Ah nastavit cu ja jednostavno sa ostalima samo mi posalji pp sta da Outmindu viječnica daje ..al sto ti dulje bude trebalo da mi napravis updatove to ce ti se vise gomilati :P ako danas postam novi update bit ces mi duzan 3 updata za moje pleme.
Printable View
Ah nastavit cu ja jednostavno sa ostalima samo mi posalji pp sta da Outmindu viječnica daje ..al sto ti dulje bude trebalo da mi napravis updatove to ce ti se vise gomilati :P ako danas postam novi update bit ces mi duzan 3 updata za moje pleme.
Nemoj onda radit update dok ga ti ne dobiješ.
Ja te očekujem danas Jopa :D
SVISte ocekujemo
Ja sam mu odradio jedan update, njegov problem što spava
Napiso sam da cu biti u 20.00 tu >.<! I uvijek si mogo poslati pre pp-a :D .Ja cu danas navecer napraviti update anyway i posalji mi prek pp-a sta outmindu daje vjecnica.Ako ovako nastavi onda cu jednostavno eliminirati svoje pleme tako da igra moze ici svojim tokom.
Nemoj, neće biti isto bez tebe, treba im netko da imate glas razuma za raliku od mene.
good it was getting too crowd...*cough*----- a nemoj ic falit ces mi....= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Pa sta bi?
Oce doci update danas?
Sto se tice mene nema zurbe, evo radim na Zombifikacija SPRPu, uvodim "Anxiety Scale", i pišem scenarij i puno posla imam oko toga, tako da... nema zurbe...
Yep, ni meni zatišje ne smeta. DM-am 2 game-a i igram u 3. Nuff said.
Ja se ispricavam al ono moram za usmene jos ovaj tjedan uciti i dow2 beta :D al cu ipak sada ujutro napraviti update ^^.
Epic godina :pray:
nego imam par pitanja, jel ja sad moram toj ekspediciji dobavljat hranu svake godine ili?
Ako dobijem 4+ na hranu jel se to odnosi i na ekspediciju?
I jeste jelly što imam nekog s Fabricator titulom?
Also, Jopax imas PP pa da se dogovorimo oko mog smjestaja na karti :D
Prva godina je uspijesna sad ako Jopax kaze da ce trebati dvije godine za dolazak za destinacije bilo bi oke da moras dobiti 3+ (zbog bonusa ti je potrebno 3 najmanje) za uspjesan nastavak.
Edit: Ništa, edito sam post, moj bad :D
Ja mislim da jesu,meni se barem cini dosta blizu. Po meni sljedeci turn moras samo poceti hmm...odpakiravanje i pripremu malog kampa i jedna akcija ce ti ici "prezivljavanje" tog kampa..tj morat ces hranu dobavljati.Ako bude uspijesno imat ces kamp na planini pa ti je ko da imas dva grada valjda..al onda obviusly ovi neki bonusi u prvom selu nece vrijediti kod tebe.
Anyway odo ja u menzu idi salji Jopaxu pp-ove pa cemo se nas dvoje dogovoriti.
Jedno pitanje: kada radim žrtvu bogovima, da li trebam reći za koju namjeru radim žrtvu bogovima ili je dovoljno samo reći da žrtvujem nesto bogovima i GM odluči sto ce mi dati?
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Iskapanje bunara je išlo sporo ali polagano.
Hej sick,ja sad valjda mogu da imam vojnike zar ne? Imam oruzje,trening,baraku.
+ Dobio sam visok food roll,koliko jos moram da sakupljam hranu pre nego sto bude dovoljno?
Also-kula je dobila 4,da li to znaci da je ok izgradjeno,ili da se moze urusiti? (valjda je ok,nista specijalno ali ok-buduci da mi i 3 daje uspeh,onda je valjda sredina)
Nemoj mi ništa govoriti Outmind u kakvom sam stanju bio kad sam pisao dobro je što nisam neke aliene ubacio :D. Ulg posto si vijecnicu imao prije godinu dana za dve godine imas +1 na neku akciju ako budes koristio tri akcije...ak ne kontas sto ocu reci onda hmmm...napravit ces tri akcije..i zbog vijecnice bit ce kao da si zapravo napravio 2 akcije i dobijes bonus....idem sad promijeniti tvoj post...mislio sam napisao da je islo sporo i sigurno :D.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Foregner dobio si 4...znaci napravljeno,nikakav big deal obicna baraka,foundation je crvrst moze se raditi..da si dobio 6 imo bi trening za 6 vojnika kao Delirium al posto je pisljiva 4vorka moze samo 5.
I delirium...strojevi za kopanje :D objasni puni nacin rada te stvari i na koji nacin namjeravas napraviti bager za drvetom i kamenom :D.
Woah nije lose :D 5 Legion Quadii coming up.
:D
Najsmjesnije je to sto bi hrcak prosli turn imo jos jedan +1 na hranu prosli put da ne stavlja stalno minuse na hranu :/
Btw Foregner ti imas samo ovo koplje i nikakav stit al jos uvijek mozes raditi vojnike posto imas ovaj osnovni trening (militia +1 def),Delirium je to zamjenio stitom.
Bilo bi lijepo Stips da objasnis kojem bozanstvu dajes zrtvu a onda ces dobiti nagradu/kaznu u vidu tog bozanstva :P
@Petey
Stavljam minuse na hranu jer na to imam najviše pluseva pa imam veće šanse da ću nešto drugo uspjeti napraviti. :D
ok...dakle... ovo je gruba skicaSso bear with me
Dakle, oštrice su od kamena, i dvojica okreću "pedale" i onda se okreće i ovaj disk sa oštricama lupa od stijenu, to mogu i ovi moji majmuni s kamenjem i batinama napravit (valda?)
Ocekujem genijalan backfire pri prvom pokusaju. :D
FEEL THE WRATH OF THE STONE AGE BOBCATS!
Al, ono koncept je jednostavan :D
cekajte da dođem do steam powera :D
Hmmm....I approve al dajem da ce trebati 4-5 godina rada na tome...evo materija
Needs:
Izumiti kotač
Skupljanje kamenja
Obradjivanje istog i izrada shitloads of it(jer ce se ostrice trebati konstantno mjenjati
Skupljanje drva
Moraju se umovi skupiti i dobiti barem roll 5 kako bi napravili plan rada (shemu)
than
Izrada donjeg dijela-kotaci and stuff
Izrada big round slashy thingy
izrada dijela sa pedalama
and its done.
Moze :D
Ovo sto Lord Fabricator radi, to mos uzet kao Pravljenje sheme rada posto je to defacto najbolji građevinec u plemenu :D
Right.
This will be interesting.I mislim da bi trebo dodati vise pedala..ipak je to kamen..4 ljudi minimum
mda, budem, ovo je samo gruba skica
also, ocu neki opičen bonus, jerbo 5 godina gradnje-.-
necu sranja tipa
= Citat =:
+1 na kopanje :D