Sad sam odpeljao brother martina u wenjon priory i tamo mi onaj djed kaze da nije sigurno nego da ga otpeljem u cloud ruler temple...gdje je cloud ruler temple :rotfl:
Printable View
Sad sam odpeljao brother martina u wenjon priory i tamo mi onaj djed kaze da nije sigurno nego da ga otpeljem u cloud ruler temple...gdje je cloud ruler temple :rotfl:
Iznad Brume= Citat =:
Izvorno postao Black_brothers
Iznad koje burme.....na kompasu nemam nikakve strelice di bi me vodilo pa nemogu znat napamet...jeste li imali vi problema s ovim zadatkom
ne, jer je zadatak malo reći debilan, uključi quest u inventory-u, ako opet nevidis odi do Brume (nas, to ti je grada na sjeveru) i vidit ces cestu u brda a i na karti vidis mrlju, e to ti je Cloudruler Temple
meni se odmah vidjela ikonica od cloud ruler templea i mogo sam tamo ici sa fast travel.
jel mi neko moze objasniti kaj je to umbra i di se moze nac???
Umbra ti je ime najjačeg mača u igri, trenutno ga nosi ženska koja se isto zove Umbra, nalazi se u Vindaselu, ako si malo veci level slobodno mos otic po njeg, sam pazi to ti je dio questa za Clavicus Vile' Shrine i on ce te tražit mac u tom questu, nemoj mu dat i to je sve
a kod kojeg grada je Vindasel i na koju stranu svijeta je od tog grada u čijoj se blizini nalazi?? ja sam 20 lvl= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
= Citat =:
The shrine is located in The West Weald, a bit off the east of The Gold Road as it travels south, near Lake Rumare. It is located between Fort Virtue and the Ayleid ruin, Ceyatatar. At the shrine, talk to Ma'Raska, a Khajiit. He will tell you that you need to make an offering of 500 gold to speak with the daedra.
ubio sam umbru i dobio mac ali uopce nije najjaci u igri ,sta , ima samo napad 10,imam sword sa 16 napadom i nekim effectom vise se ne sjecam kojim
btw ko ima jednoroga? nikako ga ne mogu uhvatit
Osnovne karakteristike mača= Citat =:
Izvorno postao ColdBlood
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Umbra_%28sword%29
A kad imaš long blade skill na 100,Umbra ima damage 33 i to je najviše u igri. Provjereno.
Za jednoroga potraži na istoj stranici daedric questove pa ćeš nać
umbra je najjači mač u igri u tome nema dvojbe!= Citat =:
Izvorno postao ColdBlood
kad hvataš jednoroga nesmiješ doći blizu njega s izvučenim oružjem.
imaš gore u temi FAQ nešto o tome
Ako igrate s OOO-om onda Umbra nije najjači mač, ali taj 1. u pitanju je malo zaheban za naći i još teži za "poboljšati". :wink:
Taj prvi rastura :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
novi patch je vani, donosi po meni nedovoljan broj bug fixeva
link http://files.filefront.com/Oblivion+Pat ... einfo.html= Citat =:
New Features
10 new Xbox 360 Achievements for Shivering Isles
Bug Fixes
Improved LOD visual quality for landscape.
Optimizations to file loading system.
Taking items from dead owned creatures is no longer a crime.
Fixed issue where lock/unlocked states on doors would occasionally be stored incorrectly in a save game.
NPCs no longer pop into view after player cancels out from the Wait menu.
Fixed memory leak with sitting in a chair multiple times.
The reflection from the environment map in windows now displays properly.
Fixed an issue where player is still in combat even though the creature is no longer present.
Player can no longer fast travel when paralyzed.
Fixed infinite dialogue loop when arrested by guards who have high disposition to you.
Fixed issue where guards would not properly report crime if they were pickpocketed.
Summoned creatures properly fade away when they are created from a leveled list.
Fixed issue where stolen items would lose their stolen status if the player character was female.
Fixed crash that would occur with NPCs loading in with arrows.
Pickup sound effects no longer play during the loading screen.
If you attack a creature owned by you, crime is no longer reported.
Fixed issue with LOD not loading in properly when entering/exiting worldspaces.
Fixed infinite soul gems exploit by dropping and picking up stacked soul gems.
Fixed a crash with summoning a creature and immediately exiting the cell.
Fixed a crash with stealing an object, exiting and immediately
re-entering an interior.
Fixed issue where an NPC would occasionally not perform the proper idle animation.
Fixed an occasional crash when a creature loses detection on the player.
Fixed an occasional crash with NPCs who were not loaded going into combat.
Quest Fixes
In Light the Dragonfires, fixed issue where improper journal would appear if you closed an Oblivion gate.
In Till Death do They Part, fixed an issue where Melisande would not properly give you Cure Vampirism potion.
Many thanks. ;) Dobro da su ga konačno izdali.
Evo ja krenuo to igrat pa da malo vidim,dobro pa mogu igrat,jedino malo šteka kad je veče borba,al igra je super što se tiče grafike
Evo idem ja igrati Oblivion izpočetka s novim likom.
= Citat =:
Izvorno postao Thrall
o tome ja razmisljam
oblivion je super
ovo je pitanje u vezi shivering islesa.jel se moze kako prec iz manie e dementiu a da se ne prede glavni quest ili bilo kako?
Iz Manie eSDementiu?! Što znači to e?!
Ako misliš iz Manije u Dementiju, onda da. Samo oni u New Sheoth i izađi kroz drugi kraj. Možda možeš već na početku ići iz jednog u drugi.
ok hvala skuzio sam al pa ja sam usao i sve su iste lokacije
OBLIVION :pray: :pray:
OBLIVION GAME OF THE YEAR ANNOUNCED
to znači da neće bit više ekspanzija, plungina ni patcheva
priznajem očekivao sam barem još jednu expanziju
ja ne :P= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
bolje je fallout 3 pa onda novi TES
trenutno morrowind igram,. :P
To znači da nećemo dobiti ni onaj Fort :cry:= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Tooooooooooooooooooo!!!!!!!!1111
Dopizdio mi vise ovaj krep s kojim su nas šopali
NOVI TES je na pomoluuuuuuu
woooooohooo!!!!!
:friends:
*Nedo im Bog da useru ko sa Oblivionom
Dakle, to vam znači da je novi TES u izradi 8)
sudeći po oblivionu rad na novom tesu je počeo odmah nakon izdavanja obliviona
no mislim da ćemo se načekat jer ipak sad su zauzeti falloutom 3
makar moro cekat 10 godina, al nek mi daju nesto sto cu igrat 3-4 puta zaredom