Igraj na većoj težini.
Printable View
Igraj na većoj težini.
Već sam obrisao igru...
e jel ide Serious Sam u coopu?...ova igra me podsjetila na Sama iz razloga što svi protivnici bezglavo jurišaju na tebe, ali mi je Sam ipak lijepši, bolji i draži...
Ide, odličan je Sam u coopu.
E super...prvo Resident Evil 5 pa slijedi Sam :killyou:
Alpha protocol
8/10
+ dijalog sustav
+ voice acting
+ grananje priče
+ velik replay value
+ likovi
+/- priča - ništa neviđeno, ali ipak duplo bolja od generičkih smeća tipa COD
- boss fightovi
- AI neprijatelja
- combat sustav
Završio danas s ovim i bez obzira što igra frustrira u nekim segmentima, briljira u onima koju su meni bitniji za RPG. Dijalog sustav je možda i najbolji u nekoj igri ikad, priča koja je sama po sebi solidna ima nebrojene mogućnosti grananja i siguran sam da će mi trebati još najmanje 2 prelaska da upoznam baš sve dijelove igre. Igrao sam najviše kao sneaker iako vam igra ne dopušta takav pristup svaki put što je šteta. S gamepadom je čist ok igrat, ugodnije nego s mišem + keyba.
Definitivna preporuka ako tražite nešto drugačije. Nedostataka ima ali ovo sigurno zaslužuje vašu pozornost jer je malo ovakvih igara. Nadam se da će se prihvatiti i izrade nastavka, jer ova igra to zaslužuje.
prije dvi ure crysis warhead 4.0-4.5/5 na najtežem,ali mi se čini da su olakšali u odnosu na crysis na najtežem,jer sam njega odigrao prije deset dana i bila je igra puno teža.
Zumu na brutaldeath težini! E!
Serious Sam: BFE
7/10
Velika šteta i propuštena prilika. Uz malo korištenja mozga ovo je mogao biti kandidat za FPS godine, ovako je za mene osobno razočarenje godine.
+ trenuci (nažalost rijetki) kad vam igra dopušta da se skroz razmašete i razvaljujete sve oko sebe
+ dodatak C4 eksploziva
+ portable cannon još uvijek rula
+ trajanje SP kampanje
- loš lvl dizajn - lako se izgubiti i nasumce vrludati po mapi dok slučajno ne skužite kamo dalje
- monotoni nivoi (10h u vražjoj pustinji).
- samo jedan ogroman boss
- svi dijelovi igre u podzemlju
- novi monsteri su iritantni
- dodatak melee napada i nekakvoga futurističkog biča reda radi
- raznorazne sitnice koje testiraju vaše strpljenje
Portal 2
+ humor
+ zabava
+ neocekivan razvoj price
+ zanimljive zagonetke (mozgalice)
+ Glados :P
+ co-op
- ima poneke teske zagonetke,odnosno dodjem u situaciju da ne znam sto dalje da napravim,a sve moguce ideje sam isprobao...
Sve u svemu,Portal 2 je po meni jako zanimljiva,zabavna i humoristicna igrica koja trazi od tebe da koristis malo vise mozak
(kao i LIMBO,koja je usput takodje odlicna igrica) i to mi je sad jedna od najboljih igrica koje sam ikad igrao. :)
9,8/10
Hector: Senseless Acts of Justice - valja kao i prvi nastavak. Čekam sljedeći.
Znači nije još gotov, to bum odigrao kad izađu svi nastavci pošto je igra fenomenalna :D Tak ću i Puzzle Agenta...
Ne znam baš da će praviti Puzzle Agenta 3. A i priča iz jedinice se u dvojci završava ako se ne varam, tako da možeš slobodno odigrati =)
Super onda da sam spomenuo Puzzle Agenta, bum ga odigrao čim me primi volja.
Što se Hectora tiče, 3. epizoda je izašla. Ja je već na veliko igram. :)
Wtf :O Kujo! Nabavljam :D
Ajde pa javite jel s njime završava priča.
Odigrao Mass Effect prvi. Moram reci da mi se cak vise svida nego dvojka. Jos bi bio bolji da nema overheating buga i lose fizike rovera. 8/10.
The Elder Scrolls V: Skyrim
+ grafika (umjetnički dojam, level dizajn, doprinos atmosferi i dočaravanju svijeta)
+ atmosfera
+ perkovi
+ glazba
+ zanimljivi questovi (i main i side)
+ dungeoni
+ zaraznost
+ gomila sadržaja
+ replay value
- grafika (teksture i sjene)
- bugovi i glitchevi
9,5/10
U odnosu na Oblivion Skyrim donosi poboljšanja na svakom aspektu igre, mada igra ima mana, ali vas toliko uvuče u svoj svijet da vam te mane ne smetaju.
Moram reći da sam igrao s Wood Elf likicom fokusirajući se na Archery/Light Armor/One Handed, te pomalo Sneak/Enchanting/Alchemy, tako da sam vidio malo meele fajta, tj gotovo ništa od magija...u sljedećem prolasku sam Mage :D , a sad se bacam na dovršavanje Witchera: EE pa na dvicu...
Questovi u Skyrimu teško mogu ići pod plus. Sve užasno linearno i dosadno, jedino mi je Thieves guilda bila ok za igranje.
Linearno je, a sad ima i dosadnih, ali većina su mi barem ok, dok su neki odlični...ali u usporedbi s Oblivionom su puno zanimljiviji...Thieves questline nisam odigrao...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
i da pod minus sam zaboravio dodati i loše animacije :D
Jesu, nešto bolje od Obliviona, no opet se nisam mogao natjerati završiti main quest line. :(
Ja sam dovršio...zadnji fajt je puno prelagan..stvarno bi morali u Bethesdi malo poraditi na balansiranju težine svojih igara...
Mafia
9.5/10
+ priča
+ kraj (jedan od najupečatljivijih završetaka neke igre ikad)
+ akcija
+ atmosfera
+ glazba
+ trajnost (Steam kaže 16h)
+ /- voice acting - glavni likovi na visokoj razini, oni sporedni nešto slabiji
+/- vozni model - nekome će možda pasat, meni bi bio draži malo arkadniji
- policija
- par frustrirajućih misija - kao da su te 2-3 misije dali dečku na praksi da odradi pa kak ispalo, ispalo
- težina nekih misija
Jedna od najboljih akcijskih avantura ikad i meni jedna od najboljih igara uopće. Da se kod nekih dijelova malo više uključio mozak i kod nekih misija ubacio još koji checkpoint, igra bi bila savršena.
:thumbs2:
Ponovno sam prešao Max Payne 2, i ponovno spoznao da je jedan od najboljih nastavaka.
Darksiderse presal jucer, a ono igra ima svojih uspona i padova, jako zanimljivi karakteri, nekako slab gameplay...radujem se dvojki...
Stalker Clear Sky. Nisan ga skroz presa, ali kako vidim pri kraju sam bija (borba s Monolith na onom gradilistu). Ali tu me igra tako iznervirala i izgubija san zivaca i izbrisa je u sekund :D Ubilo me 1000 puta, mislim da me cak koji put granata pogodila u glavu i onesvijestila me koliko su precizno bacali. Prestrasno nesto. Inace, na razini je preostala dva stalkera, po sredini cak i najbolji, dok je pocetak malcice naporan i frustrirajuce tezak. Dosta mi je Stalkera na određeno vrijeme. Moran se na nesto vedrije malo bacit vise :D
Ima još dosta do kraja , nova područja ,još teže borbe i tako...budeš mu se već vratio kada ti prođe zasićenje .
Resident Evil 5
+ odličan co-op
+ level dizajn (većim dijelom :D )
+ zvuk i većinom glazba
+ grafika
+/- priča
+/- sporo kretanje likova
- nemogućnost zamjene oružja sa suigračem
9/10
Odlična co-op akcijska avantura s elementima horrora, nisam probao solo, ali buraz kaže da je dosta slabiji doživljaj zbog lošeg AI-ja...grafika je odlična, još dok sam vidio da je igra izašla pred više od dvije godine...nekoga će možda odbiti usporeno kretanje, ali ja smatram da je ovako možda i bolje...čak smo krenuli odmah na Mercenaries i New Game +, što dovoljno govori o igri...
Igra koju sam prošao na sve tri težine na PC-u, otključao skoro sve, nakon godinu dana kupio PS3 verziju s DLC-ima, prošao samo dvije težine i otključao dosta toga, a sigurno ću još dvije težine i otključati sve.
Toliko o replay vrijednosti igre.
Kako ne možeš zamijeniti oružje sa suigračem? Jel to misliš online? Jer, u split screenu se može.