Još niš. Mislim soc/inf al na inf. sam 18. ispod crte, ak se to ne pomakne soc/fil.
Printable View
Još niš. Mislim soc/inf al na inf. sam 18. ispod crte, ak se to ne pomakne soc/fil.
Ok, dobićeš printane tekstove za Uvod u Sociologiju kad se pojaviš na fuksu. Ima ih podosta, i predaju se s generacije na generaciju.
<3
Also, jebem im boga. Pomako se u 2 sata za 2 mjesta i sad sam 41/40 na dvopredmetnoj.
Na sociologiji? :D
A jebiga prika, valjda neke škole još nisu dodale rezultate i tako to. Uglavnom ćeš još dosta oscilirat, prvo dok svi dodaju, a onda kasnije kad ljudi upišu prvi izbor dio će ih otpast s te liste sigurno. Ja sam na soc upao 40/40 pa ono.
Baš usrano :<
U svakom slučaju, ako nisi upo gdje želiš, najbolje je otezat s upisom do kraja. Možda još upadneš. :D
A ne znam.
Ako ne upadnem sad upisat ću jednopredmetnu valjda.
A nema smisla otezanje jer se 16. automatski potvrđuju fakulteti, dalje od tog nemožeš otezati, a sad je svejedno...
Samo složiš listu kako ti se sviđaju fakulteti po redu i ostaviš, nema smisla mijenjati poredak ako si već složio od najboljeg do najgoreg fakulteta za tebe...
Also, pazite kaj brišete pošto se neki faksevi nemogu opet dodat (??)
Ima smisla otezanje, jer npr., ako je netko na listi ispred njega, ali sociologija je toj osobi drugi izbor, osoba odmah upiše svoj prvi izbor na koji je isto upala, jedno mjesto na sociologiji se oslobodi. A bit će ih takvih, zato treba pričekat
Ček, znači treba samo posložit prioritete i to će se automatski lockat šesnajstog il kaj?
Pa nemaš ti što čekati (to nije tvoj IZBOR, nego MORAŠ čekati).... nemožemo mi sad POTVRDIT faks, nema gumba za potvrdu, tek 16.07. se potvrde fakulteti,= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
nej bit glup, jednostavno cekaj jos par dana, nemoj nsita potvrditi i kada upadnes na socijologiju to potvrdi (jednopredmetna il dvopredmetna, stagod oces). nemoj sigurno cekati 16. jer to nema smisla. rijesi se cim prije i miran si ostatak ljeta
Nemojte me jebat sad nema potvrđivanja fakseva nego se to automatski dogodi 16.07. ako ima recite mi da potvrdim fino gdje je taj gumb :(
Ne vidim ni ja nikakav gumb.
Al kaj ako su mi na listi prva 2 odabira dvopredmetni, a upadnem samo na jedan? Jel se onda gleda sljedeći dvopredmetni koji mogu upisat il kaj?
Vjerojatno, to bi jedino moglo bit zeznuto što se tiče automatskog upisa...
Ali ponavljam, složi si fakultete po sviđanju i onda će te jako teško zeznut :D
Ako imaš 4 dvopredmetna i umjesto na 1. i 2. upadneš na 2. i 3. nebi trebao biti neki problem bar mi se čini tako...
Prosle godine je bilo da te automatski upisuje na manji broj ako upadnes, npr nemas bodova za 1. odabir ali imas za 2. i 3. automatski te upisuje u 2., ali ako ne zelis ic na 2. nego u 3. moras platit jer si uzeo mjesto nekome (ili tako nesto)
Pa tak je i ove godine. Mislim da se na većini fakulteta plaća oko 4000kn ta kazna, neznam jel baš na svima isto.
Pa to ne kužim bokte. Kaj ako su mi prva 2 dvopredmetni a treći jednopredmetni, i sad ne upadnem na prvi al na 2. i 3.upadnem?
Na treći ideš, osim ako nakon trećeg imaš još dvopredmetnih onda ideš na 2. plus taj neki. Bar kolko ja znam.
Ovo što vukopas kaže.
Btw Stormkrov, ako ćeš na jednopredmetno radije idi na Informacijske; osim ak ti je sociologija poziv života. Jer zna bit dosadna za krepat, ove godine se brijem preko 10 ljudi ispisalo sa sociologije samo jer im je dosadila. Ja sam uporan i ne peče me savjest od spavanja na satu pa pičim dalje dvopredmetno, no svejedno mislim da su ti bolje informacijske, prvo zato što su na većini kolegija smiješno lagane, gradivo je pizdarija a skripte moš nać na svakom ćošku, a drugo zato što s njima imaš možda barem neku mizernu šansu da se negdje i zaposliš, za razliku od onak... Filozofije il nečeg.
Okej, fala.
Razmislit ću još.
Nemoj upisat samo sociologiju nikako, koliko god ona bila zanimljiva, nemaš s time niš. NULA. Cura to završila. ;(
I uvijek preporuka da se upisuje dvopredmetno, lakše se nađeš u nečemu, i nije tolko bed odustat od jednog, koliko ja znam, a ne znam puno.
koja je veličina slike za index?
Haha, sad sam pogledao svoju sliku i imam metalcore bradicu i fnju!!! :pray:
Nezz, koja je veličina :D
Kažeš tamo za indeks ili guglaš 5 sekundi.
Meni na medicini piše DVIJE FOTOGRAFIJE vel. 4x6 cm. Valjda su svi indeksi isti lol.
Ček, znači možeš odustat od jednog predmeta i nastavit studirat drugi?= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Da, al ak se ne varam moraš onda upisat neki novi dvopredmetni umjesto tog kojeg si ispisao.
Inače ja upao na sve ekonomije koje sam prijavio, ali idem na vanrednu poslovnu ekonomiju na EFZG-u tako da mogu nastavit normalno šljakat u firmi.
Zasto na ekonomiju? :/
Jer mi dost znači u poslu.
A to ok onda.
Kak podjela svjedodžbi može bit 18.07. ak neki tad već imaju upise? :toilet:
Aeronautika čini se za mene. Nadam se da se neće previše promjeniti ranglista jer ih taj smjer prima malo(30), strojarstvo sam na granicama, a brodogradnja sam nešto tipa osmi. Nije ni važno na koje od 3 upadnem jer nakon prva 2 semestra bih izabrao zrakoplovstvo(aeronautika).
Nisam baš genijalno prošao na maturi. U biti samo sam s hrvatskim razočaran i tu me esej ubio, ali nije mi toliko utjecalo na upade na fakultete jer uglavnom su tehnički. Visoki pragovi na Mat i Fiz pa nisam uspio zbroj-7 za FER skupiti (a mislim,imam 80% centil i onda dobim 3,bedasto po meni).
Istina, kriv sam si za sve loše. Što zbog nerada u srednjoj,što zbog nerada za maturu, ali najviše pijančevanje i neispavanost pred pisanje testova.
Zasada na 6 upao,na 3 sam na granicama i na FER nisam upao zbog tog preduvjeta(ali smeće to opće ne gleda i piše mi da je najbolji odabir,sol na ranu).
Koji dom valja?
Nijedan.
Cvjetno ti je najbolje, najbliže je faksu, ima ok menzu sa slastičarnom, i 100Mbps net.
Sobe nisu čudo neko al preživit ćeš.
Noda nije mi sad jasno, jel ideš na aeronautiku (pilot) ili zrakoplovstvo (inžinjer)?
U vezi domova - visio sam na savi, šari i cvijetnom i cvijetno mi se najviše dopalo.
Sava ima dost male sobe i zajedničke wc-e. Ima puno ljudi i ako voliš loša mjesta za izlazak imaš 2 minute do njih.
Šara ima sobe ko na savi ali imaju veći (i noviji) namještaj, jedan wc na dvije sobe. Samo su tri paviljona tak da ima dost malo ljudi. Nema menzu.
Cvijetno ima najbolje sobe, svaka soba ima svoj wc, hrpa ljudi i ffzg/fsb su 10 minuta hodanja.
Brucoši uglavnom jako rijetko dobivaju sobu na cvijetnom tako da ti je sava najsigurniji izbor.
Oba doma imaju loše menze
cvijetno nikad nema guzvu pa zato dobiva prolaznu ocijenu
čelinđ ekseptd= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Damn ja bi isto sobu treba mi sat i pol do faksa svaki dan :cry:
I onda još sat i pol doma.
Tako ti i treba kad hejtaš domove.
Nego jel itko s foruma po domovima trenutno/planira u dom?