Zašto bi ljudi kupovali Fraps da ima :P
Printable View
Zašto bi ljudi kupovali Fraps da ima :P
Molim?= Citat =:
Izvorno postao mronki
Što nije jasno u mojoj izjavi? :o
Nema smisla rečenica..
"Zašto bi ljudi kupovali Fraps da ima"
Zašto bi ljudi kupovali Fraps da ima besplatan program koji ne usporava igru i snima kako treba :)
Ahaaaam, ali, Fraps zaista skine oko 10ak FPSa : D
nemojte se ljutit al meni je od svih mmorpg igara najbolja metin2,i nju san najduze igra iako je grafika smece i igra je puna rumunja koji nemaju veze s vezon i svakih 5 min neko te pma sa ro? , al ipak nijedna igra nema onaj battle system da koljes vise mobova odjednom i da mozes tuc sa mounta......
A taj komentar ima kakve veze sa temom u kojoj smo?...
nikakve,al tamo se niko ne javlja a znan da si ti igra...
Pa onda mu šalji pp.
anyway ima li jos koji mmo sa onakvim battle sustavom ko u metinu, ovo je pitanje za sve, i pitam na ovoj temi jer su oe najbolji mmorpg gejmeri :P
Prestani postat u krivi topic. LINK
Pozdrav ljudi :).
Nakon duze pauze od bilo kakvih MMORPG-ova, iako i nemam neku zavidnu historiju sto se tice istih, odlucio sam da skinem ovo cudo. Ako neko ima kakvih savjeta, prijedloga ili je voljan pomoci, bio bih zahvalan :).
Inace, nisam upoznat ni sa trenutnim stanjem sto se nerfanja tice. Od klasa su mi privlacne Healer (Melee, sexy mi je :$), Psionicist ili cak Paladin, tacnije Reaver. Da bjezim od toga, ili da napravim jednu od ovih? Svaki savjet mi je zlata vrijedan :D
Dobar nick ;)
Ovisi šta voliš igrat. :P
Evo zasad mi je healer ok, citao sam ogorcene komentare da su ljudi koji igraju melee healere retardi, fegeti, bla bla bla...al' zaboli me :D.
Na Isa serveru sam, Arisen Heretic zvani Munchies, ako me sretnete slucajno, izljub'te ^^.
Ako mi ne bude mrsko, provjericu malo jos neku klasu kasnije...mada mislim da ce mi ovo biti main :$
BTW, nisam siguran kome je mronki uputio ono za nick...stoga necu nista odgovorit' da se ne isfuram :D.
Toxic je najjači balkanski guild u igri bar je bio dok sam ja igro.
@Toxic; tebi, jerbo se njihov gild zove Toxic.
Imaš balkanski gild i na jednoj i na drugoj strani na ISA serveru (ako se dobro sjećam).
oK ekipa, kako i na jednoj tako i na drugoj strani.
Toxic je sad 3. najjača gilda na ISA serveru iza Monster Inc. (Empire) i Astral Ridersa (League) i više nije balkanska gilda nego multinacionalna.
Na League strani ima "čista" balkanaska gilda Šašava Družina... super ekipa, svako malo im svratim na Mumble server, ali nisu među top gildama.
Naletio sam negdje na tu informaciju, u ovoj temi najvjerovatnije, cak sam i pretpostavio da je to...al' et', zahvaljujem :).
Za guild cu vidjeti kad se malo "udomacim", da ne skacem iz guilda u guild k'o debil :$.
Čuo sam da su Holly Charms besplatni u gPotato shop-u, dakle, no more cursed items : D
Vjerojatno budem skinuo i opet zaigrao.
Istina, ali najbolje je to sto su najavili da za koji tjedan dolazi novi patch u kojemu dobivamo lv47, nove skillove i puno puno toga :D
Ili su mogli, pa ne znam, izbaciti cursed items feature kad su ga već u potpunosti poništili ovim? :)= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Ma je, ali to ti vrijedi do sljedečeg velikog patcha kada će pop navodno imati time limit (ili kak se več to zove) ko i ostale cash shop iteme:)
@Zica op op napokon i taj patch... nešto sam zapostavio igru u zadnje vrijeme tako da nisam niti skužio :P
Mronki sto te nema na raidovima...fali nam ljudi xD
Kako fali? Šta nije da sad Toxic ima 2 full raida?
Što se mene tiče ja se malo odmaram od igranja mmorpgova :P vjerojatno se vračam za tjedan ili nešto:)
btw. nešto web stranica kenja, kad se prijavim kao mronki piše mi da sam non- member i ne mogu ništa vidjeti :(
Ma ima nas al to su retardi koji samo smetaju...trebaju nam pro igraci :)
A to za forum vidi s alorom ili zoldarom xD
Vidim da je tema ozivjela :D.
Inace, Munchies je sada lvl 27, ide fino zasad. Pogotovo mi se svidja ovo sa besplatnim pop-ovima, PvP je mnogo zabavniji sada :).
Eto, ako naletite, mahnite :). Ako vam ne bude kakav problem, napisite ime lik(ov)a :).
Kakvo je stanje sa incense (ima kakav daily quest da se dobije incense) i sa curse sranjem? Na isi sam, midgeta igram jer ne znam di ima netko xD
Ima daily quest, dobije se incense i 2x xp, cg scroll. Phylacteries of Passage su besplatne i osiguran si cim kupis prvih nekoliko hiljada :D
Ok, ima netko da želi pomoć s vremena na vrijeme? Neda mi se stvarno igrat solo xD
Budem i ja započeo..igraš ispočetka il si nastavio s onim skaut miđetima?
Nema scouta, nisu ga vratili nakon rage momenta xD
Sad sam na psy midgetu :p
Igra skinuta, rdy to play.
Budem nam sredio TS kroz koji dan.
Koji server, strana? 0.0
Vidi to sa ostalima pa javi :p
Aj ako budete na ISA, Liga, upalit ću svog melee Hilera ponekad. Ako je još uvijek živ x)
I eto me opet u Šašavoj Družini xD
Baš sam pogledao jučer i nisam u gildi : D
..nemam pojma na kojem serveru igramo/ćemo igrati.
Daj taj ts uposli pa da se dogovorimo za stranu i server.
To moliš il zahtijevaš?
..pazi što ćeš odgovoriti.