Darker Than BlackSima mnogo kewl opener ...
Printable View
Darker Than BlackSima mnogo kewl opener ...
Pogledao sam prvu epizodu Sengoku Basara... sviđa mi se, jako podsjeća na Warriors Orochi. Od radnje nisam skoro ništa razumio ali su zato borbe zakon :pray: .
Btw... u Eden of the East, IX je zapravo onaj mobitel, ili?
Mislim da je IX redni broj tog lika, budući da i onaj policajac ima isti mobitel sa drugačijim brojem.
E da, i novi Fullmetal Alchemist ima dobar OP, samo zbog dobrog glasa: MM2nP-7tgEQS, a i ovo izdanje je odlično.
Policajac je broj IV. mislim.
I izgleda da je IX. sam naručio brisanje memorije,hmmm...
Omg koji predivan anime, odlicno nacrtano i sareno, sci fi sport mecha :D
Do sad izasle 3 epizode...mislim da je anime fakat ok za pogledat, malo tournamenta, kvazi kosarke i sporta, ako vam se da take a look ;)= Citat =:
Basquash!
http://i160.photobucket.com/albums/t...or_catsuka.jpg
Genres:Sscience fiction, tournament
Themes:Sbasketball, mecha
Plot Summary:SOn the planet Earthdash, its inhabitants gaze on its moon and the technologically advanced lunar city of Mooneyes with awe. Dan JD, a boy living in Rollingtown on Earthdash’s surface, gets caught up in Bigfoot Basketball — a fast-paced sport played with giant Bigfoot robots.
Episodes:S13
Vintage:S2009-04-02
Pogledao Shangri - La i Saki. Kod Shangri - La me smeta upravo ono što je Arby nabrojio, no nastavit ću ga gledati zbog meni zanimljivog settinga. Što se tiče Saki... neznam dali ću ga nastavit gledati pošto sam još pod dojmom "wtf sam to upravo pogledao?" Vjerujem da je igra zanimljiva no treba ju razumijeti da bi se polovila radnja u anime-u.
Basquash ću zaobići jer ne volim posebno sportske anime, a mecha + košarka me ne interesira nešto posebno, na žalost.
Ali to na stranu, otkrio sam da su ekranizirali Valkyria ChroniclesStako da ću to definitivno pratiti. Zašto? Jer je to WWII meets anime (dakle, malo nemogućeg ubačeno u sve to) o fiktivnom sukobu između 2 carstva... i jer ima tanđare. Zbog te dvije stvari pratim. Isto tako, ima ovaj neki Hatsukoi LimitedSkoji je (opet) slice-of-life koji prati veću skupinu djevojaka i eventualno neke druge likove. Pogledao sam nešto malo i dobro je, smijao sam se dosta (druga epizoda navodno razvaljuje).
Obadvoje dobro zvuče tako da ću i to vjerojatno pratit^^. Inače... upravo pogledao 18 epizodu X-a, još samo 6 komada ostalo, a onda se bacam na čitanje mange... koja još nije dovršena :(
Ja sam pak odlucio pogledat do kraja Wangan Midnight, ove nove ongoing anime cu pratit kako ce dolazit, a ima ih fakat puuuuno :thumbs2:
Btw. Hatsukoi Limited...smijalica i pol, ako hocete slice of life i pri tome se dobro nasmijat :rotfl:
OP:
1.Death Note OP1
2Death Note OP2Sstima da je OP1 jedno 30 puta bolji od drugog al svejedno je gg
3Devil May Cry
4Bleach OP1Siz nekog razloga mi je ovaj opening uvijek bio drag
to bi bili vjerovatno top na mojoj listi, sto se ED tice, njih nikad nisam volio
niti jedan
eto...
Btw, što se tiče OP-a i ED-a... Kako mi je epic kada u nekim animeima svakih par epizoda bude drugačiji engleski prijevod, a ista pjesma. :rotfl: :(
Izašle su 3. epizode Shangri-La i Sengoku Basara :)
K-ON i Higurashi No Eden?
Vidim da se nešto spominje Sonic zadnjih stranica... U čemu je problem? :P
4. epizoda K-ona i 3. Higurashi No Eden izlaze u petak... makar za Higurashi No Eden nisam 100% siguran.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Predator želi da mu objasniš radnju u Strawberry panic :P= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Sonic,tko te bano?
Čiko Weky?
No need anymore. :P= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Breaking news - izašao i subban TTG-L film: Tengen Toppa Gurren-Lagann: Guren-Hen. :)
:shock: :shock: cimas me :o hoho fino fino, anime je ono, prebrutalan...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dosao K-On! & Eden of the East...
Prestigao si me :D
:oops: 8)
Da, ali još nema nigdje subbed verzija. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa neznam, ja sam je pogledao vec, subbanu. Btw Eden of the East je predobar, 3.epizodu pogledao sad, prica se sve vise i vise razvija, prestrasno nes.
Moze li neki storyline....ako je brutalan....mozda mi se i svidi= Citat =:
Izvorno postao Aral
Film ti je u biti kraća verzija 1. sezone anime-a tako da nije baš obavezan premda traje skoro 2 sata, ali anime definitivnoSpogledaj. Mislim da nema više badass anime-a od ovoga, baš čisto jer je izravan badass i ne skriva to (Kamina FTW!).
Inače, izašli su nove K-on i Higashi no Eden epizode.
Upravo sam dovršio gledanje X-a. Stvarno odličan anime, likovi su jako životopisni te se nemože zapravo reći tko je dobar a tko loš... svaka osoba ima svoje motive koji ju tjeraju dalje. Ima svega pomalo... lijepo ispričana i zanimljiva radnja, poneki komični trenutak, prilično akcijskih trenutaka od kojih zastaje dah i jako puno drame. Anime je grafički oku ugodan a soundtrack savršen... odlična instrumentalna glazba koja vrlo dobro dočarava događaje te se točno može osjetit kako se trenutno osjeća određena osoba :pray: . Osim svega nabrojanog lijepo je vidjeti neke likove iz prijašnjih Clampovih uradaka koji imaju ulogu i u ovom animeu.
Sve u svemu... definitivna preporuka :thumbs2:
Idem gledat K-on da se malo oraspoložim, još sam uvijek pod utjecajem X-a :D
Evo jucer malo razmisljao o OP i ED, pa da stavim koji...
Znaci, od Gundam 00, najbolji OP i ED unazad godinu dvije, kao i anime uostalom:
OP:
1.SIz prve sezone, druga polovica: WAjly_Zf ... E8&index=3S---> Artist & Music: The Brilliant Green - "Ash Like Snow" P.S.SAvailable in HD
2.SIz druge sezone, druga polovica, ovo mi je fav: xOmCc-qPZQAS---> Artist & Music: Stereopony - "Namida no Mukou" P.S.SAvailable in HD. Ova nema prijevoda al ga imate pod stavkom 3!
3.SOvo je ista ta, samo druga verzija, obavezno pogledat da cujete glas ^^ : TS4BCangOxISP.S.SAvailable in HD
ED:
1.SIz prve sezone, druga polovica: 8KVzl1G5 ... re=relatedS---> Artist & Music: Stephanie - "Friends"
2.SIz druge sezone, druga polovica, ovo mi je definitivno best of: q2ETbAXp ... L&index=11S---> Artist & Music: Yuna Itou - "Trust You" P.S.SAvailable in HD. Ovo na pocetku je Anew Returener.
A evo i onog lika koji je uglazbio skoro svaki anime na violini, lik je luuuud: oVJ3xmr7Atg
I malo filmica jos:
VgIk2ivQQmAS- Seraphim Trial Field Activated, epska pjesma i scena --->Available in HD
T3_aLN8w ... re=relatedS- Zadnji Cherudimov fight, bolesni potez ---> Available in HD
emts9Ow- ... L&index=31S---> Setsuin Trans-Am burst, totalno epic! ---> Available in HQ
xE5PcuRM ... re=relatedS- Final Fight ---> Available in HD, mislim da je ovo blaga edit verzija.
Pogledao 4. epizodu K-On!, i sve što mogu reći je da sa svakom epizodom sve više awesome. S obzirom da ću ispaliti na živce u isčekivanju slijedeće epizode, počeo sam čitati mangu.
Btw, jesam li u pravu ako kažem da se Mio pomalo zateskala u Yui?
Uf, ja necu citat mangu, radje cu ovak cekat :D Odlicna je serija, nema sta. Inace, danas izlazi Hatsukoi Limited, 3. epizoda ^^
When you go to the doctor... you'll find barnacles growing on your knee :rotfl: :pray: .
Darn... sad se nemogu strpjet do sljedeće epizode :D .
@predator- nisam siguran ali mislim da možda malo je.
- Hand over the film.
- <choking> It's a digital camera.. </choking>
:)
Inače, još jedan zanimljivi i slični anime je Kannagi: Crazy Shrine MaidensStako da možete i na to baciti pogled ako imate vremena, zajedno sa Manabi StraightSako naginjete na pedo stranu (više zbog dizajna likova). Inače, Eden je bio dobar... epizoda možda nešto smirenija i lakša od prethodne dvije, ali radnja se dodatno zakomplicirala i otkrivamo još novih stvari. Biće zanimljivo.
Jesu li ta dva ongoing animei ili dovršeni ?
4. epizoda K-ona je bila puna wina.
Moe, moe - KYON! :)
Ova dva su kompletna, sa tim da će Kannagi sada dobiti kao neku specijalnu 14. epizodu.= Citat =:
Izvorno postao Raz1
Upravo sam pročitao prve dvije epizode K- On! mange... Krenuo sam od početka, iako je priča potpuno jednaka onoj u animeu, glupo mi je sad čitati od četvrte epizode...
Nego, jednu stvar ne shvaćam... Stvarno sam zahvalan na trudu likovima koji sve to skeniraju i prevedu na engleski, ali zašto pobogu mora prvih desetak stranica biti u boji, pa zatim ide 5- 6 crno- bijelih, pa još dvije u boji, pa opet par crno- bijelih... Što, ponestane im boje u skeneru? http://www.imagesforme.com/out.php/i464489_wildy.gif
Inače, kad ste se već svi uhvatili quoteanja:
Ricchan: -This is... The smallest one? 0.0
Erm... Budi sretan što si našao mangu u boji, isse, to još nisam vidio.
A i to što kažeš...
Btw, bi li mi ti, kao stučnjak u tom području, mogao odgovoriti na ovo pitanje... :P
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
*oči mu zasjaju*
DA BAR, E.