Ane to TI kažeš :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
EDIT: Shvaćam da je nekim ljudima dosadno, jasno mi je da je poremećaj pozornosti problem koji se ne može lječiti
Printable View
Ane to TI kažeš :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
EDIT: Shvaćam da je nekim ljudima dosadno, jasno mi je da je poremećaj pozornosti problem koji se ne može lječiti
wat?
Jesam ja ovdje lud ili sta? U cemu je problem ako sam napisao da mi se serija ne svidja i ne vidim zasto moj komentar o seriji moras spustati na osobnu razinu
Zato što ti to stalno radiš u 150 glazbenih topica, tj. ono kaj si o ukusu napisao
Zato jer u zadnje vrijeme emuliraš Wekya.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ne znam sad hocemo li tu logiku upotrebljavati i u ostalim temama kad napisem za neku igru da mi se ne svidja (eno ga, opet trolla). Pogledao sam dosad cetiri epizode, ne svidja mi se atmosfera ni character development i sta se tu sad moze, jbg. Da mi je do zajebancije mogao sam to poceti pisati tamo negdje kad je izasla druga ili treca epizoda ali vjerojatno mi je imalo vise smisla da odvojim 4 sata svog zivota na nesto sto mi se uopce ne gleda samo da bih trollao po forumu. I ne vidim zasto ovakve komentare morate dozivljavati tako osobno, ako mi je serija losa ponasate se kao da sam vas licno uvrijedio. Kao da sam nekom klincu potrgao omiljenu igracku pa sad ne zna kako da se nosi s tim.
Jbt Nevene, bar od tebe nisam ocekivao takvu reakciju. Eto, ispricavam se na smetnji i gledacu da potrazim strucnu pomoc sto se tice mog poremecaja ili eventualnih kompleksa koje imam.
Ajd samo pomeni knjige (A song of Fire and Ice) u negativnom kontekstu pa ces videti sta je bes. :D
Aaaa koga zaboli ako netko nevoli ovu seriju? Ko da ce mi to unistiti moj dan.
Nema tebi pomoći rađe se ubi odmah. Kako ti se može ne sviđat nešta što se drugima sviđa? Ti imaš problema.
Isuse Kriste= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Oho, evo ga, počeo Clash of Kings, druga sezona... ^__^
Vi ste svi poceli totalno debilno. Kad je rekao Kid A da mu se serija ne svidja umjesto da ste ga lijepo pitali da jednostavno objasni i kaze zaštoSmu se nesvidja (ako vas to tolko zanima ) vi ste mu odma poceli kenjati. Sad ako mislite da je on odma trebao objasniti zasto mu se nesvidja onda krivo mislite jer mjesecima vec nitko ne daje ikakve duge komentare u vezi nekog filma/serije/igre/stagod.
A ako trolla onda Kid fakat trebas naci neku novu zanimaciju .D
edit: nije fail smiley nego je to jednooki Džek.
Činjenica je da Admir zna prcat ljude zbog glazbenog ukusa, zato mi je bio smješan njegov komentar da se ukusi razlikuju kad se tog nikad ne drži kad je on s druge strane rasprave. Al kak je lik poludio, ne vjerujem :rotfl:
A ono za nedostatak pozornosti je upućeno Aralu, jer ak mu je neš dosadno a da nije ni pogledao/pročitao onda su tu već neki zdravstveni problemi u pitanju
Jebemu pa mogao si napisati bar :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ono, kvotas mene i nastavljas dalje tekst, normalno da cu pretpostavit da je bilo meni upuceno
Sto hejtas Arala,pa imam ja poznanike koji su u stanju da gledaju film i premotavaju sve do scena akcije,preskacu dijaloge.
:/
Pa dobro, u globalu se i misli na takve, a ne Arala osobno (iako tak zvuči u ovom slučaju je'l te). Moja ljubav prema svim forumašima je neizmjerna, znaju oni to
Prestani se družit s njima.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Nemojmo previse u off-topic.
U svakom slucaju,GoT ne vredi gledati samo radi akcije.
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ti si neki mazohist kad si pogledo sve :(
samo sotavljam to tu, onako slucajno
http://winter-is-coming.net/2011/06/rum ... -location/
Zanimljivo.
Kul :D
Danas odgledao 7 epizoda. :|
Sasvim je ok. Pogledao sam svih 10 epizoda. Nije ništa specijalno, ali ipak je rađeno prema knjizi tako da autor ni nije mogao biti previše kreativan oko radnje.
Ned Stark :(
inb4= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao flander
Potvrđena je Gwendoline Christie kao Brienne of Tarth:
http://pics.livejournal.com/grrm/pic/000gx6d3
= Citat =:
Izvorno postao GRRM
Oči zadovoljavaju uvjet.
Visina zadovoljava uvjet.
Ramena zadovoljavaju uvjet.