haha nisam reka da je lich na 25 hc lagan ali kazem nemozes usporedivat vanillu i wotlk!
naravno da je bilo zanimljivije igrat mjesecima za nesto nego sada u mjesec dana sve nabavis svako ima jaki gs a i da si igrao vanillu nebi ovako mislio btw neda mi se vise ode svadatSi jos smo slobodna drzava da mozemo iznjeti svoje misljenje ili nismo? pozdrav
Napokon si shvatia da nemas ode sta traziti s takim stavom, odi i nevracaj se :) .
Igram wow od 5 miseca 2005 godine, sto bi reklo da san igra vanilu, nisan bia hc, nisan ima vremena ni volje za to.
Farmanje titule 10 sati dnevno 3 miseca je vrhunska zabava, pogotovo ako si neka slabija klasa, il hiler, uf kako je to bilo dobro. Zasto nije iopet tako.
= Citat =:
Izvorno postao sponzorusa
tako je bilo i za wotlk nitko nezna kakav ce cata mozemo mi pricati sta hocemo
Kako nemos shvatit da znamo, da je beta skoro do kraja gotova, 99% je kako ce biti i kad izadje, skoro sve se zna, i zato i imamo ovi pokusaj, nazalost neuspjesni da ti objasnimo.
Ali moram priznat nece mi tesko past ako odustanes od wowa, sto manje takih ljudi to bolje.
hahaha sta ti je sad zanimljivije imas jak gear dode ti neko djete i hvali ti se s boljim gearom?ili imas ks titulu sad si uzivljen a svi je okolo imaju shvati da sve titule mozes kupiti iz icca. vanillu nisi igra 100% tako da nemoj meni pricati kakva je vanilla ovo vise nije gust igrat kao u vanilli
11-11-2010, 13:45
Gu$ht3r
Re: World of WarCraft: Cataclysm
cata ce bit odlicna ekspanzija ako stanje ostane kako je sada ( valjda se smijem ovako izrazit mada nisam igro betu madskiilz??), samo da se ne desi da nakon nekog vremena jedan patch promijeni stvari za 180
11-11-2010, 13:54
Mystery In Space
Rekao si wizardu da nije igrao vanillu? /double facepalm
Ja ga ne znam ali pratim ovaj topic od kada je napravljen i mogu ti reći da je lik bio aktivan dok ti nisi znao razliku između pelena i kahlice za drekec. /sad sam out
11-11-2010, 13:57
sponzorusa
da je igrao nebi ovako bljuvao vanillu jer neznam bas old playere da tako nesto govore drugo svatko ima svoja misljenja neda mi se svadati i pametovati ovdje jer mi to nije cilj ali to je problem u nas balkanaca nije ni cudo sta nasi guildovi ne uspijevaju u wowu!
11-11-2010, 14:08
Wizard
Iopet da mu se neda svadjati i pametovati al nis :) .
Mislim da godine nisu vazne kod uspjeha u wowu, neki od najbolje igraca koje sam upozna nisu punoljetni, a dosta sto ih znam su poceli s 15-16 godina, i to im nije minus sigurno. Wow nije igra za 12k ljudi nego za 12 mil, sada svi mogu osjetiti car borbe s svim bossevima, dok to prije je mozda moglo 10% u vanilli 0,1%. Al nemogu svi imati najjace titule, i te se titule cjene, vise nego se cjenia HWL recimo, jer znaci da ljudi imaju skilla i da su rijesili tezak fajt, ili server first jos vise, a ne da nemaju nista drugo raditi u zivotu pa farmaju po cili dan i dobiju titule.
Ja imam odlicna sjecanja za vanillu, lipo mi je bilo tada, trud za svaki item, svako postignuce je bilo ogromno, ali sve je trazilo previse vremena. Kasnije je to postalo bolje i bolje, ja sam dugo tugova za vanillom onda san malo odlucia da se sjetim kako je tada bilo, jer covjek tezi da izgubi losa sjecanja, zato ti je sve bajno, kad se sjetim da je svaka klasa prakticki imala samo 1 spec za igrat, jer drugi nisu bili prihvatiljivi za raidanje. Da balans klasa nije ni postojao, a jos raid od 40 ljudi di se nezna ko pije ko placa, di uvik neko slacka, neko sere, uvik su bili neki problemi. Sada je lakse sastavit, al simetrija raida je puno vaznija, balans je bolji, ni savrsen al bolji. I tako ta vanilla je bila odlicna, ali wow se je samo nastavia razvijat, cata je sljedeci stupanj i jedva cekam da dojde, jer mislim da ce zadovoljiti sve, vise i od wotlka.
Pogledaj i ti malo vanillu, kako je to izgledalo, rotacije, talente, bosseve, raidove, pa mozda ti pomogne da shvatis da je ovo bolje. Sve u svemu imala je vanilla neku svoju car, lipo je to bilo vrijeme, al prosao joj je rok i morao se wow razviti da bude igra za sve igrace i to je uspio a da nije izgubio ono da se hc djele od casual, a u cati ce to biti jos i bolje.
11-11-2010, 14:12
sponzorusa
ee ovo si opisa vrhunski ma znam ali jednostavno wotlk mi nie sjela expanzija tbc mi je donekle bia odlican al ovaj wotlk je sve postalo lakse prvo ovo faction change prije je bilo 50/50 horde i aliance ili tako nesto a sada ne ili je horde ili aliance vise znam da vecinom horda vlada na serverima. Ja se nadam da ce cata biti bolja ne kao wotlk i u nadi s ekipom da ce i doci dan kada ce biti serveri za vanillu ili tbc. to bi bilo sve od mene .)
11-11-2010, 14:15
Kostolomac
@Wizard, m4dsk33lZ
svaka vam čast što vam se uopće da konstruktivno raspravljat s ovim tipom :)
11-11-2010, 19:50
Shadow031
Decki jel primaju u algoritmu preko kartice dda se plati?
11-11-2010, 19:52
sponzorusa
u nas u Splitu imaju ja sve s karticom placam
11-11-2010, 20:45
flander
= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
reci mi jedan dućan koji danas ne prima kartice :D
11-11-2010, 22:09
Shadow031
= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
reci mi jedan dućan koji danas ne prima kartice :D
Hehe istina :D
12-11-2010, 11:02
Aerial
Da se vratimo na konkretnu temu, novi raid markeri su supač :D
12-11-2010, 11:54
flander
GO GO POWER RANGERS !! :D
12-11-2010, 20:38
flander
edit :D
rekoh idem ja malo vidit svoj dobri stari battlenet acc, rekoh da provjerim dal dela, da nije hackan kad ono
= Citat =:
Enjoy your free game time!
You have added 7 days of free game time to
sa guštom sam ih aktiviral :D
13-11-2010, 03:32
m4dsk33lZ
"The design for combat resurrection effects has changed a good deal for Cataclysm, and we want to make sure players are clear on how spells like Rebirth and Create Soulstone now function. Rebirth has a 10-minute cooldown and Create Soulstone has a 15-minute cooldown. On raid boss encounters, you can only use one of these combat resurrection spells (so one Rebirth or one Soulstone) per attempt for 10-player raids. For 25-player raids you can use three forms of combat resurrection per raid boss attempt (so three of any combination of Rebirth and Soulstone). The count is incremented as soon as a player accepts a resurrection, so one can always choose not to accept if he or she wants someone else to get the resurrection instead. There is no equivalent of the Sated debuff (which tracks Bloodlust/Heroism usage), but you will get an error message if you try to resurrect too many players, and we might add tracking to our raid interface if there is demand for it. Outside of raid content, you can use as many battle resurrections as you have available."
Jel tih 7 dana besplatno ima neki rok trajanja? Ili ja mogu pričekat još neznam mjesec dana pa ih onda aktivirat?
13-11-2010, 13:02
flander
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Jel tih 7 dana besplatno ima neki rok trajanja? Ili ja mogu pričekat još neznam mjesec dana pa ih onda aktivirat?
imaš ih dok ih ne potrošiš
14-11-2010, 12:56
Zv0nZ1
meni u mailu je navedeno da ih do 1.12. mogu aktivirati. :)
14-11-2010, 13:30
Kostolomac
Majku im mećavsku, bome ja nisam nikad dobio tih tjedan dana igre :-x
14-11-2010, 15:20
flander
ćital sam da je to kao dodjeljeno onim akauntovima koji su bili duže vrijeme neaktivni, najviše starijim akauntovima, doduše igram WoW od samog izlaska...a sad sam bio 2 mjeseca neaktivan...
14-11-2010, 15:24
Kostolomac
Bio sam po 6 mjeseci neaktivan pa opet ništa. Ma inače nemam sa tim stvarima sreće.
During the Story & Lore panel of BlizzCon 2009 an artwork of Cairne and Thrall rescuing babies is shown, Chris Metzen described it as: "so bad ass".[1]
Shocked at the rumors that the new Warchief slaughtered innocent druids, Cairne challenges Garrosh Hellscream to an honorable duel in the arena of Orgrimmar. Magatha, unknown to Garrosh, masks the poisoning of Gorehowl as a ritual blessing. During the course of the fight his ancient Bloodhoof Runespear is shattered by Gorehowl, allowing a shallow grazing of the chest which causes Cairne to falter in paralysis, as he dies from the poison he realizes the betrayal, his final thought as a final attack from Gorehowl splits Cairne's chest And so, I, who have lived my whole life with honor, die betrayed, he dies before he hits the ground. His body is taken to Thunder Bluff, and after the uprising of the Grimtotem and retaking of Thunder Bluff by his son, Baine, Cairne's remains are placed upon a pyre along with the shattered debris of his Runespear. Thrall returns to mourn him, he weeps for the loss of a future lifetime of his friendship, his kindness, wisdom, and humor. Thrall speaks to the wind, hoping that Cairne's spirit hears him, to tell him that Cairne was always the heart of the Horde, he and the Tauren, their true spiritual center, of forgiveness, compassion, and guidance. Thrall places his hand reverently on Cairne's now peaceful brow, to say a final goodbye to his old friend, and took with him the smallest piece of Cairne's Runespear to forever remember him and be in touch with his heart, engraved on this was a small rune, this single rune's meaning did not escape Thrall, healing. http://images4.wikia.nocookie.net/__...6px-Cairne.JPG
jest da malo zaostajem sa loreom u Cati ali kad sam ovo pročital srce mi se para :(
Ish-ne-alo por-ah
Garosh jedi govna :(
15-11-2010, 18:20
m4dsk33lZ
= Citat =:
Izvorno postao flander
Garosh jedi govna :(
pa nije garosh kriv. ova ga je trovala, i zato je umro.
15-11-2010, 18:36
flander
pa dobro, al opet on je zamahnuo :P :D
al šteta, Cairne je baš cool 8)
15-11-2010, 21:15
Aerial
Dosta je bilo "neshvaćene i nevine horde" s kvazi-dobrim likovima.
Dajte nam divljake i poremećene ubojice kakvi su bili prije 15 godina.
Garrosh ide u dobrom smijeru :D
15-11-2010, 21:54
Gu$ht3r
Garrosh vs Wrynn jao jao
15-11-2010, 22:11
FaTaL_mRkvA
LOL, upravo sam našo u starim mailovima beta cataclysm invitation :toilet: .
A dok su drugi igrali betu ja sam slinio :toilet:
15-11-2010, 23:03
flander
ti si svjestan da pozivnicu dobiš samo na battlenet acc ?
15-11-2010, 23:12
FaTaL_mRkvA
Ak sam dobro shvatio na što ciljaš, onda je vjerojatno ta poruka bila neki spam nisam baš pažljivo čitao.
Uvijek me zajebu s tim.
16-11-2010, 00:22
solo
Novi chapter u pre cata eventu je došao, također i novi patch možda izlazi ovaj tjedan.
Ak sam dobro shvatio na što ciljaš, onda je vjerojatno ta poruka bila neki spam nisam baš pažljivo čitao.
Uvijek me zajebu s tim.
pozivnica ti MOŽE i samo MOŽE doc na battle net :D
sve ostalo je spam
16-11-2010, 00:42
Rang€r
da tak i ja dobivam mejlove od blizzarda da si trebam resetirat password i slične fore, onda me pošalje na neki fake battle.net di bi trebo upisat username i pass
16-11-2010, 10:13
Wizard
Posalje ti blizz mail ako si u beti, al ako nema pozivnice na battlenetu to je sve laz
16-11-2010, 20:54
Devil Dog
Ubaci ti keyloggera ako samo i klikneš na link jel da? Meni su dok sam igrao redovito slali /w i putem maila linkove i slične pizdarije.
16-11-2010, 20:59
Shadow031
Malo da se javim opet hehe :P 58 gnom warr :P :)
17-11-2010, 00:48
flander
evo pocele su invazije na gradove :D
fora, onak masovni raidovi elementala na Orig i TB, i kad se to očisti onda možete u instance koji dropaju dobar loot :D