U Maelstromu= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Printable View
U Maelstromu= Citat =:
Izvorno postao Forengner
@DjNotnice:da,znam tko je thrall,ali ne mogu da se ne zapitam sta radi u nekoj bespuci,a ne u 'throne room-u' :)
I to ti je vec odavna poznato...ne evo ti kratak quote:
= Citat =:
As one of (if not the) pre-eminent shamans of Azeroth, Thrall steps away from his duties as Warchief to join with the Earthen Ring. He journeys to the Maelstrom at the center of the Great Sea, where Deathwing made his return to Azeroth from the depths of Deepholm. The corrupted Aspect's entry has shattered the barriers between Azeroth and the Elemental Plane, and Thrall lends his powers to stabilize the rift. In his absence, Thrall names Garrosh Hellscream as Warchief of the Horde
Wow nisam ni igrao,a bogami ni ne pratim,tako da se ne cudite mom neznanju. :) .Jedino sto sam od blizza igrao su RTS-ovi (zna se koji,da sad ne nabrajam.)
*Ali razmisljam o mogucnosti da krenem Cata.
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
lol jako puno RTSa ima Blizz, ono 2
Wc1,2,3,sc1,bw. :) .Dovoljno za mene.
opet ih je više nego mmoova.= Citat =:
Izvorno postao flander
Imamo službenu potvrdu datuma:
= Citat =:
World of Warcraft(R): Cataclysm(TM) in Stores Starting December 7
IRVINE, Calif., Oct 04, 2010 (BUSINESS WIRE) — Blizzard Entertainment, Inc. today announced that World of Warcraft(R): Cataclysm(TM), the highly anticipated third expansion for the world's most popular subscription-based massively multiplayer online role-playing game*, will be released starting on December 7, 2010. The expansion will be available on DVD-ROM for Windows(R) XP/Windows Vista(R)/Windows(R) 7 and Macintosh(R) at a suggested retail price of $39.99 and will also be offered as a digital download from the Blizzard Store. A special Collector's Edition packed with bonus items will be available exclusively in retail stores for a suggested retail price of $79.99.
nice, 400 kuna za igru, a to bum ižical neznam di :(
OUJEAAAA!!!!! :ekipa:
Flander, neki su štedili 8)
Ili će nabavit za ~200KN :P
Preorder box za 250kn čuda čini 8)
Misliš 200?= Citat =:
Izvorno postao flander
Nećeš valjda 400 kuna davati za nekog retardiranog non-combat peta? :D
svi mrze wow a odjednom se svi lože na expanziju :(
al dobro sad kad su catu rješili valjd če dat bar malo infoa o onom novom mmou, to če rulat naveliko.
aha jebemu ja gledal ovu special ediciju :D opa pa 200 kuna imam :D
velim vam, skupljam za Diabla 3, a sve mi se čini da bu to za WoW prošlo :D moram kasicu razbit :D a dobro, nebum odma igral cim izađe, tamo poslije nove godine...jel baš sam razmišljal, đaba mi igrat recimo mjesec dana kad imam Warlocka i mislim rerolat drooda, s time da moram i rogu dignut na 85 :D
a misec dana mi nekak malo :D tako da opet se vračam na prijašnju cifru od 450 kuna ^^
ah jebiga, nemoj igrat onda
Hm, jel moguće da će reći riječ-dvije o tome na Blizzconu za dva tjedna...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Baš me zanima na što će izgledati, pošto je Blizz rekao da se neće vraćati ni na WoW temu, ali ni na Starcraft.. onak, nije fantasy ni space? :D
onak nisu ništa novo napravili jedno 15 godina :D
[quote=Aerial_51]Hm, jel moguće da će reći riječ-dvije o tome na Blizzconu za dva tjedna...= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":mqqo4z3y
Baš me zanima na što će izgledati, pošto je Blizz rekao da se neće vraćati ni na WoW temu, ali ni na Starcraft.. onak, nije fantasy ni space? :D[/quote:mqqo4z3y]
ww2? :D
Sumnjam da će u WW2 ići.. :P
Možda nekakav futuristički SF tipa Deus Ex u MMO formatu ili... eh, kajaznam .. u svakom slučaju, biti će zanimljivo :D
ja bi neki World Of Sims....ali sa trolovima,orkovima,taurenima itd na Warcraft temu...malo casual gaming
lol
ne postoji casual gaming
jel ima vec negdje kod nas za preorder?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... d_i=468294
150kn, poštarina nekih 2-3 funte što je nekih 25 kn.
Kad će više full frontal CGI trailer, grrr :D
Jel se tko sjeća kolko je vremena prošlo od objave WoTLK traileraSdo releasea (koji je bio 13.11.)?
EDIT:
k, našo..
"The Wrath of the Lich King Cinematic Intro published on 21 August 2008 at GC in Leipzig"
Znači, umm.. to je 2 mjeseca i 2 tjedna prije retaila.
Po tome je cinematic trailer za Cataclysm trebao izaći prije 2 tjedna :D
A vjerovatno ce ga na blizzconu objavit
A e, 100% ... Sigh, još 17 dana... :D
Dovraga, tek sam sad saznao za nove glazbene teme.
Zvuče... jako, *jako* dobro :)
Orgrimmar themeSjednostavno govori *orc*. Trubu su pogodili 100%, taman onakav zvuk kakav odgovara huškanju par stotina zelenih divljaka.
Ali, ali, ali pobjednik je definitivno Night Elf Theme:
:pray:
Do 1:20 klasična blažena elfovska naricaljka/molitva.
Od 1:20 ... lov na orkove.
neznam meni oboje teme nisu nešto, nikad mi nisu wow themeovi bili dobri :/
meni jedino dobra ona iz Introa LK-a "Arthas, My Son" se zove pjesma....