pa pogledaj si replayeve od novijih world-wide turnira... :wink: btw. napravis necro i onda guinsoo. necro je bas ono sto ti treba, hp i dmg (int). i jos napravi onu malu gamad sto burna manu....
Printable View
pa pogledaj si replayeve od novijih world-wide turnira... :wink: btw. napravis necro i onda guinsoo. necro je bas ono sto ti treba, hp i dmg (int). i jos napravi onu malu gamad sto burna manu....
Ma lol, negledam ja replayeve nemam volje za to, ucim kroz igru :P To ti citas guidove od onog Masnog sa cro dote? XD Guinsoo mu je puno vazniji od necra. Ajd nije mu tako los necro, ali da je bolji od guinsa nebi rekao >.>= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
daj omG... taj "decko" (ages so...) je malo prenabrijan...
necro je dobra stvar, probaj i onda prokomentiraj... :wink:
thx.
sile-u se primarno radi guinso jer stim postaje dps i disabler a necro se mozda radi kasnije kao team item jer daje speed i moze burnat manu itd...al uglavnom glavni item je bio i biti ce guinso xD
kako god... ali probajte jednom... necro ofna...
= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:
STotalno se slazem, konacno neko pametan :P= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
neman bas obicaj radit necro, osim ako ne igram protiv rikia, stabla, gondara..
po meni je guinsoo ipak primaran, pogotovo kad igras protiv konja recimo, ispeglas ga do besvjesti
ocam necrolyte maajka, uzmes mu samo boots of travel i ti si tito
zlaja uklapas se vidim :D
samo bot?= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
ja mu iden prvo na guinsoo, a tek onda bot
[quote=Hamti Damti]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":29bgbjta
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:[/quote:29bgbjta]
1. Nisam igrao s venomancerom
2. Razvalio sam ti bazu temeljito, ti mi nisi ni prodro unutra
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)
[quote=Zorg_The_Borg][quote="Hamti Damti":7frmjpsy]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":7frmjpsy
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:[/quote:7frmjpsy]
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)[/quote:7frmjpsy]
vau i to jedva.
Os revans? :)
[quote=Hamti Damti][quote="Zorg_The_Borg":ly7kvgd3][quote="Hamti Damti":ly7kvgd3]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":ly7kvgd3
joj ti se ne javljaj 7puta sam te pwnao zadnji put ti mene nijedanput :rotfl:[/quote:ly7kvgd3]
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)[/quote:ly7kvgd3]
vau i to jedva.
Os revans? :)[/quote:ly7kvgd3]
Kako vam može dota biti zabavna 1v1????
@zorg the borg - jesi ti onda početnik kad igraš s "početničkim" herojima?
Ja obratno >.>= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
[quote=Systematic Rewerse]Ja obratno >.>[/quote:1ovpjkav]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":1ovpjkav
me 2
Zašto ja imam osjećaj da ja jedini radim drugčije buildove za heroje??
A shta ti radis necru? SnY? :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
Dota i je zabavna zato sto mozes napraviti vise buildova, ali eto, za većinu heroj ima opceprihvaćani build kojeg se vise manje svi drze.= Citat =:
Izvorno postao Frky
radiance i hot su imba na rotundu, jedan put proba, momce rastura samo je kratak sa manom..= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Po meni, svakom Intu je hot potrebat ako zeli prezivjeti vise od minute u 5vs5 skirmishu na late gameu ^^
y, cim se dodje do latea mora se hot raditi= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
lol?.kao prvo hot se rijetko radi inti jer obicno za hp intu se radi scepter,skadi il bloodstone....= Citat =:
Mislim na necra >.<= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
[quote=Frky][quote=Hamti Damti][quote="Zorg_The_Borg":1fn0qi1c]1. Nisam igrao s venomancerom= Citat =:
Izvorno postao "Hamti Damti":1fn0qi1c
Igrao sam s dwarven sniperom, i on je isto dobar za pocetnike (daleki range, pasivni skillovi)[/quote:1fn0qi1c]
vau i to jedva.
Os revans? :)[/quote:1fn0qi1c]
Kako vam može dota biti zabavna 1v1????
@zorg the borg - jesi ti onda početnik kad igraš s "početničkim" herojima?[/quote:1fn0qi1c]
dota nam uopce ni nije zabavna vec igramo kad nemamo nista drugo za raditi( mi smo warcraftasi ) jer odlicno ubija dosadu, pogotovo kad pwnas nekoga svako malo i nakraju zbog manjka paznje izgubis :-x
ovo u vezi pocetnickih heroja je totalna glupost jer takvi ni ne postoje stoga ga ne slusaj da i ti ne ispadnes smijesan ko on :rotfl:
Početnički heroji su heroji koje uzimaju početnici tako da postoje, kad si vidio nooba sa rotfelom, spektrom,pudgeom ili necim slicnim ^^
Obicno uzimaju Zeusa, snipera, ursu, balanara, razora, gondara i takve
[quote=Systematic Rewerse]Mislim na necra >.<[/quote:2remad7c]ti bi rade napravio hot neko scepter necro LOL?a nako sceptera ako i dalje vidis da ti hp treba ides na skadi....= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Ne sad cu ti ja to redom da se nebi zbunio vise !~~
1.Bot
2.Guinsoo
3.Scepter
4.Skadi
5.HOT
6.BRANCH ~~ (kad napravis branch gg no re)
:P
o srry sjebo se ja malkice onda :P btw mislim da bi branch trebala bit nerfala al ONO PUNO xD= Citat =:
sta i ti bot prvo?= Citat =:
ajde neka probat cemo i to, samo me zanima jel napravis euls's prije ili posli bota