hahahaha
i mi smo ljudi :D
de i ja bi snekim u timu htjeo zaigrat, al neko tko ima zivaca :D
Printable View
hahahaha
i mi smo ljudi :D
de i ja bi snekim u timu htjeo zaigrat, al neko tko ima zivaca :D
al bitno da ti ownaš s predatorom i pestijem <3= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jel sam ja kriv sto je jebeni ruski idiot uzeo madmana umjesto glaciusa, trazio wb-a, te sam morao kupovat jebene wardove i koku, je, da nisam uzeo ni jedno opet bi ja bio kriv= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
zasto rageas na mene, pa jesi vidio chronosa, udrem ultu, drugu i boil, on mi baci ultu tako da witch slayer ostane vani, a unutra ostavio mene i malphasa, i isao b
jebote, pa jos sam ti davao svaki jebeni creep, harasao ih nonstop, umro 3 puta jer smo igrali sa totalnim idiotima, i onda mi seres za iteme
od kud sam ih mogo nabavit?
da sam bio solo mid i da sam igrao sa normalnim ljudima mozda nebi imao ono sto sam imao
to je to
isto tak se meni desilo
svi lvl 20 protivnici a nas chronos lvl 11 :S
nafidani svi do neba
jedini ja u timu imao 7k 7umro sve ostalo pusiona
i nemos kraj takvih timejta igrat
a autobalans mi se nesvidja jel gleda na onaj prst a ne na kda, level u igri i sve ostalo :?
tak da neko sa 1400 moze bit pro nasptam nekog ko ima 1600
:P dajte ljudi da probam HoN :D
l2l
learn to lane.
nuff. i ak u 23minute SA JEBENIM HELLBRINGEROM nemos skupiti bootse ondan e zasluzujes bit ni blizu 1600 psr (kao sto imas) vec ispod 1400. svi tvoji tkz ih sumnjam da ista valjaju ak uspjevas ista unutra postici...
nisam mogo jer sam ti davao svaki isusov creep, davao sam ti cisti free farm, samo sam ih harasao, i izgenkalo me par puta, imali smo jebeno los tim i sto ja mogu
naravno da uspjevam postici, cak i ako igram protiv boljih igraca, al bar ne igram sa cistim idiotima kojima je cilj uzest carrya umjesto najboljeg supporta u igri atm i onda tower diveat na petom lvlu
shvati
Nakon par rundi LoL-a, dota mi je tako lijepo sjela oko ponoci :)) Igrao sada treći puta sa Miranom i baš mi je solidno išlo, fora je.
ranger neigra on sa predatorom :D to ja igram xD
to ti je solucija kada Ghostpickam devota i onda mi ga neko picka 5s prije kraja pa ja pickam predatora da ga counteram
i uspijem
svaki
jebeni
put
:D
najdraze mi je uzest pandu protiv predatora :D
da i sta mi mozes? moram sam prezivjeti svoj ult i gotov si... jednostavno onda nemas vise sanse... a u late gameu isto totalno panda mi nemre nis...
haha vidi bootsa i lifesteala u sigu :))))))
koji je ono item cetvrti po redu?
ovi ostali su bili i u beti.
imao sam ti steamerice elder i insanitarius i 4k golda. pushali im 2 lajna i kaj cu sad
kupio posthaste i phaseboots i ove nove striders :D
ugl zajebancija... da nije bio gotovo gejm vjerovatno bi doombringera skupil xD
btw sad dozivio jedan retajan gejm dje sam ja bio lvl 17 (up lane) a valk (mid) 12lvl... zgubili jep...
a drugi gejm isto sada tipican PUBSTOMP... bilo 26 naspram 5 od cega sam ja imao 3 killa i 2 assista...
panda je totalni counter predatoru, nemoze predator pandi nista, pogotovo sa nullstoneom= Citat =:
Izvorno postao KI KI
neka si ti dobar sa predatorom, svaki heroj ima svoj counter
pandin flurry nije magic dmg, btw
nafarmani panda late game ubije nafarmanog late game predatora
i ep nemoj uzimat nikom osim chronosu i predatoru
i dođe chronos i sve ih pojede(ako ga nisu nerfali otkad sam zadnji put igro, a sigurno jesu)
neznam kad si zadnji put igro, al sad su mu u ovom patchu makli agi steal
imo je agi steal?
da, al sad su makli
wat? xD panda je heroj ciji je ulti u lategame fkt zakurac. phsycal je dmg, ap ravilno graden predator BEZ 2. skilla ima 30+armora (ajd, uzmemo da imas shb i daemonic) i na 20 armora je. onda upali 2. i ima 32 armora sta je preko 60% dmg reductiona. (flick necemo racunati jer ga hide unbuffa)= Citat =:
Izvorno postao hansi
onda uracunas, posto je panda str i da u lategameu ima preko 3k hpa da ce ga predator pojesti zivog sa svojim built-in lifestealom+ep. nikakav prokleti nulsltone ti nece pomoci jer nece negirati predovu ult.
a i da ne kazem da je jebeno lako counterati pandinu ulti sa blade mailom. najvise sto ti nullstone moze napraviti je negirati predov leap. sto je krajnje debilno napraviti.
@ranger chronos je izuzetno nerfan. vise manje je zakurac sada. moze se dobro odigrati, alii nije ko prije. fala kurcu :P
dobro, predator je najjaci heroj u ovoj jebenoj igri i nema countera za njega i zato ga svi kompetitivni igraci pickaju
pandin ult je u late gameu zakurac...............................
oke nije kada mlatis nymphoru. oprosti.
al protv predatora je.
ulti mu saka i pomiri se s time.
nagadam build za njega ti je rush runed axe?
runed axe je los item za pandu
ne saka mu ulti
s obzirom da kasnije postaje obican disable, siguran sam da se moze naci bolje. panda nikad nece moci ubiti predatora cisto jer panda nema ni u pola male sape u kojoj drzi stap dovoljno carry talenta. za razliku od predatora koji ce semi-full carry ovisi o timu
panda je hard carry, odlican hard carry
predator ima free bkb, i zato je ok heroj, al ga panda countera jer mu je svaki spell physical, i napravi jadnome predatoru oko 7 sec disablea, sto ga ubije bilokako
i nepricamo o 1v1, jer hon nije igra za 1v1, al i svejedno da panda i pred igraju 1v1 i idu se borit, panda UNISTI predatora, nemoze mu nista, svejedno i da pred prvo skoci na pandu, nemoze pred nista, sa jednakom farmom, panda ubije predatora u tih 7 sekundi disablea
u 7sec doleti sused joza iz ivanic grada i udari te tv-om po glavi. tolko o tome
panda nemoze ubiti nikoga u 7 sekundi. nikako. a i najebes kada ti ti svi disablesi produ. free heath regen na pandi.
koristiti pandin ulti u teamfightsima je isto ko da ju bacis na creeepa i pocnes bjezati. sanse da ce te netko (ako tim ima imalo skilla) stunati na prvoj sekund je 100%tna.
eh panda nije hard carry. rofl
ko da velis da je succubs hard carry xD
samo jel, succubs je bolja od pande u svom poslu tako da ono.
pandi se uvijek radi bkb, pandi se uvijek nastoji dati free farm, radi mu se nullstone. kako nemoze panda ubit ikoga u 7 sec, jel ti citas sto pises? panda je uzto i odlican initiator sa cannon ballom, panda ubije bilo kojeg hard carrya ako ga dobro uhvati na pocetku teamfighta, osim mozda pestija sa vecim farmom. panda je hard carry, jebemu, pa ako je panda ista onda je hard carry
http://hon.esportmedia.com/video/2010/0 ... -msi-gam-3
gledaj sto panda radi, gledaj
nadi jos gameova u kojima msi uzme pandu za hard carrya i stompa ljude bez problema succubus je disabler, succubusu su spellovi magic, pandi su physical, panda countera svakog heroja kojem treba bkb, JER SU MU SPELLOVI PHYSICAL
dobro ajde, necu vise o ovome, glupo je jer necemo nigdje stic sa ovim, ja tvrdim jedno ti drugo, ono, nema smisla
i onda praf. skuzis da prosjecan carry ima 30 armora. sto negira veliku vecinu dmga od njegovih skillova. sad neznam jel ja tu vidim nesto krivo al ajde....
pred sa savrsenim itemima vs pande sa savrsenim itemima. predator wins. kakogod okrenes. isto vrijedi i za pestilence. on je bog i batina za sve heroje
bez imalo problema.
pogotovo ako ti odlucis raditi nullstone za counter predatoru...
mogu i ja uzeti jebenu nymphoru i stompati ljude u pubovima.
ko su ovi DWI? nikad cuo al ajde...
prosjecan carry nema 30 armora, al ajde predator ima
dwi su dobar kompetitivan team, sad su stali igrat
dobro, nemojmo vise raspravljat jer necemo nikad nista raspravit
wat? carry nema 30 armora?
sta ti igras isuse...
scout/chronos/pred/pesti/madman/tdl su za primjer tu. jos ktome pesti nije hard carry.
pravilno odigran item build ce imati oko 30 armora.
daj ajde zacepite... skupis pandi harkoons i gg... sjebe predatora odmah... ali da... jedan na jedan me nemres dobit ak igramo samo mid, ja pred ti panda... nikako me nemres dobit... ni da si isus nebi uspio...