-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jeremy Soule radi fantastičnu glazbu. Igrao sam TES, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, sve igre u kojima sam zapamtio strašno upečatljivu i moćnu glazbu. A tek sam naknadno saznao za svaku od tih igara da im je on pravio soundtrack, mislim da mu to najviše govori u prilog.
Pa no, čuo si istu skladbu u tri-četiri različite franšize, pa nije čudno da ti je ostala u uhu. Da je imalo talentiran, već davno bi radio u filmskoj industriji i skupljao Oscare. No tamo neće proći nekakav Morrowind zvuk rofl.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jeremy Soule, koji osim jedno te iste varijacije ne bi uspješno kompozirao ni zvuk gaženje mačke.
Nigga please.
U pravu si što se tiče onog topica "Što učinite da Skyrim bude igriv", ali to ne mora značiti da se moraš držati svojih kontra-standarda ko' pijan plota.
Icewind Dale, Guild Wars, Neverwinter Nights, Warhammer 40k, Knights of the Old Republic itd itd itd...Ssu igre koje, između ostaloga, svi pamte po glazbi.
....
Ako genetski inženjering dođe do te točke, molim boga da se napravi dijete Jeremy Soula i Hansa Zimmera.
-
Vedranova seruckanja na stranu, trailer je čisti teaser, a teaseri mi idu na živce. Kaj smo vidjeli? 10-ak sekundi (vrlo lijepog i uzbudljivog) gameplay-a, a ostalo su bile cu scene i c/p prvog trailera. Nek oni nama daju konkretan gameplay trailer, pa ću ja bit zadovoljan.
Doduše fora mi je ona scena sa lukom i vukom xD a i interijeri izgledaju fantastično. Samo velim, živcira me taj pristup navlačenja za nos i nahajpavanja rulje mrvicama.
-
Najveća želja? DAJTE NAM NOGE U PRVOM LICU.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Najveća želja? DAJTE NAM NOGE U PRVOM LICU.
Neostvarena zelja 90% FPS igara.
-
Mene je ovaj trejeler jako zainteresirao .Nisam očekivao da će me igra zanimati 1/2 posto ...ali eto , ugodno iznenađen .
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Je, ovo je baš malo jača erekcija. Sad se totalno mogu poistovjetit s onim crtanim fan videom.
HOLY SHIT, WHAT IS THIS? FORGED IN GODS VERY FLAMES
DO MINE EYES, TELL ME LIES, A NEW ELDER SCROLLS GAME,
TIME IS NIGH! I MUST FLY, VENTURE FORTH ON MY QUEST,
GOODBYE MA, GOODBYE PA AND GOODBYE GIRLFRIENDS BREASTTSSSS!
I'LL BE OFF AZEROTH! CATCH YOU LATER HYRULE,
I'LL BE GONE ALBION IM NO LONGER YOUR FOOL!
OTHER CRAP FILLED THE GAP WHILE I WAITED TO BEGIN,
THE ADVENTURE OF MY LIFE IN THE LAND OF SKYRIMMM!!!!!
Jebemti sve, evo gledam po treći put i dođe mi da suzu pustim :(
znam cijelu pjesmu napamet, i melodiju i sve.
inace, dolazim doma mrtav ko kurac...
kad ono, cek, zar nije danas .....HOLY SHIT, WHAT IS THIS? FORGED IN GODS VERY FLAMES, DO MINE EYES TELL ME LIES, A NEW ELDER SCROLLS GAME
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
-
Isse koji su me trnci prošli. Mislim da će mi suze radosnice poteći.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Vedranova seruckanja na stranu, trailer je čisti teaser, a teaseri mi idu na živce. Kaj smo vidjeli? 10-ak sekundi (vrlo lijepog i uzbudljivog) gameplay-a, a ostalo su bile cu scene i c/p prvog trailera. Nek oni nama daju konkretan gameplay trailer, pa ću ja bit zadovoljan.
Doduše fora mi je ona scena sa lukom i vukom xD a i interijeri izgledaju fantastično. Samo velim, živcira me taj pristup navlačenja za nos i nahajpavanja rulje mrvicama.
Ti videi će doći kasnije. Uobičajeno je da se prvo izdaju hype videi a tek s vremenom detaljniji gameplay. Detaljniji video će doći u svoje vrijeme a teaser ga neće ni odgoditi ni ubrzati.
-
-
Fenomenalan trailer, jedino mi se nije svidjela animacija zmaja na kraju - ima pre ukočena krila pa izgleda kao da nema ogromnu masu. Ali nevjerojatno koliko ova glazba unese života u trailer :pray: I bome jesu poradili na ukupnoj kvaliteti animacija, skužite onog vuka dok trči prema igraču, sasvim je odlično animiran.
Sad još pogledam ovu analizu iznad, ako stignem...
EDIT: Jebena analiza, isplati se pogledati.
-
Svidja mi se analiza.. odlicna je. Zapazio sam neke stvari koje nisam ni nakon 5 gledanja trailera.. :pray:
-
-
Force, push balance, ako se ne varam.
-
Invisible push of staggering power...uglavnom :) Fora je kaj će bit oko 20 dragon shouta, popriličan broj.
-
-
Eh, da nadam se da cemo moci unajmljivati nekakve čamce/brodove da možemo preći na drugi kraj obale sa njima.
U Oblivionu konji nemaju water walking pa obicno opalim auto-walk, napravim si sendvič i dođem taman kad bude na dugoj strani. :)
Baš gledam Trailer Analysis i combat efekti su za plakati koliko su dobri. Tijelo neprijatelja realno reagira na udarac...OMG... :pray: (Nisam siguran bas da li reagira na svaki potez ili samo na finishing moves, cini mi se da je samo na finishing moves.)
Massive boner comming up...
-
Jedan od najboljih trailera za igre ikada. Svaka im čast.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jeremy Soule radi fantastičnu glazbu. Igrao sam TES, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, sve igre u kojima sam zapamtio strašno upečatljivu i moćnu glazbu. A tek sam naknadno saznao za svaku od tih igara da im je on pravio soundtrack, mislim da mu to najviše govori u prilog.
Pa no, čuo si istu skladbu u tri-četiri različite franšize, pa nije čudno da ti je ostala u uhu. Da je imalo talentiran, već davno bi radio u filmskoj industriji i skupljao Oscare. No tamo neće proći nekakav Morrowind zvuk rofl.
Sad kad amlo bolje razmislim, ova skyrim / oblivion tema me jako podsjeća na song iz pira.t.a (o isuse moram ime filma cenzurirat ffs)s kariba, barem refren.
-
-
Pa ima neke sličnosti od 1:25 do 1:35 :D
-
A i da ima, uzmi u obzir da je Morrowind nastao 2 godine prije Kariba :D
-
Meni je glazba genijalna od Morrowinda do Skyrima. Ali u Skyrimu mi je nekako najbolja verzija.
-
Je, ovdje to zvuči skroz epski...
-
-
Jao, kako moram Oblivio instalirati da se zagrijem :>
-
Haha, ovdje je fakat slično :pray: Kaj je isti lik to skladao?
-
Meni nije slično.
Obje skladbe su odlične i upečatljive, kako one iz TES serijala, tako i iz P.i.r.a.t.a.Ss Kariba.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kaj je isti lik to skladao?
Zimmer je skladao OST za Gusare.
Kao što rekoh, želim da naprave dijete Jeremyija i Hansa :D