom radio sranja. Probušili su mu zadnju gumu na autu, ali to nije utjecalo na ništa. Nije čovjek uspio ni proklizati.
Ti si najgora osoba ikad.
Postoje li u igri kakvi rpg elementi slični san andreasu?
ne, fala bogu
dosadno je bilo ic u teratanu, jest, plivat itd
= Citat =:
Player stats are confirmed to appear in GTA V. The stats will include Stamina, Shooting, Strength, Stealth, Flying, Driving, Lung Capacity, and Special. These stats will be different for each protagonists.
Možda je tebi bilo dosadno.= Citat =:
Izvorno postao flander
Ima statova, Horny ih je naveo gore.
Par luđaka se sastalo i zaključilo da na balkanu nema foruma o gta serijalu, te je bilo par svađa na raznim forumima kako im nitko ne odgovara na pitanja, kako neki imaju problem s igrom, misijom itd, a svi pišu u 1 temu pa se na kraju otvorio http://gta-balkan.comS Sutra se počinje sa reklamiranjem na 4 samp servera,12+ klanskih stranica i po raznim balkanskim forumima.
Lol ne.