Ne razumijem pitanje
Printable View
Ne razumijem pitanje
Sonik aludira na kurceve i tvoju sestru.
Ne bi se stel mesati, ali da je meni to rekel...
Jel postoje nekakve kartice koje mogu uzet u banci ako imam manje od 18, a s kojima mogu kupovat preko steama? Help please :)
Kakvo je to izražavanje, bezobraznik jedan.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Uljudno pitam koje je prozore isprobala štovana gospođica, jer vidim da ima iskustva sa njima.
Molim da se ispričaš i meni i njegovoj sestri.
Pa koliko vrsta prozora postoji?
Ispricavam se tebi i njegovoj sestri.
Obični, krovni...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Mislim da nije do kartice nego do računa u banci :)= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Ako ti ili bilo tko u obitelji imate račun u nekoj banci u kojoj možeš napraviti Visu Electron (koja je vezana na taj račun), onda je to dobra ideja za početak. Kartica je gotovinska (bez kredita) i možeš njom preko interneta sasvim normalno uplaćivati bez straha o kamatama.
Sad, kako ćeš do aktivnog računa, tvoja stvar :) Napravi karticu na računu od roditelja ili otvori neki svoj učenički/studentski račun (meni osobno je Visa na studentskom računu u Splitskoj banci).
Znači ja napravim račun u nekoj banci koja to podržava. Uplatim si pare na račun i komotno ju mogu koristiti na steamu?
Yep, uplatiš neš na račun (100 kuna, recimo), odeš na Steam, upišeš broj karktice, Steam skine onih 100 kuna i to je to :)
E super. Hvala puno^^
Gdje je najbolje otvoriti ucenicki?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
chupacabra, ako trebas steam acc, ja svoj prodajem za 400 kn tak da ono jeboga, uzmi od mene bolje:D trebaju mi pare i to pod hitno pa ono
ja imam ustedeno sveukupno 20kn:D jel bi se mogli za nesto u naturi dogovorit?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
a jebote ahhaha
meni treba lova hitno tak da nis sori:D, zovi bogate kumove, nesto vamo tamo haha, 7.10. idem na hladno pivo a 15.10. sam u veroni + poslje toga mi dolazi frendica iz bosne i moram si prije svega toga kupit rukavice za liftanje (sad sam pro jea jea). rodjendan mi je proso i sve pare su otisle na gym, whey i izlaske, da sam gledao malo unaprijed mozda se ne bi naso u ovakvoj situaciji sad :'(
:pray:
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
PVC. Puno je bolji za izolaciju i dugoročno se isplati.
Nakon svih ovih dvosmislenih odgovora, jel. :D
Ne znam tehnikalije i kako to ide s učenicima/maloljetnicima, pa ne mogu baš dati dobar savjet... Pogledaj na ovoj temi, ima infoa.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Al imaj na umu da određene banke na računima ni ne mogu povezati kartice za internet poslovanje, pa se raspitaj na šalterima banke. Za PBZ i Splitsku znam da imaju, za Reiffeisen nisam siguran...
Ae, bolje tebi 400 nego otvoriti besplatno u banci :D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Btw tera, takve se accove može nabavit za 30ak dolara sam tako, sam moraš znat gdje tražit :D
Oladi.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
stvar je u tome sto on nema karticu da kupi takav acc za 30ak dolara : )= Citat =:
Izvorno postao Azer
PayPal i par metoda za zaradu prek neta i skupi se za svašta.
sta sam napravio?= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Jeste primjetili da su saft ili komad mesa na pladnju hrana, ali izvan pladnja su prljavština?
Najčudnije od svega, mislim da isto vrijedi i za sredstva za čišćenje.
Fascinantan je ovaj svemir... O_o
quick question.
Dosao sam u priliku da mjenjam svoj Iphone 3gs za htc hd 2. mislite da se to isplati? naravno zamjena je mob za mob bez nadoplati. Mislite da bi zamjenom ostetio sebe ili bolje prosao? ( molim vas gledajte po vrijednosti i spec mobitela a ne po tome sto hejtate apple)
Daj meni.
Ja osobno nikad ne bi mijenjao iPhone za Androida.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
A istina da, al imam veliki problem sto mi mobiteli jako brzo dosade, jos sam iphone drzao kod sebe godinu dana. Inace bi mob nakon max mjeseci zamjenio sa nekim boljim uz nadoplatu ili prodao svoj i kupio novi. Jednostavno neznam, dosade mi i krenu me nervirat :o
Kakva bi se dukserica(boja) slagala uz crvenu kosulju?
Mislim kupit duksericu i obuc je preko kosulje a da mi kosulja viri
Hm...kakva košulja? Karirana ili obična? Mislim da bi crna ili siva dobro išle, al' nemoj onda nagrnuti još sto boja na sebe :)