Ok, to što je opadanje udova rezultat pogotka snajperom u glavu sam nekako shvatio, ali da ti opadnu udovi ako te netko pogodi plišanim medvjedićem u trbuh i otpadnu ti ruke to mi ipak neide u glavu
Printable View
Ok, to što je opadanje udova rezultat pogotka snajperom u glavu sam nekako shvatio, ali da ti opadnu udovi ako te netko pogodi plišanim medvjedićem u trbuh i otpadnu ti ruke to mi ipak neide u glavu
Sve otpada zbog Bloody Mess perka, ali nekako uopće ne izgleda fora i smiješno kao u prethodnicima.
Da, onaj zvuk raspadanja mesa i špricanja krvi kada frajera rešetaš Bozarom je bio legendaran. Jedan on najlijepših zvukova gaming industrije :D
Ma meni se gameplay sviđa jedino kaj to nekak trzavo radi na xboxu....valjda gu budu dobro optimalizirali za pc (moš si mislit).
Samo da daju gameplay sa dijalogom isl. stvarima(rpg dio igre).. Ako ga ima????
gledajmo pozitivnu stranu....imati cemo ogrmonu kolekciju modova koji će vjerovatno pomoći da bude to f3....
nocas u pola 1 po nasem vremenu bi trebala bit live demonstracija igre s E3
mozete gleat na gamespotu ili ign
neide mi u glavu koliko glup moras biti da se kreveljis i cerekas kad se od jednog plisanog medvjeda raskomada cijelo lik, pa da mi daju i milijun dolara da se smijem u publici ja bi svejedno od muke se bacio na pod i rasplakao. Stvarno neznam ko je tu glup... betha koja ima takve ideje ili placena publika, ko da su cijeli zivot bili zatvoreni u podrumu i da neznaju da se od plisanog covjek nemoze niti modricu pokupit.
U vezi ovoga kaj velite da kak moze bez ikakvog oklopa primat tonu metka bez da mu helti padaju... ljudi pa to je prezentacija, ak niste skuzili tak je u svakoj prezentaciji, dajte si zamislite ovu scenu: "u fak, opet su me ubili, cek da ponovno to probam... a jebemu opet, cek... pa di u kurac, cekajte jos malo... evo sad cu ga... mars u tri...!" i tak 11 min... nebi nam nist pokazali osim kak Todd nezna igrat.
Ljudi ako ovo betha zajebe, ima jedna mogao bi reci posljednja nada...
ta-da :pray: http://www.interplay.com/S:pray:
Coming soon i fallout u srcu... bit ce nesto :P
ovo s Interplayom stoji ovako vec godinu dana
medek raskomada lika samo ak je u VATSu
inace ak rade demonstraciju igre mogli bi igrat pod normalnim okolnostima ne s citevima da pokazu gameplat ovako igra izgleda kao da je radena za debile
samo ides i pucas i komadas tjela wow
Interplay, moglo bi bit nešto. A to što koriste cheat za prelazak prezentacije je da slučajno ne krepaju pa da im treba sve ispočetka i pa da se ismijavaju igrači demoa.
a cuj... bolje da nekakva nada stoji godinu dana nego nista= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Fallout MMORPG će se 99.9% plaćati mjesečno, ne hvala. :(
demonstracija od pola sata bi trebala pocet u 23.30
ak nekog zanima http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html
Nije nužno da traje pola sata, ali ipak nestrpljivo čekam.
Evo dok čekate ima jedan od najboljih previewa za igru koji čak podiže nadu :D
http://www.gamesradar.com/pc/fallout-3/ ... 1320531089
Ak je istina za ono da nema kilanja ljudi,samo bad guysa,no sexa,childkillinga,nije turn based,više FPS nego RPG,nema nade..
A di si ti čuo da nema "killanja ljudi"? Pročitaj ovo što sam stavio, kužiš lik piše za PC GAMER, nije neki konzolaš kojeg zaboli za RPG.
Pobio je cijelo vražje mjesto iz fore, tek tako.
Ima seksulanih tema, nema seksa kao što ga ni u prethodnicima nije bilo, crni ekran i nakon toga tekstić "oh yeah that was good" nije sex."
A što zaista imaš od ubijanja djece? Meni to ne fali jer kad si prije ubio dijete, svi bi te napali i šta. Ništa. Reload.
Turn based mi ne fali jer ako su pogodili atmosferu,questove, likove i dijaloge onda će bit super.
404 Page Not Found. Oj, shit.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
@Mravojed, mrtav je link kaj si dao. Provjeri si to.
Meni također nebi falilo ubijanje djece i sex, baš iz razloga koje je mravojed naveo.
Da stvarno sad ne radi link, čudno, neko ga je stavio na NMA stranicu i sad i tamo govore da ne radi više.
Je gledate live stream,sad je Resident Evil 5, nakon njega F3
Meni bi jer je to imao Fallout i to sve pomaže atmosferi i osjećaju kontrole nad svojim likom i slobode koju možeš napravit.Child Killing može biti zabavan,ako tebe malo klinjo prvi napadne.On tebe kamenom ti njega sačmom,da vidimo ko je gazda. I to sve pomaže još nelinearnosti.Link nisam pogledo..još..Netko je na forumu reko da se likovi samo onesvjeste kad ih "killaš" osim mutanta i bad guysa..A razgovori nakon sexa s kurvama znaju biti dosta smješni,pogotovo ako nisi bio nešto posebno..ili ako si baš bio..
A zašto bi trebao nedostajat child killing. Ja sam child i neželim nikog da me šacmon.
Jer razbija linearnost i daje veću slobodu. Imat ćeš reputaciju childkillera i što god napravio nećeš biti poželjan u gradu.A po ogromnoj slobodi i nelinearnosti Fallout je poznat.
Glupo ako će se NPC-evi samo onesvjestiti kad ih rokaš. Spremiš mu metak posred čela, odpadnu mu svi udovi, pa se lik digne nakon par sekundi: "Where am I, what just happend!?"
Vec vidim i guardove: "Who did this? Show your self!" :D Nakon čega sljedi trčkaranje ko pile bez glave, stari Bethesdin recept.
Nemoj zaboraviti na Grave Digger karmu, nešto što me naprosto iznenadilo kad sam igrao Fallout 2.
Lool tog se sjećam.... Nadam se da će se u F3 moći napravit nekog ekstra glupog lika,lol to je bilo zabavno..Ali malo side questova,jer tip je idiot...
= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Lol, odmah mi je ovaj pao na pamet :D Da se pojavi na character sheetu umjesto našeg malog PipBoya :D
http://www.buddytv.com/articles/the_...-simpson-5.jpg
Evo baš sam pogledao E3 Live intervju nokog iz razvojnog tima Fallout 3. I jako mi se sviđa, čini se igra jako dobra. Nadam se da će tako i ostati.
Kopam ja i ono, WTH dobio karmu da sam kopač grobova... pratila me ta reputacija zauvijek.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
A ovo sa Child Killer ne bi ni shvatio da jednog dana nisam popizdio kad mi je ona balavurdija u The Den-u ukrala nešto čepova i ja poludim Bozarom po njim uz pratnju Sullika i njegovih submašinki (od kojih sam ja sam popio bar 5-6 metaka - ludi Sullik nikada nije znao ciljati kako spada zato i je kasnije završio kao rob). :)
Još više mi se gadi Todd sada. Opet je pokazao identično područje kao prije, radio identične stvari kao prije.
Jedina novost je što je pokazao hakiranje, izgleda ok.
Ali čovjek je užasno blesav, definitivno bi im neko drugi trebao pokazivati demoe.