ide tko sad na skunk anasis?
Printable View
ide tko sad na skunk anasis?
Ono, smrade.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
bude bilo sta forumasa u Rijeci na Harteri da se zarakijamo? :)
majica Hartera 3 spremna :D
ali za nog za pol sata, vjerojatno niš od hartere za mene :(
Ja sam mislio na Harteru ali vjerovatno neću! Jedino ako dobijem iljadu kuna u narednih 3-4 dana!
evo sam bio na rosetti al mi je bilo tak vruće i dosadno da sam otišao doma prije rosette. :D
Hahahahah :D
Kakav je bio Emphasis? Nadam se da nisi tbog njih doma otišel :D
ma nisam ok su oni bili al je bilo n e i z d r ž i v o vruće :D
večeras opet medika
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...66_2101043.jpg
malo ženske hardkor deračine. valjda neću zaspat usred koncerta ko jučer. :D
:gitara:
Oće netko ići na ovaj Louder than Life u nedjelju?
Kupite mi majicu na Karmu, XXL veličina.
Ja idem. Kupim ti za 100 bureki ;(
Dam ti 2 tepsije bureka!
Louder than a Fife, anti-folk festival.
Dolazim, s bradtom.
ja još nisam zicer dal bum išel
ide ko na terraneo u šibenik?
Uf, ja bi tak htel ići, al pare i to :'((((((((((((((((((((((((((((((((
Ma ja idem obavezno, doduše samo jedan dan (10.8. kad bude Mogwai) jer me samo oni zanimaju :D
Ja bi njih i Woven Handa čeknuo ;(
ja sam tam.
najviše se radujem gledanju woven handa drugi put ovo drugo sve mi je onako ne zanimljivo baš previše lol. al biće sva ekipa dole pa će fino druženje nabacit.
Uopa, pa ja dobim još stipendiju za ovaj mjesec! Možda odpelam ženu na Woven, ak nabavim neki jeftiniji prevoz! Jejej.
E Sexy si mi kupil majicu?
Karma to Burn razvalila sve živo i mrtvo na Louder then Lifeu. Nevjerojatno je koliko bolje zvuče uživo nego na albumima, nisam se već dugo ovak razbacao, jedva se krećem danas. Čak sam si i majicu kupio makar mi nije bilo u planu, ali koštale su iznenađujuće jeftinih 70 kn.
Ostali bendovi su isto bili vrlo solidni, The Egocentrics meni drugi najbolji bend večeri, vrhunsko psihodelično stoner jammanje.
@Maloki: Nisam.. Soz, jedva imao za patch koji mi ide na pederušu. Pive su preskupe... :((((((((((((((
Karma To Burn - kakva rednek rasturačina! Makar sam bio umoran ko pas već---
The Egocentrics - bili su mi presavršeni, naj dio koncerta
Essence - neću komentirati, nisu mi pasali nikak u ovaj konc
Umor- koliko god da su mi dobri - dosadni su bili
Killed a Fox - ok, neloše
She Loves Pablo - zabavno, energično i glasno
Sve u svemu - bilo mi je dobro i prešel sam ispit ujutro i idem spat! JEJEA.
@Duke: Mogao si se javiti ;(
Dosao s Exita. Frendica u NS nekim sivim putevima nabavila dve karte pa mi onako ispala shema u zadnji cas.
Jebote zivot, ovo je treci put da sam bio na Exitu ali ne sjecam se nikad da je bilo ovako jebeno pakleno vruce.
20:00 navece i imam osjecaj da trava bukvalno gori. Kako god, zao mi je sto nisam stigao ranije zbog Arcade Firea i Editorsa, Jamiroquai je u subotu bio onak srednja zalost, ni tam ni vam al zato je juce jebeno rulalo :'(
Portishead pa Grinderman nakon tog, isuse boze. E da, opet sam uspio izgubit telefon nekako :/ al sam ga nasao ovaj put (ostao mi u BG)
Zao mi kaj se nisam uspio naci s Deadwalkerom i morticianom, hebalo me kaj nemam telefona a i fb poceo nesto bugati kad ne treba (netko mi posalje poruku, notifikacija je tu a inbox prazan FFFUUUU).
Uglavnom bilo je vgg s obzirom da sam se prelose organizirao. Salvija bila jeftinija ove godine btw
ma nisam ni znao da ću ići s obzirom da mi se nije dalo ić solo, i s javnim prijevozom, al je frend uletio u zadnji čas s prijevozom i kartama :D A da smo se vidili zapravo sumnjam da bi stigli popričat, jer sam ja cijeli festival proveo čagajući ispred stagea, baš sam se odlično ispucao, na Karmi su ljudi bježali od mene XD= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
oće neko na neurosis+amenra+ufomammut 19. 7. imamo mjesto u autu lol
karta 220kn plus 100tinjak kuna za prevoz
Jelda da Grinderman rula?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ane, cetiri hoboa s instrumentima jebu sve zivo
mogao si napisat na forumu da ides :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Arcade Fire su bili predobri,Editorsi onako,ali mi je Portishead bio najbolji.
Zelim odgajat njenu djecu
[quote=Duke of Earl]ma nisam ni znao da ću ići s obzirom da mi se nije dalo ić solo, i s javnim prijevozom, al je frend uletio u zadnji čas s prijevozom i kartama :D A da smo se vidili zapravo sumnjam da bi stigli popričat, jer sam ja cijeli festival proveo čagajući ispred stagea, baš sam se odlično ispucao, na Karmi su ljudi bježali od mene XD[/quote:1tilpx9x]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":1tilpx9x
Ti si onaj znojni goli, a? :D
hehe, bio sam baš do tih likova, ali u majci, meni nije neka fora skinut se gol i znojit po drugim ljudima :D= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
[quote=Duke of Earl]ma nisam ni znao da ću ići s obzirom da mi se nije dalo ić solo, i s javnim prijevozom, al je frend uletio u zadnji čas s prijevozom i kartama :D A da smo se vidili zapravo sumnjam da bi stigli popričat, jer sam ja cijeli festival proveo čagajući ispred stagea, baš sam se odlično ispucao, na Karmi su ljudi bježali od mene XD[/quote:3cphtu18]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":3cphtu18
Baš je bila rasturačina! Baš sam htio pitat ovo što je Kvothe pitao :D
Inače frend ti dobro čaga xD
Radi Arcade Firea ti nema šta biti žao (al radi mene već! :)), dosada isusova.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Na Jamiroquaiu pak bilo pretjerano puno najviše ljudi ikad, pa se pobrali u Jack Daniel`s bar nakon 2,3 pjesme, koje me se i nisu nešt dojmile. Plus čini mi se da mu vokal bio malo sj* na razglasu.
Al zato su Editorsi više neg solidno odprašili.
I tak, Portishead vrh, Grinderman pre pre (bio razvaljen i u prvim redovima), House of Pain, Femi Kuti, Messer Chups, Bad Religion, Pulp...sve odlični nastupi, nema kaj.
Plus Reggae stage, Dance arena, Fusion stage...jedino mi žao šta nisam ništa na Explosivu ulovio, prvenstveno Neguru Bunget i Kreator!
Inače, vrhunska lokacija, organizacija festivala, grad, cijene hrane/cuge/duhanskih proizvoda, taxi (iznenađujuće ih je mnogo i jako jeftini, tipa: troje ljudi na 5 km vožnje=cca 15 kn, lol).
Ak budu prilike i druge godine, definitivno se ide!
Meni je Arcade Fire na InMusicu bio čist ok, bila je ugodna atmosfera.
Ali moram priznat da kad sam ih pokušao par puta doma slušat nisu mi pasali, nekako dosadno i isprazno.
a vecinu bendova sam prije inmusica malo slusao na youtubeu i nije mi se svidjelo, i onda live je puno bolja svirka i svidi mi se
Anyhow, da li netko dolazi na Opcu Opasnost u petak u Sikirevcima? :D
jučer na poguesima bilo zakon... shane je totalni kralj... dva puta su izlazili na bis, zadnje dvije pjesme su se on i još jedan udarali pladnjom po glavi, a na kraju je taj drugi lik razvalio gitaru... :))
brkovi 20.8 u puli.
jel neko ide?
ja kontam da bi mogo, pa prespavam kod rodice, jedino me jebe bus, tj. gledam ovaj croatia bus il koji kurac vec, imaju liniju zagreb-rovinj-zagreb i tamo je i pula, al nigdje cjenika ni nista. i ne znam dal vrijedi ovaj popust od 40% na povratnu kartu.