Z A K O N. :pray: Hoću ja takav poster na zgradi pa makar prekrio sve prozore. Bar bi čitav dan imao hlad lijepo.
Printable View
Z A K O N. :pray: Hoću ja takav poster na zgradi pa makar prekrio sve prozore. Bar bi čitav dan imao hlad lijepo.
@Kid A
Awesome, gdje je to? :)
Reklam aza E3. Bertehsda želi pokazati sviejtu tko će biti gazda E3-a ove godine čini se :P
Predobro :pray:
Sad barem ljudi imaju pogled na Skyrim.
Nešto novih informacija:
= Citat =:
Potvrđeni Dragon Shoutovi (ono što zmajevi koriste za napade i što će naši Dovakhiini isto moći koristiti)
- Yol Toor - Fire breath
- Iiz Slen - Ice crystals
- Strun Bah Qo - Lightning Storm
- Slow Time
- Whirlwhind Spirit brzo kretanjeu jednom smjeru
Frakcije
- Dark Brotherhood otprije potvrđen da će biti u igri (stara vijest ali da imamo ljepšu listu :P)
- Thieves Guild prisutan u igri
- Companions - frakcija za Fightere (Fighter's Guild je prestao postojati uskoro nakon Oblivionske krize i propasti Septimskog Carstva)
- College of WinterholdS- frakcija za magove (Kao i FG, Mages Guild je prestao postojati nakon propasti Septimskog Carstva)
- priče više nisu nepovezane s glavnom pričom (ne kao u OB-u gdje Daedre napadaju provincije a Guildove boli K ^_^;)
Misc
- Hand-to-Hand skill uklonjen - vjerojatno uklonjen jer ga je malo ljudi koristilo a kako svaki skill zahtjeva Perk Tree, veliki trošak za Little Gain. Šakiranje će biti i dalje moguće pretpostavljam
- Konji - detaljnije razrađeni nego u OB-u
- ako se zmaj dovoljno ozljedi, neće više biti u stanju letjeti
- baklja se može koristiti kao oružje
- 13 vrsta OreaSkoej možemo koristiti za craftanje
- 60 000 linija dijaloga dosad snimljeno
- svaki grad ima ekonomski sustav... koji igrač može sabotirati
- čuvari više nisu supermani
- Fast Travel - prisutan i MW i OB stil
- promijenjeni Crime System: svaka od 9 regija ima vlastiti Bounty i biti kriminalac u jednoj regiji en znači da će vas proganjati i u drugim
Ček, šta je nakon Obliviona Carstvo propalo? Što se dešava u Tamrielu nakon toga? Ko je na vlasti?
Also, baš me zanima taj Fast travel, što točno znači da je prisutan i MW i OB stil?
Ona reklama na zgradi...win!
Da možeš fast-travelati s jednim klikom miša, na bilokoju lokaciju koju si već posjetio. I da kao u Morrowindu, možeš koristiti javni prijevoz (zasigurno ne siltstridere al vjerojatno neš će već smislit, kočiju, karavanu itd).
Mada me jako veseli ako konje budu napravili kako spada, animacije i to, onda mi ovo drugo ni ne treba. U oblivonu je bila muka gledati ih.
Ovo me jako veseli.= Citat =:
- priče više nisu nepovezane s glavnom pričom (ne kao u OB-u gdje Daedre napadaju provincije a Guildove boli K ^_^;)
Ocato ne uspjeva zadržati Carstvo stabilnime i Septimsko carstvo se raspada.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Fighter's Guild i Mages Guild, frakcije koje su bile podržavane od strane Carstva su propale.
Mages Guild u Cyrodiilu se raspao na Synode i College of Whispers. Mislim da su jedni Anti-Necromancy a drugi podržavaju mjere koje su bile prosutne prije dolaska onog Archamagea koji je bio prosutan u OB-u, ali nisam siguran.
Utjecaj u provincijama:
- Carstvo gubi kontrolu nad većinom Elsewhyra i samo još nekako drže sjever
- Summerset i Valenwood proglašavaju nezavisnost i obnavljaju stari Aldmeri Dominion koji je Tiber Septim uništio pomoću Numidiuma koji mu je dao Vivec. Cilj im je vratiti Tamrielk u stanje u kojem je bilo prije prve ere
- u Black Marshu stranka An-Xileel je dobila ogromnu popularnost jer su vodili Argoniane tijekom Oblivionske krize i sami samcati natjerali Daedre da zatvore dveri. Kako je stranka protu-Imperialistička, Imperialistima je život u Black Marshu pogoršan. Black Marsh se odvojio od Carstva
- u Morrowindu narodova ljubav prema Vivecu je nestala (jer je nestao) što je uklonilo onu magiju s meteora iznad grada Viveca te je meteor nastavio padati brzinom kojom je padao prije nego ga je Vivec smrznuo. Udarac u zemlju stvorilo je potres radi kojeg je Red Mountain eruptirao jače nego ikad i skoro cijeli Morrowind je bio opustošen
- nakon te kataklizme, An-Xileel iskorištava priliku i Argoniansku mržnju prema Dunmerima i Argoniani napadaju Morrowind, osvajajući većinu provincije i masakriravši ogroman broj preživjelih Dunmera
- na Soltsheimu, Skaalovi uništavaju Fort Frostmoth. Kasnije, većina preživjelih Dunemra iz Morrowinda bježi na Soltsheim i zajedno s lokalnim Nordovima stvaraju novu državu
Imperialski Titus Mede i Eddar Olin mešusobno ratuju i Titus pobjeđuje i postaje novim carem. Ipak, to je umirujuće Carstvo i ni blizu slavi starog Carstva. To što Titus nije Dovakhiin kao što su bili Septimi vjerojatno isto ne pomaže.
Sad, ovo je stanje samo 40 godina nakon OB-a a Skyrimova priča se događa 200 godina nakon OB-a.
Znamo do sad da je Skyrim ostao dio Carstva ali smrt Skyrimskog Kralja i nedostatak nasljednika prouzrokuju građanski rat između nordova koji žele nezavisnost i Nordova i Imperiala koji žele ostati djelom Carstva. Mi ćemo se igrati po Skyrimu tijekom ovog zabavnog rata.
Možeš kliknuti mišem na mapi kao u OB-u ali možeš koristiti i javni prijevoz kao u MW-u pretpostavljam.= Citat =:
Also, baš me zanima taj Fast travel, što točno znači da je prisutan i MW i OB stil?
Isse, ovaj krijumčari lubenice u rukama. Imperial?
Poluslijepi Nord.
mamuti :pray:
I ja tebi.
Odlično izgleda, možda ćemo moći jahati mamute. :)
Ja se više nadam da ćemo ih moć koristit za izradu oklopa/odjeće. Ili barem u konzumacijske svrhe.
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
:p
Ogromne konzumacijske svrhe. Možemo prehraniti čitavo selo sa jednim mamutom.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Encumbrance 50/400
-Take big Mammoth steak.
"You are over encumbered!"
Zamislite si kako bi super bilo da je taj jedan mamut stvarno maksimalno iskoristiv - da ga možete oguliti i od tog krzna napravit dio oklopa / prodat ga. Pa onda da sa mesom možete prehranit selo i dobit reputaciju, da kljove možete samlijeti kako bi dobili sastojke za alkemijske napitke, da od tetiva možete napraviti, jel, tetivu za luk, a od kostiju strelice (pod uvjetom da su vam svi ti skillovi dovoljno razvijeni ofc.) To bi onda fakat bilo imerzivno.
Ne nadaj se da ćeš te mogućnosti doživit u igri... pa, najmanje 20 god.
Crafting je skill i feature u igri pa možda bude nečega. Ako niš drugo, modove za to će biti lakše napraviti.
Oh, i Cooking je isto u igri ^_^;
Netko treba onome Dovakhiin screenu dodati kuharevu kapicu a mačeve zamjeniti mišajom i tavom :P
Optionally, add an apron
Očito su se ugledali na Risen :)
Akul je stavio na ovoj stranici.
Svejedno, te slike zaslužuju biti izvan spoiler taga.
Ne vjerujem da netko ima tako sporu vezu da ne može loadati slike.
A uostalom, većina posjećuje ovakve topice da vidi novitete o igri, a screensi itekako spadaju u to.
Spoileri služe za normalno pregledavanje teme, pošto su slike prevelike.
Yep, radi veličine rastegnu stranicu što zna biti iritantno onima koji nemaju ogromne monitore.
Sutra će stvari biti mnogo jasnije, kako to sve izgleda i radi, naime dobit ćemo demonstraciju igre od preko pet minuta :D
http://multi.systemlink.me/2011/06/skyr ... nutes.html
Super, jedva čekam. :)
Samo 5 min :(
Najviše me zanima crafting, koji će vjerojatno samo usput spomenuti...
U koliko sati, i koji dan je to po našem vremenu ?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Isti dan kao i kod njih :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Danas u 19h po našem vremenu, bit će na gametrailers.com vjerojatno prvo, kasnije youtube itd..
Odlično, onda se gleda danas :)
Za 5 minuta će izaći filmić od 5 minuta.
Can't wait :D
linkovlje molim
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html
KINECT, KINECT, KINECT, KINECT... ENOUGH KINECT!!!
Anyway, Skyrim još nije bio... hvala Bogu pa su rekli da neće biti na Kinectu... KINECT
Kako mi je slabo od Kinecta...jao ko majmun da skačem okolo. užasne igre. znam da su za djecu ali zaboga.
Evo sad Batman: arkham city slijedi na live streamu, bioshock infinite i onda skyrim :)
Jaoj, vražji referat, sad nisam u stanju pogledati. Hoće li to biti na youtube-u?